בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן

אני לא יודעת אם הצגתי את עצמי כבר, אבל אני כבר כמה זמן קוראת אתכן. תמיד התעניינתי בקוילטים אבל לא העזתי. אני כן באה מתחום התפירה, אני תופרת לעצמי בגדים. לפני שנה קניתי לי מכונת תפירה של ברנינה שמתהדרת בהיותה מתאימה לקווילט. אז קניתי כמה ספרים, עברתי בפיסות וכבר הכנתי שני ראנרים. עכשיו אני מתכננת כיסוי מיטה ליום נישואים ה-40 של ההורים שלי. כאמור למדתי לבד אבל נורא בא לי לקחת קורס. ראיתי שבפיסות יש קורס בסיסי של 7 מפגשים. אתן ממליצות? אני מאיזור מודיעין, מישהי יודעת אם יש קורסים כאן בעיר? יום טוב וסופשבוע נעים לכולן

justmom

New member
ברוכה הבאה - נעים להכיר../images/Emo140.gif

אם המורה היא צביה סטרחילביץ-קליין - מומלץ ביותר. היא מורה נהדרת, מקצועית, יסודית ובנאדם מקסים. בעיני קורס טוב עם מורה מוצלחת הוא השקעה שווה לטווח ארוך, מפני שבקורס כזה לומדים את היסודות (שימוש בסכין החיתוך, תפירה נכונה וכיו"ב) שישמשו אותך לכל השמיכות שתכיני.

chayahd99

New member
שלום לך../images/Emo70.gif

קודם כל ברוכה הבאה
אני מקווה ובטוחה שהפורום ישמש לך לעזר רב, בטח אם את בתחילת הדרך. נשמח גם שתשתפי אותנו, אם זה בדברים חדשים שאת לומדת או טכניקות שעליהן את קוראת. לפעמים דברים שנראים מובנים מאליהם, הם לא ממש כך, ויש כאן בפורום הרבה מתחילות כך שמה שאת לומדת יכול לעזור גם להן. לגבי מורות, אמרת מודיעין, אז נזכרתי בימימה. רצתי מיד למאמר של רשימת המורות ואכן מצאתי אותה שם - ימימה לבן. המליצו לי עליה לפני כמה שנים, אך בפועל לא יצא לי ללמוד אצלה. בכל מקרה אמרו לי שהיא טובה ונדמה לי שהקרבה לבית זה פלוס רציני. כך או כך, עדכני אותנו מה נסגר.
בעולם הקווילטינג

למעלה