בוקר טוב לכולם

ניקולי

New member
בוקר טוב לכולם

אתם שומעים את הרעמים והברקים?? וואוו איזה פסח..אני לא זוכרת פסח כזה, בדרך כלל בפסח אביך, וחם לא?? אז מנה שלומכם? יש כאן בכלל מישהו?? מה עם ליאור 30 אני דואגת לו הרבה זמן לא דברנו והוא גם לא נכנס לכאן.. אני מקווה שלומו ושלום משפחתו בקו בריאות תקין. ריקי..גם אותך אני לא רואה הרבה..התקשרתי לאחל לך חג שמח ולא ענית לטלפון..את בסדר?? תכתבי לפחות התגעגעתי.. ג´ס מה שלומך נשמה?? איך הבטן?? אני מקווה שהפסח הזה לא משפיע עלייך לרעה..מבחינת אוכל כמובן.. עזרא איתך החלפתי מילה או שתיים אתמול, ראיתי שאתה בסדר ואני שמחה על כך גם את סערת רגשות, חוץ ממקום מגורייך את בסדר גמור נכון?? מרין שלנו מטילת לה בארה"ב אני מקווה שגם היא בסדר.. פאוול משום מה מאוכזב.. פאוול קח את הבאסה בסבבה..יהיה בסדר..הלוואי וזאילו יהיו הצרות הגדולות שלנו... חברים. ומיטל..וואוו מיטל שנים שנים שלא ראיתיה איפה היא?? מיטללללל השמיעי קול. אולי שכחתי עוד כמה אנשים כרגיל, אבל אני מקווה שהכל בסדר איתם.. אה כן, נזכרתי סידי.. סידוש אתה בסדר?? ובכלל איפה אתם חוגגים את ליל סדר שני?? שיהיה לכולם המשך יום טוב ורק בשורות טובות. שלכם באהבה ניקול*

ortal_sh

New member
בוקר טוב , ניקוווווולי

מה שלומך ? איך החיים ? איזה יום מוזר , גשום באמצע פסח , מוזר לא ? מזג האוויר השנה היה מבולבל לחלוטין , השמש לא עזבה אותנו כל החורף ועד שהגיע האביב הגשם לא עוזב אותנו , מזג האוויר הפכפך , מוזר. ושלא נדבר על המצב הביטחוני שלנו בארץ , קשה זה לא מילה , מתי כבר העניינים יסתדרו , כל יום פיגוע , זה כבר נהיה שיגרה אצלנו כבר אנשים לא מיחסים לזה חשבות כמו בהתחלה , רק שואלים איפה וכמה פצועים וממשיכים בסדר היום , עצוב , וכואב כל המצב הזה ! זהו ואיתי באופן כללי הכל בסדר , סוף סוף בחופש קצת מהלימודים והעבודה, יש לי הרבה זמן פנוי , אני לא רגילה לזה , וגם אסור לי להתרגל לזה, כי יום חמישי נגמרו המשחקים , וחוזרים גם לעבודה וגם ללימודים. אור-טל

ניקולי

New member
אורטלי תגידי...

שמעת אותי קוראת לך?? טוב נו.. המרחק בנינו לא כ"כ גדול אז.. בטח תשמעי..השאר גרים רחוק כנראה לא שמעו אותי
... אז מה קורה..?? הכל טוב?? כן, אני יודעת המצב חרבנה..את צודקת..אבל מה אני אומר ומה אני אגיד?? אני מקווה שיהיה בסדר.. שיהיה לך המשך חג טוב ..עד כמה שניתן.. ניקול*

ortal_sh

New member
כן ...... שמעתי אותך ../images/Emo8.gif

אצלי הכל בסדר , חוץ מהמצות האלו , עוד לא אכלי אפילו אחת , יש לי עוד יומים לשרוד ...
שיהיה לך גם המשך חג טוב ומהנה עד כמה שאפשר , תשמרי על עצמך ועל משפחתך. אור-טל

jess ועוד

New member
ניקולי יקירתי כמה שאני מתגעגעת אליך

אני בסדר והבטן גודלת שבוע הבא בלי נדר נכנסת לשביעי... כבר.... מקווה לחג שקט ושמח ולפחות שיעבור בכיף דש ליודה והמון מזל טוב ליום ההולדת שלו (שפספסתי..) אוהבת ג´סיקה

ניקולי

New member
בונבונה...

אהלן מתוקה.. שיווו את לא יודעת כמה אני התגעגעתי בחיי כאילו אנחנו מכירות שנים ולא התראנו שנים לא כך??? אז מה?? את נכנסת לשביעי?? יאלה איך שהזמן רץ..תשמרי על עצמך יקירה ותודה על המזל טוב ליהודה..אמסור לו בערב לכשיחזור מהעבודה.. היום הקפיצו אותו כבר בשעה 08.00 והוא יהיה שם עד 23.00.. החג הזה אני לבד אצל ההורים שלי אפילו בלי הילדים שלי (כי הם חוגגים עם אבא שלהם) בכל מקרה הזמנתי את גיסי (אח של יהודה) כי גם הוא לבד בחג.. איפה את עושה את החג?? נשיקות וחיבוקים ניקול*

jess ועוד

New member
אני בנתניה היום כמו בחג

חמי וחמתי במצב רוח קצת לא מעודד כי אח של בעלי בבית לחם (הוא הוקפץ לשם ביום שישי) אז אנחנו מחלקת הבידור שלהם להיות אחרי שהם לא תיכננו כלום אמרנו שנבוא לשעשע אותם להיות איתם שלא יהיו לבד וזהו...

sidi

New member
ערב טוב

אני פה והכל בסדר. טוב שנזכרת להתעניין גם בי... כמעט ושכחת וחסר לך אם היית שוכחת. סתםםםםםםםםם בקיצר אני פה והכל בסדר.
סידיייייי

mariana

New member
shalom lkulam

hitgaagaati elehem meod. nikol ani lo neelamti, ani okevet ahrey hahodaot shelahem aval lo tamid yehola laanot. ani beseder, mevala neenet aval gam mitgaagaat elehem vmeod doeget, ani mekava shatem shomrim al azmehem tov. riki neshama ani lo roa otah kvar kama yamim. bati lehitkasher elaih aval kvar samti lev shnihnas shuv yom tov vat shomeret. nikoli neshama ani meahelet lbaaleh mazal tov lamrot shmeuhar vneshikot mimeni. ohevet othem vtaadkenu oti. marin

למעלה