בוקר טוב לכולם

@@

New member
יקירה שלי

זה עושה טוב על ה
, גם אני רוצה אחד כזה. מה נשמע? הכל בסדר? נורא התגעגעתייייייייייי. אצלי הכל כמעט רגיל, אני חושבת לנסוע מפה, לא יודעת לכמה זמן, לנסות למצוא את עצמי, אני מאוד מבולבלת. אוה
תתתתתתתתתתתתתתתתת
ותתתתתתתתתתתתתתתת ו
יםםםםםםםםםםםם ריקי

jess ועוד

New member
איזה יופי

אוף אני רוצה גם בחיי שאני כל הזמן חושבת שזה המון זמן 9 חודשים למה אי אפשר להסתפק ב-5 חודשים???

ניקולי

New member
ג´ס ממוש...../images/Emo13.gif

ראשית.. לך זה מגיע...בעוד מס´ חודשים את כבר גם תהיי..אמא לא??? ואני בטוחה שתהיי אמא נפלאה... מכירה את השיר..אחד מי יודע?? שרנו את זה לא מזמן..שמונה..ימי מילה..תשעה ירחי לידה..הבנת זה בגלל השיר..אי אפשר לשנות עכשיו את השיר חוץ מזה חמישה חומשי תורה....הבנת נשמה למה אי אפשר חמישה חודשים???
.. חוץ מזה מה שרציתי להעביר כאן זה את האהבה.. אהבה קיימת מאז ומעולם.. והיא מתחילה בילדים..לא??? אוהבת ניקול*

jess ועוד

New member
רק תבקשי ואני הופכת ת´עולם

חמישה חודשים זה מספיק ואני מוכנה לשנות את ההגדה בשביל זה עלי!!!!

ניקולי

New member
נשמתי..../images/Emo24.gif

זה שאת רוצה לנסוע.. יופי לך!! ממממ.. זה שאת רוצה לחפש את עצמך דוקא שם...מממממ.. זה אני לא כ"כ בטוחה. אולי את רוצה לנסות, ולמסד את חייך בדברים אחרים שלא עשית אותם כאן..אבל אל תשכחי ולעולם אל תשכחי זה שאת לכל מום שתפני תפני איתך..את הולכת לכל מקום יחד איתך..את לא יכולה ללכת בנפרד ממך נכון?? אז יקרתי את עצמך תוכלי למצוא בכל מקום בעולם..השאלה היא מה את רוצה מעצמך??מה את רוצה לעשות בחייך יחד איתך.. קחי מראה, הסתכלי בה אני בטוחה שתראי אותך..הביטי טוב טוב בעיניים שלך בתוך המראה.ותשאלי את עצמך מה?? מה את רוצה מעצמך ולאין פנייך נועדות?? ותראי שתגלי על עצמך דברים שלא ידעת.. כי המראה מספרת הכל ולא מחסירה מאום... באהבה ניקול*

למעלה