בוקר טוב לכולם

CHEN39

New member
בוקר טוב לכולם

עובדת בבית היום. מוזיקה ברקע,ובלב.. בזמן האחרון חולמת על בעלי ז"ל. בחלומות הוא בריא ושמח. והאהבה בינינו גדולה. כמה קל היה. כמה מובן מאליו. כמה קשה להתעורר... יום מקסים לכם.

טיגריס2

New member
בוקר אור/tapuzforum/images/emo39.gif

אתה רוצה הסבר מדויק? בבקשה. במידה ואדם שנפטר השאיר ים של חובות ובמיוחד לביטוח לאומי אז מורידים בכל חודש מהקצבאות המשולמות לאלמנה ולפעמים גם את כל הקצבה עד שכל החוב שולם במקרה הזה רק הילדים מקבלים מטעמי צדק וזה סך של 1752 שקלים בלבד. גם מקצבת הילדים מורידים והם מקבלים 148 שקלים בלבד. אז תעשה חישוב לבד. בנוגע לעניין עם עמידר והשיפוץ למה לא לשפץ? יש לך בעיה מאוד קשה עם זה לפי מה שאתה כותב. והכל אמיתי בעניין הזה . למען הסר ספק מי שסקפטי יכול להגיע ולראות ולשמוע את האמת והמציאות./tapuzforum/images/emo23.gif

בטי61

New member
../images/Emo24.gifיום יפה לכולם והרבה שמחה בלב

רק טוב שיהיה לנו נשמח בפורים עום הילדים והנכדים לא לחשוה יותר מדי האד בריא וללמוד להתמודד החיים ממשיכים וצריך לחיות אותם

meshi4

New member
ערב טוב בטי ולכולם ../images/Emo140.gif

"הכי בריא ללמוד להתמודד החיים ממשיכים וצריך לחיות אותם נו.....אני חושבת שזה מה שכולנו עושים
מה שכן...לא לחשוב יותר מידי ....זה גורם לנדודי שינה. בקשר לשמחת פורים........כשהילדים היו קטנים הרגשתי את האוירה הפורימית.הכנת התחפושות המקוריות,אפיית אוזני המן,טיול בעיר ביום פורים בשביל הילדים.בקיצור דרך הילדים חווים את החגים .ואילו עכשיו..חוץ מלשיר שירים עם נכדתי הזמרת
,לראות את התחפושות הקנויות והיפות שלהם,דמי פורים .על אפיה ויתרתי----המתוקים משמינים
..מספיק שנטעם פה ושם.מפגש משפחתי מורחב פורימי ומסיבת פורים בהרקדה שלי.בכל זאת לא האוירה של פעם. העיקר שיהיה לנו טוב ושמח על הנשמה

בוקר אור

והיום יצאה השמש החוצה בין העננים ובאה לחמם את החדר שלי להאיר את חיי בחום לשמח אותי

קדין

New member
../images/Emo42.gifנסיכה מתוקה

שתמיד תצא אלייך השמש ותחמם לך גם את הלב ערב נעים וקסום לך

ערב טוב מקסימה ולכולם

הסתובבתי בעיר מלא אנשים על אף שקרררררררררררר פגשתי את האחיינית שלי והלכתי איתה הביתה לבקר את הנסיכה הקטנה שלי איזה מתוקות הבנות של אחי טוב אני ממש משוחדת , דודה אוהבת או לא ????

ערב טוב חברים יקרים ../images/Emo24.gif

בשעה טובה התחברתי למחשב ,בבית אמי, בו אני מחלימה .. נהנת מהפנוקים והטיפול המסור של אמא , עדיין עם סד על הרגל מתקשה ללכת וכואבת ,אבל מתגברת שמחה לראות את הפורום חיי ותוסס , מודה לכולם על הברכות והדאגה והאיחולים. התגעגעתי ושמחה להיות איתכם אוהבת
טלי

meshi4

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

רפואה שלמה והחלמה מהירה טלי . מה שקרה לך מראה שאיננו יכולים לתכנן את היום[במקרה שלך-את יום ההולדת ] למה בהודעותיך צריך לרדת .......עד למטה בכדי להגיב להודעתך? ז ה ג ו ז ל ז מ ן

תודה משי ../images/Emo140.gif

והירידה לקצה הדף היא בכדאי ............ שייה זמן חשיבה בתרם מגבים
טלי

למעלה