בוקר טוב לכולן!

רבקהבן

New member
בוקר טוב לכולן!

אם להגיד את האמת? נמאס לי מהחורף הזה....
בתור חובבת קיץ מושבעת, די נמאס לי לקום ולראות את השמים אפורים...
אז התכנית להיום נקווה שאספיק כי יש לי בבית חוץ מהתינוקת ילדה עם כאבי אוזניים... אז תכניתי להיום היא כזאת: לרכז את כל המסמכים למקום אחד בתקווה שיגיע הרגע שבו אשב למיין, לתייק ולזרוק את כל מה שלא צריך ולסדר לפחות חלק מארון הבגדים של הילדים כביסות כביסות ושוב כביסות בבית עם 5 ילדים קטנים זאת פשוט עבודה אין סופית.... שיהיה יום נפלא לכולן

בוקר נפלא, קבלי טיפ מנצח לסדר בנייר

להצטייד ב 2 סלסלות קש לשים מדבקות להניח בראשונה דאר נכנס, חשבונות שצריך לשלם או כל ניירת אחרת הדורשת טיפול בשניה חומר וקבלות שצריך לתייק או לאכסן דהיינו לאחר טיפול ותשלום כך הניירת איננה מתערבבת וחסל סדר מיונים. יש באופיס דיפו הרמוניקה מפלסטיק עם תאים שקופים אפשר להחליק במהירות לתוך הכיסים את הניירת שלא רוצים לזרוק לפי נושאים שקבעת מראש ללא צורך בניקוב ותיוק. למיון כביסה ------------ להצטייד בשקיות ניילון חזקות לשים מדבקות ולמיין בכל שקית את הבגדים שרוצים למסור או לאכסן לפי קבוצות גיל המשך יום נעים

בוקר חולה משהו ../images/Emo122.gif

כל הלילה לא ישנתי כי הילדה לא מרגישה טוב ובקושי ישנה לקחתי אותה לגן במטרה לעבד שעתיים שלוש ואחר כך לקחת אותה לרופא. איך נכנסתי למשרד התקשרו מהגן שאני אגיע לקח אותה מייד כי היא ממש לא רגועה - ישר נסענו לרופא וקיבלנו תרופות ועכשיו אנחנו בבית היא ישנה ואני כאן מול המחשב חייבת לעבוד ואין לי בכלל חשק

למעלה