בוקר טוב לכולם.

litzuf

New member
בוקר טוב לך וכולם כאן....

הגיע יום חמישי... שוב הכל חזר לי אתמול... שוב הרגשתי מאוד לבד.. כאילו לא דיברתי כלום...

zahav2007

New member
תראו איזה עולם...!../images/Emo222.gif

זוכרים שאתמול רק סיפרתי על אחותי,על הקשר שלי איתה,ושאני לא יודעת מתי אתחיל לדבר איתה...? אז אתמול בערב,דיברתי עם אבי והוא בישר לי בשורה רעה: לאחותי היתה הפלה! והנורא הוא שהיא הסתובבה במשך שבועיים עם עובר מת בבטן ולא ידעה ולא הרגישה שום דבר! רק לפני יומיים היא הרגישה לא טוב בעבודה,ועלה לה החום,אז היא הלכה להיבדק,ואז נודע לה שאין דופק... עצוב לי מאוד!
וכמובן שלא חשבתי פעמיים,והתקשרתי אליה...ודיברנו,וניסיתי לעודד אותה כמה שיכולתי... והיה לי טוב בלב שהקרח נשבר ביננו... כואב לי בכאבה שהיא איבדה את העובר שכל כך רצתה בו! ועד שזה קרה לה,וככה הכל הלך... אבל מה לעשות,יש דברים שלא בשליטתנו,וזה בידי הטבע! ואני כולי תקווה שהיא תתאושש מזה,ותתחיל לנסות שוב! שיהיה לכולנו יום טוב עם בשורות טובות

מצטערת לשמוע זהב../images/Emo201.gif

באמת כואב, אבל אני שמחה מאד ששברתם את הקרח, היא בטח הייתה זקוקה מאד לשיחה הזאת איתך, כי אחריי הכל אין כמו התמיכה של המשפחה. בע"ה היא תזכה להריון נוסף, ותחבוק ילד שהיא כל כך רוצה. כל טוב והמשך יום טוב.

zahav2007

New member
תודה רחל!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני גם מקווה בכל ליבי שתצליח להביא ילד בריא וחזק במהרה... מי יודע?אולי נזכה להיות בהריון ביחד?

ע ו פ ר ה

New member
זהב, רק עכשיו קראתי

אני שולחת חיבוק לאחותך. זה כואב כשקורים דברים כאלה. לפי הקבלה לפעמים נשמה צריכה לעשות השלמת גלגול ואז היא יורדת לזמן מועט וזה ההסבר שלהם להפלות כאלה. ואני שמחה שחזרתן לדבר. באהבה עופרה

zahav2007

New member
ערב טוב עופרה../images/Emo29.gif

תודה על החיבוק...זה מחמם את ה-
זה בהחלט כואב...אתמול ממש בכיתי
אחרי השיחה איתה,כי הרגשתי ממש כאב בלב בשבילה...כי אני יודעת כמה זה חשוב לה להיות אמא!וכמה היא רצתה את זה... לגבי הקבלה...אני מהאנשים שמאמינים דווקא בדברים האלו!ויכול להיות שזה ההסבר,מי יודע? בכל אופן,אמרתי לה שאסור לה להתייאש,ושאחרי שתסייים להתאבל,אז שתקום על הרגליים ותמשיך הלאה...לנסות שוב! גם אני שמחה ששברנו את הקרח
...זה בהחלט הרגשה משחררת! אני כמובן לא שוכחת את מה שעשתה לי,ואיך התנהגה אליי...אבל כרגע אני שמה את זה בצד... מחר אנחנו נוסעים לסוף שבוע לאבא שלי,לארח לו לחברה(אשתו בצרפת כרגע)וגם להתחרע על החתולה הג'ינג'ית
המתוקה שהבאתי להם... אז שתהיה שבת קסומה עם המון אנרגיות חיוביות

למעלה