בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

התעוררתי היום מוקדם, בסביבות 4 לפנות בוקר, משום מה מאתמול לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט, אז הלכתי לישון
תגידו, איך אתם מגיבים לאכזבה מאנשים קרובים אליכם? נניח שאדם שהוא מאוד קרוב אלייך עושה משהו, אומנם לא לך, אבל משהו שפוגע, משהו מוסרי... מישהו הצליח לאכזב אותי מאוד, עשה מעשה שלא יעשה ואני כועסת עליו, אדם שלא הייתי מצפה ממנו לעשות מעשה שפל כ"כ... אני לא יכולה לפרט, אבל אני רק יודעת שאני מאוד כועסת ומאוד מאוכזבת... לפעמים כ"כ כואב כשהמציאות טופחת על הפנים

הייי כמו שבאתי../images/Emo13.gif

אני בהחלט מבינה אותך, זה קרה לי השבוע, חשפתי בפניי מישהי קרובה לי דברים, חשבתי שניתן לסמוך עליה, לקבל תמיכה. ולבסוף אני שומעת את סיפורי מידידה אחרת, ועוד היא אומרת לי חכי אראה לך מה חברה כתבה לי במייל. הרגשתי כל כך רע עם זה. אל אף שהיא קרובה לי מאד, לא נראה לי שהקשר שהיה קודם לכן יזרום באותה צורה, בטוח אראה את החברות בינינו בצורה שונה. אני אפילו לא אמרתי לה על המעשה השפל שעשתה, כאילו עשתה ממני צחוק וראתה בדברים שסיפרתי לה מקור לבדיחה ולחשיפה בפניי אנשים שלא רציתי. כשזה קורה, את רואה אותו כאדם שונה, כמו זר, לא אדם שהיית רוצה להמשיך להיות במחיצתו. את יודעת זו הדרך לגלות מי האדם שמסתתר מאחוריי החברות הזאת, או אדם אפילו מהמשפחה. לא משנה מי, אני בטוחה שבעינייך הוא כרגע שונה. את מעריכה אותו פחות. ובטח היית רוצה לשמור מרחק. לדעתי אל תאמרי לו כלום, כמו שאני לא הגבתי, פשוט לומדים איך להתייחס להבא.

tutit1005

New member
באתי../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

כמו שידוע לך ולכולנו שאנו לא מחוסנים מלשון הרע של אנשים זה נכון פוגע וכואב לדעת שאדם מסויים שאנו סומכים עליו יפגע בנו ויכאיב לנו גם אני עברתי משבר קטן עם חברה שסמכתי עליה וכיבדתי והערכתי אותה ולבסוף ראיתי את הפרצוף האמיתי שלה כאב לי בכיתי המון ..שמרתי מרחק עצום ממנה ולבסוף זה עבר אני חושבת שאת צריכה לדעת שאותו אחד באמת לא חבר אמיתי..הרבה אין מה לעשות אנו לא יכולים לתקן את העולם או לשנוות בני אדם..באתי יקירה .."ישמע ביזיונו ידום וישתוק.... אותו אחד אינו ראוי לך!!!!!! אני שולחת לך המון כוחות להמשך טוב יותר עכשיו לפחות את יודעת מי הם חברייך האמיתיים..אל דאגה יהיו ימים שמחים יותר את תראי אני מבטיחה לך..זה עיניין של זמן וזה יגיע!!

תודה בנות../images/Emo201.gif

לא נפגעתי ישירות מאותו אדם, אני רק מאוכזבת ממנו. אכן, אני חושבת שלא אגיד לו מילה בנושא כי אני לא רוצה למצוא את עצמי בעין הסערה, פשוט אדע מול מי אני עומדת...

למעלה