בוקר טוב לכולם

tutit1005

New member
בוקר טוב לכולם

מזג אויר סוער וקר יום שכייף לחזור למיטה עם ספר טוב אני בחופש היום ומחר... מתחילה לארגן את הבית.. שיהיה לכולם שבוע טוב ויום מקסים תותית.

בוקר ושבוע נפלא../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

קרררר מאד קר, בלילה היו ברקים ורעמים שממש לא נתנו לישון. טוב כמו שתותית אמרה, אחריי שהכל נקי ומסודר, אוכל כבר מוכן נשאר רק לחזור לפוך הנעים, אבל תותית אני לא קוראת ספר, אצלי יש דרישות בבית, וזה הבת שמבקשת שאסרוג לה צעיפים. טוב אז אני חוזרת לסריגה ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

tutit1005

New member
רחלי..

סיימתי לסרוג כיפה אחרי שפרמתי אותה ים של פעמים.. בסוף יצא מזה משהו אבל התחלתי אחרת כי ההיא לא נראת לי.. את יודעת ליסרוג הכלל?

אחחחח לסרוג

אמא שלי אלופה, היא סורגת בערך מגיל 6 ושנים עבדה בתחום וכמובן שגם אותנו הילדים (ואת הבת שלי) היא לימדה מאז שהיינו קטנים, כל האחים שלי יודעים לסרוג... אממה, כשאני מתחילה לסרוג לוקח לי שנה לגמור צעיף באורך של חצי מטר
קבעתי איתה ביום שני שתלמד אותי סריגה במסרגה אחת, זה אף פעם לא נקלט לי בעבר, אז אולי הפעם...

היי כמו שבאתי../images/Emo140.gif

כשהייתי בת שבע אימי ז"ל קנתה לי עבודת שטיח. זה עם מסרגה אחת מיוחדת שאת סורגת על בד רשת, ישבתי ימים ולילות עד שסיימתי לי שטיח מעלף לחדר שינה. אחר כך היא קנתה לי שוב ושוב ואז הייתי סורגת לחברות שטיחים לחדר. עם הזמן עברתי לעבודות נצרים, הייתי מכינה פחים לחדרים. אחר כך בגיל שתיים עשרה עברתי לעבודות פייטים, הייתי מכינה תמונות לקיר, שעות של עבודה, והרבה היו מזמינות ממני, אז בזמנו זה היה כסף טוב. ואז התחלתי את הסריגה בגיל ארבע עשרה בערך, עד היום.

נוסטלגיה...

הייתי עושה ימבה שטיחים כאלו כשהייתי קטנה... לפני חודש, ביומולדת של הבת, היא ביקשה עבודת יצירה, חיפשתי משהו שלא יעשה בלאגן ולכלוך, כל הזמן אני קונה לה השחלות חרוזים וזה מתפזר בבית, עבודות גבס, מלכלך... חיפשתי משהו אחר... ומצאתי את השטיח הזה עם המסרגה, אני חושבת שאני התלהבתי יותר ממנה

צודקת כמו שבאתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפניי שבועיים קניתי לבת מתנה קופסאת יצירת צורות עם שוקולד, ותנחשי מי עשתה את רוב העבודה בהתלהבות? חחחחחחח.

היי תותיייתתת../images/Emo6.gif

בטח, הכל הכל כשהילדים היו קטנים אני סרגתי להם ים של סוודרים, כובעים, גרביים, חותלות. לאבא שלי הייתי סורגת אפודות וסוודרים שהוא צמוד אליהם עד היום, והרבה בהזמנות לחברות. הייתי סורגת לקטנים חיות, צורות, או יצורים מהתוכניות טלויזיה. פעם היה לי המון זמן. היום זה לא כל כך הולך הסוודרים, הבת הקטנה לא אוהבת. אבל צעיפים אני סורגת גם לחברות שמזמינות לבנות שלהן. אחותי סורגת כיפות, הרבה כיפות לילדים ולאחיינים.

tutit1005

New member
רחלי

אין לי בעיה בליסרוג כיפות לבנות עם עמוד אחד והם יוצאות לי מהממות אבל אני סורגת כיפה עם חצי עמוד וזה חדש לי ומה שנראה לי לא טוב זה שאני לא יודעת מתי צריך להוסיף עיניים כי כשאני מוסיפה עיניים יותר מידי זה מתעגל מידי ואני צריכה לפרום שוב

כיפות אף פעם לא ניסיתי../images/Emo9.gif

זה נראה לי ממש עבודת נמלים. אבל לא מזמן ביקשתי מאחותי שתלמד אותי. נראה אולי פעם גם אני אכנס לזה.

בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo25.gif

מה זה הקור הזה תגידו??? אני פשוט
ממש כאב לי הלב לשלוח את הילדים לבי"ס בבוקר, אבל אין ברירה
anyway עוד מעט אעלה פוסט שאשמח לקרוא את דעתכם לגביו, אני עוד מבשלת את מה שאני רוצה לכתוב...... אז שיהיה יום נעים ושבוע נפלא לכולם אל עף ולמרות הקור

5EDEN50

New member
כמו שבאת בוקר טוב לך ולכולם

ביום קר במיוחד סוער גשום יש כמה ימים כאלה בשנה שבהם אני לא הייתי מעירה את הילדים ומשאירה אותם בבית. כל שנה החל מהפעוטון ובגן וביסודי ובתיכון במידה ולא היתה להם בחינה .כל זה כמובן בתקופות בהם לא עבדתי או כשעבדתי והילדים היו די גדולים להשאר לבד. איזה תענוג זה כשקר וכשסוער בחוץ והעוללים שלי בתוך הבית במחוממם מוגנים מרוחות וקפור..ועכשיו הבת שלי גם משאירה את ילדיה בבית בימים קרים או סוערים במיוחד.

למעלה