בוקר טוב לכולם...

rachelia78

New member
בוקר טוב לכולם...

בזכות יום הולדתו של מייק זכינו לשבוע מרגש.....טוב לראות את הכתבות ואת ההתעוררות בפורום. אני אמנם לא מעריצה פאנטית של מייק אבל עדיין לא מצאתי מישהו עם יכולות ווקאליות שמקרבות אליו אפילו...הלוואי שיכולתי לומר לו זאת..... שבוע מקסים לכולם רייצ'ל

YORAMLA

New member
לחברי הפורום בוקר אור..../images/Emo82.gif

כך עבר עליי השישי שבת.... קיבלתי ביום שישי שיחה מגולן בשעה 15.00 .. הבת שלו בבית חולים! הוא סיפר לי הכל ...... הלב שלי ירד.. הוא היה כבר בבית חולים. הוא ביקש ממני לא לספר להורים שלנו שגם ככה הם חולים.. ועם הרבה דאגות................. הלכתי בערב שישי לבית הכנסת... התפללתי עבור הבת של גולן וכולם... חזרתי הביתה והתקשרתי לאמא להגיד לה שבת שלום.... רציתי לבפר לה על הבת של גולן אבל לא יכולתי....זה היה לי על קצה הלשון ואישתי הזהירה אותי לא לספר... אמרתי להם שבת שלום... ויפתחו ערוץ 1 יש שם את מייק ברנט וגם בערוץ 2. הם התלהבו ממיק ברנט... והיתקשרו להזכיר לי.. אמרתי להם שאני רואה...... אמא שלי אוטמרת לי .. התקשרתי לגולן ולא עונים.. אמרתי לה בטח הם אצל חמתו.... למחרת היא כבר ידעה.. ארני שמח שהיא בסדר.. דיברתי עם גולן מהבית לבית חולים מאיר לנייד שלו לפני ואחרי הכתבה... זה היה מוזר לדבר עם אח שמבלה כל השבת בבית חולים ורואה שם את מייק ברנט האגדי. אני ראיתי את התכנית אצל גיסי... הילדים רצו ללכת אליו.לשחק עם הילדים שלו.. . . נכנסתי לחדר שינה שלהם.. וראיתי את הכתבה בפול ווליום..... התקשרתי לגולן.... ביחד התרגשנו... זה היה יום שישי שלי... חזרתי הביתה בגשם.... וברקע אני שומע את מייק ברנט בטלפון..... יורד גשם ואיזה קור............. אישתי אומרת לי .... יורם .. ראיתי את הכתבה על מייק.... וירדו לי דמעות... אחרי 2 דקות חטפתי מבול של טלפונים.... הפכתי למרכזיה..כולם מתקשרים אליי... רוצים מידע...

M i k e s F a n

New member
בוקר אור רחלי ויורם../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מה שלומכם? כן היה שבוע מרגש במיוחד... אף אחד לא ציפה.. כולם תרמו להצלחתו
יורם- את רחלי כבר הספקת להכיר? היא קצת יותק ותיקה ממך כאן בפורום... היית חסר בשבת..התגעגעתי... מה עם האינטרנט בבית?
רחלי- את כבר בת 26 לא?
מתה על שניכם
שבוע טוב ומוצלח לכן ולכל חברי הפורום המקסימים!!!!
סיגל'וש

YORAMLA

New member
הי סיגלי.. את רחלי אני זוכר..|שקדיה

השבת עברה מוזר בגלל הבת של גולן.. כתבתי פה... ב"ה אינטרנט יותקן לי ביום ב' הבא!!!!! כן כן גולן אפשר לפתוח שמפניה... הוט יהיו התשתית שלי.. לגבע ספק יש ... בדיקות.. כניראה אני אלך על נטוויזן.

rachelia78

New member
הי סיגלי....../images/Emo24.gif

האמת שאני כבר בת 28, אבל לוקחת את זה כמחמאה...בינינו....לא הייתי חוזרת אחורה גם אם היו משלמים לי, כל מה שעשיתי נעשה ומכאן רק אפשר להשתפר...אז גם דברים שלא עשיתי כנערה וילדה אני אשלים למשל להגשים חלום וללמוד לנגן על גיטרה....|גיטרה. שבוע מקסים נשמתי...גם אני אוהבת אותך

למעלה