בוקר טוב לכולם מה קרה - אז אני הראשונה לברך. בואו, הקפה על השולחן רק מה.. הכיבוד עליכם.
S Sסגונית New member 30/5/07 #1 בוקר טוב לכולם מה קרה - אז אני הראשונה לברך. בואו, הקפה על השולחן רק מה.. הכיבוד עליכם.
ט טאKילה New member 30/5/07 #2 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif נו מה קרה אז את הראשונה לברך. למה הכיבוד עלינו, זה כבד. תביאי תכיבוד לשולחן שנזלול. בוקר טוב ססגונית
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif נו מה קרה אז את הראשונה לברך. למה הכיבוד עלינו, זה כבד. תביאי תכיבוד לשולחן שנזלול. בוקר טוב ססגונית
ט טאKילה New member 30/5/07 #4 הופה ג'ונגלית../images/Emo3.gif עשית לי חשק לקרמות והקצפות החצופות. בוקר טוב מותק
א אחת שאוהבת2 New member 30/5/07 #7 תגידי את.. כן כן את.. ססגונית.. למה אין כיבוד? ולא! סוכריות או מסטיק זה לא כיבוד.. אפשר איזה מאפה עם הקפה? בוקר טוב לכולם.. .. יום מלא חיוכים
תגידי את.. כן כן את.. ססגונית.. למה אין כיבוד? ולא! סוכריות או מסטיק זה לא כיבוד.. אפשר איזה מאפה עם הקפה? בוקר טוב לכולם.. .. יום מלא חיוכים
S Sסגונית New member 30/5/07 #9 שלא תגידו... הבטיחה וברחה - הבאתי מלאן דברים טובים. אחרי העוגות שראיתי כאן... איפה חיה בג'ונגל? אני רוצה את המקור... בדיוק פרוסות כאלה.. מה יש? פינוק לדנדשים כאן.
שלא תגידו... הבטיחה וברחה - הבאתי מלאן דברים טובים. אחרי העוגות שראיתי כאן... איפה חיה בג'ונגל? אני רוצה את המקור... בדיוק פרוסות כאלה.. מה יש? פינוק לדנדשים כאן.
ט טאKילה New member 30/5/07 #10 עכשיו אני שותה נס קפה.. לא יודעת למה בזמן האחרון יוצא לי טעם לא משו, אהה נזכרתי קניתי פחזניות שמנמנות מפוצצות קצפת מחוצפת. גברת ג'ונגלית זה על מצפונך, הכל בגללך.
עכשיו אני שותה נס קפה.. לא יודעת למה בזמן האחרון יוצא לי טעם לא משו, אהה נזכרתי קניתי פחזניות שמנמנות מפוצצות קצפת מחוצפת. גברת ג'ונגלית זה על מצפונך, הכל בגללך.
ח חיה בגונגל New member 30/5/07 #12 אוי לי אני אישית לא נכנסת לקונדיטוריה, רק בגלל הפחזניות... שולחת את הבעל עם הוראות מדוייקות חחחח
ח חיה בגונגל New member 30/5/07 #13 תשמעי... תראי... אין לי בעיה עם שמרים או גבינה קצפות לא המומחיות שלי והנה אני מפניקה אותך עוד קצת
א אחת שאוהבת2 New member 31/5/07 #16 אני בקושי רואה לעצמי בזמן האחרון.. מאד עסוקה בעבודה.. מתרוצצת בין הבית לעבודה.. מגיעה מאוחר סחוטה וגמורה.. הרגל? ככה ככה.. בנתיים הגרון כנראה חטף סטרפטוקוקים והוא כואב יותר.. .. אבל באופק שבת.. אז ננוח ונבריא בע``ה.. ערב טוב קסומים..
אני בקושי רואה לעצמי בזמן האחרון.. מאד עסוקה בעבודה.. מתרוצצת בין הבית לעבודה.. מגיעה מאוחר סחוטה וגמורה.. הרגל? ככה ככה.. בנתיים הגרון כנראה חטף סטרפטוקוקים והוא כואב יותר.. .. אבל באופק שבת.. אז ננוח ונבריא בע``ה.. ערב טוב קסומים..