בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן

לפי מה שהבנתי, עד כה משום שהשרשור ארוך ותיבת המסרים שלי ברוך השם מפוצצת להלן שמות הבנות שגילו התעניינות לגבי יום שישי ה-24 לינואר לגבי שאר התאריכים נבנה רשימה נפרדת שם שנשמט ממני, איתכם הסליחה נופר 30 - צריכה לעדכן אם מתאימה לה השעה 14:00 פלוציקה גלגלגלית דנונית שרוצה עוגת גבינה תמרה שלא הבנתי אם היא יכולה באותו היום שישי בצהריים או לא ואמיקה שלעניות דעתי מאוד מאוד תשמח אבל איננה כאן כדי לאשר או להפריך.. אנא, בידקו, הודיעו לי בהקדם ונמשיך לבנות רשימות. בוקר הכי מקסיםשבעולם לכולנווווווווווווווווווווווו

טוב, נראה לי שהרשימה ל-24 סגורה

גלגלית, דנונית, נופר 30 , לימורדורלים, פלוציקה,תמרה יאללה מהר מהר אישורים או ביטולים ואתחיל את הרשימה של 31 בינואר.

מקפיצה לנופר

תמרה*

New member
בשתיים זה מצויין

טוב שקראתי את ההודעה כי הבנתי שב-24 מדובר על בוקר, ואני צריכה להחליט אם השבוע אנחנו נוסעים להורים של ירון במושב או בשבוע הבא, והתלבטתי... עכשיו אני אודיע לו שניסע השבוע, והוא ממש ישמח. (כמובן שההורים שלו ואחותו יהיו בעננים שאנחנו באים, ז"א כי בר בא...) ושתי שאלות נוספות: א. מחיר? ב. לנסות למצוא לבר סידור או להביר אותו?

נופר30

New member
שתיים אין בעיה

רק שאני צריכה לשאול את הרופא אם מותר לי תשובה סופית יום ראשון

danonit

New member
מבחינתי זה מצויין ../images/Emo6.gif

גם שתיים וגם בוקר... איזה מגניב

Silvi k

New member
מה עם הרשימה ל29 בערב ../images/Emo10.gif

אף אחת לא רוצה?

lital_helmer

New member
29 בערב נשמע לי טוב...תלוי באתי...

29 זה יום רביעי. מי עוד מצטרפת? ליטל

Silvi k

New member
נראה לי שאתי בסדר עם התאריך

היא הציעה אותו נו אז יאללה מי עוד אני אתן טרמפ חזרה לחיפה למי שרוה בסוף המפגש. (אני גרה באיזור דרך הים)

nonaa

New member
גם אני אשמח להצטרף (וגם אני חיפאית)

אשמח ליותר פרטים לגבי שעה, מקום ועלויות ... (ב-29)

Silvi k

New member
Tני מקווה שאתי רואה את זה ../images/Emo13.gif

תשלחי לה מסר אולי

nonaa

New member
קיבלתי מסר עם הפרטים - תודה

יש מישהי בחיפה שמנדבת את הבית שלה
(אצלי בדירה אין אפילו שולחן אוכל וגם אין כסאות ליותר מ-4 אנשים ...)

Silvi k

New member
אני חושבת שאתי עושה את זה אצלה בבית

הרעיון לבנות מהצפון שאפשר לתפוס טרמפ חזרה. אבל אולי אני טועה.

סדנא...../images/Emo9.gif

יש אפשרות גם לקיים את הסדנא אצלי בבית באזור המרכז.... למי שמעוניינת ואים באפשרותה להגיע לאתי....

למעלה