בוקר טוב לכולם

דיאבלו

New member
בוקר טוב לכולם

אז אחרי שהפועל ת´א התמודדה בכבוד, אמנם בלי ניצחון אבל גם בלי הפסד וגם זה משהו ואחרי שראש ממשלתנו היקר, ביזבז חצי שעה מהחיים שלנו בלומר כלום, ותחשבו על הכשרון הרב של לדבר חצי שעה רצוף ולא להגיד כלום!!! ואחרי השבת השרבית שעברנו לא נותר אלה לומר בוקר טוב ושבוע שקט לכולנו די.

../images/Emo154.gifחגפורימשמח../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

נכון, עוד לא ממש פורים אבל כל הילדים מחופשים ונורא יפה לצאת בבוקר מהבית וכולם מלכים, ופיות, כלות והארי פוטר ועוד... אז הבת שלי כבר צרחה על ראש הממשלה שבגללו היא לא ראתה את מסע עולמי (וממש לא עניין אותה מה שלא היה לו לומר) וחצמזה היתה שבת טובה ושיהיה לנו רק שקט ושלווה גם ממני - באהבה! דינה.מית רווחת על כוסקפה

תבור.

New member
מאחל לך שתהיי גם

למייקי וכולם יש המתרווחים על כוס קפה... יש המטילים על חוף הים יש המתכרבלים במיטה עם מישהו/מישהי ויש כמוני בעבודההההההה פורים כייפי ומענג.

דיאבלו

New member
ויש גם כאלה שבאים

לעבודה, מחתימים כרטיס ויוצאים לטייל בי-ם הצבעונית והססגונית פחחחחחחחחחחח

ויש גם......

אנשים כמוני-שנזכרו להתעורר רק עכשיו....
יום נפלא לכוווווולכם.......

פרח??????????????

בלילה ישנים! פויה! מה עשית בלילה שאילץ אותך לישון ביום??? מה עשית ועוד לא סיפרת לחבר´ה??
חג שמח לך. לכולם. מי ייתן והחג הזה יעבור בשלום. בלי שמלות של מלכת אסתר מוכתמות בדם. מראות דיזינגוף לא מרפים גם היום..

פסי יקירה......./images/Emo24.gif

אני כותבת ספר, ולהשראה אין שעה..... בן הזוג גר רחוק כך שהצליח ללוות את חוסר שינתי באמצעות המדיה האינטרנטית בלבד(וזאת ההזדמנות להודות לממציא הנט מיטינג-תודה לך!) ולגבי החג: קראתי במעריב אתמול שהובטח לנו חג שמח ושקט מהרשות!!! מקווה אני שהם גם הבטיחו לנו לקיים את ההבטחה
ואסיים בשיר היחיד שזכור לי מימי ילדותי:"היש צוהלת ושמחה כמוני מסיכה ח-ח"......

למעלה