בוקר טוב לכולם

liatha

New member
בוקר טוב לכולם

רוצה לשתף אתכן בחששות מפני הפגישה הראשונה עם הפונדקאית אני חוששת שתהייה מבוכה ושלא יהיה על מה לדבר (עד כמה שזה נשמע הזוי) בסה"כ שומעים כמעט הכל בחוות הדעת הפסיכולוגית שלה, אז אני פוחדת שפשוט ניפגש ויהיה מין שקט מפחיד כזה ומבוכה...... ואני מאוד רוצה שזה לא יקרה.... מה עושים??????????? תודה ויום נעים לכולם.

מירבי*

New member
ליאת יקרה../images/Emo140.gif

החששות שלך בוודאי מוכרים לכל הזוגות העומדים לפני פגישה עם הפונדקאית שלכם. אני יכולה להבטיח לך כמה דברים-תהיה מבוכה וזה הגיוני לפגישה ראשונה, תהיה התרגשות שלכם ושל הפונדקאית. שקט מפחיד לא יהיה, אני שם בשביל לעשות רעש נעים
בהצלחה

הדר421

New member
היי ליאת

אנחנו
טו (אוטוטו) לקראת פגישה ראשונה עם הפונדקאית והשאלות, החששות וההתרגשות הללו בהחלט עולים גם בנו. אני באופן אישי מעדיפה לא להגיע עם "שאלון מוכן" ומתכוונת לזרום עם השיחה הספונטנית שתיווצר. זה לא אומר, כמובן, שאני לא אחשוב בגדול מה לשאול (למשל: שאלות של היכרות אישית, איך היא הגיעה לפונדקאות, שאלות לגבי הציפיות שלה מהתהליך ואופי הקשר איתנו במהלכו וכו'). מה שבטוח תוכלי למצוא אצלי חבילת טישו קטנה בתיק (למקרה של התרגשות יתר פתאומית...)
המון בהצלחה!!!

אם מירב בשטח את יכולה להיות רגועה

שקט מפחיד או מביך ודאי לא יהיה שם!

ליאת זה ממש כמו אהבה ממבט ראשון

החיבור הזה. אני יכולה לספר על המפגש הראשון שלי עם הזוג, הפרפרים האלה של לפני, איך הם נראים, מה הם יחשבו, האם היא והוא יחייכו, האם הם באמת נחמדים ואוהבים האחד את השני..כל מיניי מחשבות כאלה עברו בראשי כפונדקאית בפעם הראשונה שנפגשתי עם ט' ו ס'. ואני חייבת לציין הם ישבו האחד ליד השני, שיד שלו בידה, זה כבר עשה לי חם בלב,היה חשוב לי לראות את החיבור של השניים, והחיוך של ט' שובה הלב, וס' גם מקסים ועדין בשיחה..והכל פשוט זרם נפלא. תזרמי..אל תחששי, מה גם שמירבי תהיה שם, זה יהיה בטוח נפלא. בהצלחה

למעלה