בוקר טוב לכולנו !

בוקר טוב לכולנו !

כן.. יש אנשים שמתעוררים בשעות כאלה.. מה לעשות.. בזמנכם הפנוי (אבל רק בזמנכם הפנוי !) , אני רוצה להפנות אתכם למשחק חשיבה שבטח חלקכם כבר קיבל.. אותי הוא שיגע.. אותי הוא חירפן.. אבל עשיתי את הבלתי יאומן.. אזהרה ! הוא מאוד ממכר.. תוכלו למצוא אותו כאן מטרת המשחק- לנתב מריבוע צבעוני אחד לריבוע אחר ברצף וללא הפסקות. כדי להתחיל לנתב יש לבחור ריבוע צבע מסוים, להקליק עליו עם העכבר ואז לזוז בלטה בלטה עד לצד השני של אותו צבע. ואז לצבע הבא- שוב להקליק על הריבוע ואז שוב בלטה בלטה.. בהצלחה!

יווווווווווווווו, באיזה רשות את

קוראת לי בשם הפרטי מול עיני כולם?
שיהיה לך יום מקסים !!!
(שיהיה סטריאו- על שתי הלחיים..)

בוקר...../images/Emo42.gif

לא יום טוב במיוחד: נאלצתי לנסוע עד לסמינר רק בשביל משהו שלוקח דקה: להכניס משהו לרשת הפנימית. וגיליתי בדרך שהאוזניות של האמ.פי. 3 נהרסו לי אז השתעממתי כל הדרך חזרה (בהלוך פגשתי עובדת של הסמינר שגרה בעיר שלי אז דיברנו). ובנוסף לכל, והכי מעצבן: המתוק שלי סוגר היום בצבא, כך שלא נוכל לדבר וזה לא שממש יצא לנו לדבר בימים האחרונים ליותר משניה כי הוא היה מותש כי חוזר מאוחר כל יום, ומתגעגעת- לא ראיתי אותו מאז יום שבת וזה קשה לי... מקווה שמחר נתראה ... מקווה שהיום ישתפר במהלכו- יום מקסים שיהיה לכולנו

מלאכי..

מאחל לך יום מקסים, נעים ושקט. לא תמיד היום שלנו מתחיל כמו שאנחנו רוצים. את יכולה לנהוג כמוני ולקחת לצד הMP גם ספר קריאה או מחברת שירים. שולח ברכות ותפילות לשלומו של החייל הפרטי שלך! שישמור על עצמו, בכל מקום אליו ילך. יש גם צד טוב בזה שהוא סוגר שבת כי ככה תתגעגעו יותר ויהיה לכם טעם של עוד. אז לא הכל כזה רע.. יום קסום בנתיים..

חס וחלילה שבת...

רק היום הוא סוגר, ובסוף הוא התקשר עכשיו- יצא לכמה שעות מנוחה בחוץ (פריביליגיה של קצינים שנתקעים כל יום עד מאוחר בצבא) ואז יחזור לקריה... תודה על העידוד

../images/Emo24.gif

בכיף..וזה בשיא הכנות.. יש כמה אנשים כאן שהם באמת בני אדם ושיש לי פינה חמה בלב עבורם. את אחת מהן.

omer73

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif, המשחק ממש מגניב,

אז קבל ח"ח:) אהבתי!

בשמחה..

שמח שאהבת.. אני אישית חולה על משחקי חשיבה כאלה ובגללו גם חזרתי לבנות תשבצי היגיון אחרי כמעט שנתיים הפסקה.
ולא, אני לא משועמם או משהו..

אוייש..

אני ב- 15- ישבתי עליו אתמול כמעט שעתיים.. שברתי את הראש ! הייתי אצל חבר היום בצהריים- פתחתי את המשחק והוקוס פוקוס- פתרתי תוך שלוש דקות הגעתי הביתה להמשיך ממסך 15- שכחתי הכל..
שוב חזרתי לנקודת האפס..
יש לזה בערך 50 מסכים..

yulinka

New member
בדיוק עכשיו הגעתי לשלב 15 רוצה ?:)

אני יכולה לעשות לך צילום מסך איך אני מגיעה ישר לשלב 15? <כי כבר עברתי ל16>

yulinka

New member
רמז

צהוב הולך שמאלה ואדום וכחול ימינה כשהכחול חיצוני והאדוםפנימי

למעלה