בוקר טוב לכולם

YOS208

New member
בוקר טוב לכולם

לא לשכוח היום הודעות/חדשות חשובות מצד ארה"ב מהצהריים ועד 21:15 החלטת ריבית, מי שלא בפוזיציה עדיף גם לא לפתוח - זה יכול להתפתח למשהו אלים שייצא משליטה ויתפוס לכם את הסטופ לוס בשניות, מי שבפוזיציה שורט יורו - דולר שימו לב ל 1.2595 נקודה חשובה שאם תישבר תהפוך כנראה ללונג עצבני, אני מאמין שנראה היום לכיוון 1.2480 ודרומה בהצלחה לכולם

החיליק

New member
ליוס תודה ושאלה

תודה רבה על עצותיך על הבוקר איזה נקודה חשובה לדעתך בפאונד שאם תשבר יהיה לונג עצבני כמו שאתה צופה ביורו? אני בפוזיציה די גדולה נגד הפאונד שבנתים לרעתי תן לי עיצה תודה

YOS208

New member
החיליק

בפאונד יש ציפיות להעלאת ריבית באנגליה עוד השנה לכן הציפיות מושכות אותו למעלה, אין לי עצה בשבילך אלה רק לשים לב ולמזער את ההפסד ולא לעבוד מתוך אמונה בפוזיציה אחרת זה יגמר רע, בכל מקרה הרבה הצלחה

YOS208

New member
עמיאל בוקר טוב

יש חשיבות מישנית אומנם לזמן ההגעה של המחיר לתחום 1.2590 , עד השעה 14:00 הנקודה לא קריטית, מעבר לשעה 15:00 יכול מהלך מעל מחיר זה לתפוס תעוצה לאחר שחרור החדשות בשעה 14:30, לא הייתי בונה על מגמה יומית לפני הצהריים

YOS208

New member
עידכון

הודעות בשעה 13:00 ולא בשעה 14:30, כבר יצאו כמה הודעות פרו-יורו מצד גרמניה שדוחפות קצת את השוק למעלה, אבל רמת 1.2570 כנראה קצת מלחיצה את הסוחרים והופכת ב 24 שעות האחרונות לרמת התנגדות יומית, בהצלחה לכולם

למעלה