בוקר טוב לכולן..

rache2

New member
בנות..מה אתן חושבות

על להיות באינטרנט בזמן העבודה? אני לא מדברת על ממש לגלוש ..אלא לדוגמא לכתוב הודעה בפורום ולהמשיך בעבודה. לבדוק אימייל ולהמשיך בעבודה וכן הלאה.. דברים שתוך כדי עובדים. מה נראה לכן? בסדר או שממש לא?

בָלבָל

New member
נו מה נראה לך? ../images/Emo8.gif

הרי ברור שזה בסדר, כל עוד כל העבודה נעשית... קורה שאני באמת מזניחה את העבודה (כשהבוסים לא במשרד) ואז זה לא בסדר, אבל אז אני מענישה את עצמי ונשארת אחרי הזמן כדי לסיים מה שצריך. אני אדם דיי מוסרי...

maybesure

New member
בהפסקת סנדוויץ'

אני נכנסת קבוע לפורומים/ מייל פרטי. זה מקסימום 10 דקות. לפעמים בתקופות רגועות שאני שם רק בשביל לקבל טלפונים אני מתגלשת קצת יותר
הרבה פעמים הבוס שלי אומר לי שאם אין עבודה ובא לי ללכת הביתה אז אין לו התנגדות, ובסה"כ אני עובדת 4 שעות ביום.. גם אני משלימה שעות אם יש משהו דחוף/חשוב/קריטי להספיק - וזה גם בימים שלא יוצא בכלל להכנס לגלישות פרטיות. עניין של אחריות ואכפתיות. שהעבודה תיעשה ולא תימרח.

אני גולשת לא מעט

אבל זה לא על חשבון העבודה. שיחות פרטיות - אני עושה מהטלפון הפרטי שלי, וגם אם זה קריטי מאוד, כמו שיחות מבעלת הבית שלי, או כשקורה משהו לא טוב (למשל, השבוע אבא של מכרה שלי נפטר, והיה צורך לשוחח עם כמה חברות לגבי העניין). לפעמים אני צריכה את האינטרנט לצרכי עבודה... כך שזה בסדר. בכל מקרה, אני חוזרת לאוכל שלי. שיהיה לנו המשך יום מצוין.

yoyo10

New member
בוקר קסום../images/Emo28.gif לכולן

שיהיה יום נפלא תפוקת העבודה שלי כל כך נמוכה בימים האחרונים הריכוז ממני ואללה

rache2

New member
הבוס שלי התעצבן עלי אתמול:(

הוא העיר לי כשהתחלתי לעבוד על הטלפון ולקחתי לתשומת ליבי אני ממש משתדלת לא לדבר כשאני בעבודה. אבל מה לעשות שיש לי חיים מעבר לעבודה? אז כשאני בעבודה אז זהו? אין אמא? אין אבא? אין אח? אין אחות? (טוב נסחפתי). ואתמול היה אחד מהימים האלה שהטלפון צלצל הרבה.. וכשאני באינטרנט אני משתדלת שהבוס לא יראה אבל אתמול.. נתתי לו לראות כי הוא בדיוק בא.. ולא רציתי להראות כאילו אני פושעת.מה מותר לי קצת מה אני חמור עבודה? ומילא הייתם אומרים טלפונים הדפסות משהו. אבל כל היום לשבת ולתייק? מה אני רובוט? לקחתי את זה קשה אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני סתם... לפני שתגידו לי שזה לא בסדר.. אני יודעת..ובכל זאת..אני עובדת תוך כדי וכמו שבלבל אמרה העבודה נעשית!:( אני כבר מאתמול מרגישה ממש רע עם זה:( -ויויו מה קורה איתך?! לכי כבר הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל תדברי איתנו גם משם טוב? :)

rut2020

New member
אל תקחי את הדברים כל כך קשה כי

אם הבוס שלך בדרך כלל לא כועס ולא מעיר לך, אז יתכן בהחלט שגם לו היה יום קשה והוא "הוציא" חלק מזה עלייך זה עוד לא אומר שהוא לא מעריך אוך.

rache2

New member
תודה רבה לך חמודה שהגבת לי..

אבל הבוס שלי הוא מעין טיפוס כזה..ששומר שומר עד שמתפוצץ.. אז אי אפשר לדעת.. :(

rache2

New member
בוקר טוב חמודה..

כן.. הוא אמר "תשתדלי להיות פחות באינטרנט, ותתמקדי יותר בעבודה. וגם בטלפון זה גם על חשבון שעות העבודה וזה גם מפריע לי..

rache2

New member
../images/Emo9.gif

לא במקום.. תוך כדי.. אני מתייקת מפסיקה שנייה כדי לראות הודעה בפורום.. אני לא עוזבת את העבודה ומתעסקת באינטרנט (זה לא כאילו שיש לי כל כך הרבה לחפש פה..)

rache2

New member
לא יודעת..

כנראה כי הוא רוצה שאני רק יעבוד ולא יתעסק בדברים אחרים.. אבל קשה לי.. כמה בנאדם יכול לתייק... ולא להתעניין קצת בעולם בחוץ.. אפשר לחשוב שאני שעות רק יושבת ומסתכלת באינטרנט ולא עובדת. אני מציצה באינטרנט סוגרת ממשיכה בעבודה. מציצה, סוגרת... 'בנת?

הבנתי,

ניסית לדבר איתו על העניין שאת חייבת קצת הספקה מהתיוקים ולכן את נכנסת לאינטרנט לכמה דקות?

ומה תגידי על הבוס שלי שהוציא מכתב איסור לדבר

בטלפונים הסלולרים בשעות העבודה וגם לחתום על זה? מה אני אגיד? למרות שאני ממש לא מדברת רק אם אני צריכה לקבוע משהו או שזה משהו דחוף. גם ככה אין לי זמן לפיטפוטים. אבל מה לעשות בגלל שמזכירה אחרת פה הייתה באמת מדברת הרבה בטלפון אז הוא נתן עונש קולקטיבי.

למעלה