בוקר טוב לכולנו :)

בוקר טוב לכולנו :)

שיו איך התגעגעתי אליכם אל כולכם !! שישי הזה לא עבדתי כך שלא הייתי במחיצתכם יומים. מאז המפגש... ווואלה התגעגעתי :) המפגש היה נהדר. כל הכבוד לפרח המקסימה על האירוח המופלא. היה מושקע, יפה וטעיםםםםםםם. אודה כי בהתחלה לא כל כך מצאתי את עצמי ודיי חשבתי שהנה עוד שתי דקות אני קמה והולכת אבל אחרי זמן קצר הסתדרתי והצלחתי להישאר. בסוף כבר לא רציתי ללכת.... אני מניחה שלא השתלבתי בהתחלה בגלל שתי סיבות עיקריות - א. אני כמי שא ני. הכי פתוחה וגלויה שיש על הכתב אבל כשזה במציאות אני עם פיק ברכיים תמידי. ב. כולם הכירו שם את כולם ממפגשים קודמים מפורומים קודמים - מי לעזאזל זה ארבל !? - וכדומה. אז זהו . שבוע חדש, יום חדש, שרשור חדש. שיהיה לכולנו יום של אושר הילה :)

בוקר נהדר גם לך!!!

ושבוע חדש ונקי וגשום ואופטימי! ובקשר למפגש - לא כולנו היכרנו ממפגשים קודמים והחשוב זה שבסוף לא רצית ללכת
ואת, כמו שאת, גם במציאות - מקסימה! אז שבוע של אושר לכולנו
דינה.מית קשקשת על הבוקר

ירקרק

New member
בוקר של אור ...

ולא רק רסיסים בוקר של קשקשת... בוקר של אהבה ותקווה! ירקרק

אורמור

New member
היי מי אמר את שמי?

נכון.. זה הבוקר שלי! כל יום ראשון זה הבוקר שלי היום החופשי.. אז בוקר טוב גם לכם מבוקר של אור

redredole

New member
בוקר טוב רסיסים

לא רק את הרגשת כך, גם לי זה היה מפגש ראשון עם אנשים כה רבים וחדשים לי שהקשר היחיד היה רק בכתובים. אבל ההתרגשות חלפה לה די מהר נוכח הגישה הישירה של כולם והאוירה הנינוחה. אז אפילו ששאלת מי זה ארבל אני בטוח שבפעם הבאה (מתי כבר) נרגיש אחרת. יום טוב לכולם.

מייקי69

New member
ואני חשבתי ש....

טבעת באיזו כוסית באיזה פאב. כבר כמעט הוצאתי אחרייך משלחת חיפוש. בכלל לא ידעתי שאת רק מהעבודה. את יודעת כמה יחסים את מפספסת איתי??? "כולם" הכירו את כולם? וואללה, נכון. אבל לא ממפגשים קודמים, אלא מכאן, יקירה, ממש מכאן. מיום ועוד יום של השתתפות והיחשפות וכאלה.... אז סחטיין על האומץ שלך שגללו באת וסאחטן על האומץ שבגללו נשארת... ולא יפה להדאיג אותי ככה. יוצאת לאיזור המסוכן - ולא שומעים ממך יומיים.... יאללה, אז עכשיו מצאתי לך, ואני יכולה להמשיך ולכרסם את הסלט בשקט....

אוףףףף איזו מתוקה אמיתית את !!

הייתי מתה ללכת לפאב ולטבוע בבקבוק..... איך אני אוהבת לשבת שם על הבר, לשתות, להרגיש את האדים מתערפלים לי בגוף עד שהם מערפלים לי את הראש. פשוט תענוג. לגלוש מהכיסא ולהתחיל לרקוד. אני עם עצמי ושכל העולם יזיל ריר... על ה - ז´ של... לא משנה של מי העיקר שיהיה שם :) אבל מישהו התגעגע אליי וחיכה לי ער אז הייתי חייבת להגיע הביתה כמה שיותר מהר. (יו אני מתה יצא לי חרוז !!! אולי אני אכתוב שירים ?!) (אפרופו שירים.... קראת את הסיפורים שלי? או לפחות אחד מייצג?) הילה שולחת לך נשיקה וחיבוק ותודה גם.

מייקי69

New member
פרומיסז פרומיסז

אמרו פה "לינקים" אמרו פה עוד כל מיני - ואני עדיין מחכה. אז לנקקי נא או שתלנקק עבורך זותי, האמא הג´ינג´ית ואז אני אנסה לקרוא. חחחחחחחחח לא מבטיחה לעמוד בזה. אבל הפאב והריקוד דווקא נשמעים מפתים לאללה.....

פאב וריקוד.... יש על זה סיפור !!!

אין לי מושג איך עושים לינקים. או שתסבירי לי או שתבקשי מהג´ינג´ית.

אשלח לך בפרטי..

הלינק לא יפורסם בפומבי . יש כותבים שלא רוצים לחשוף את הצד הזה.. כבר שולחת לך

למעלה