בוקר טוב לכולם

פשושית8

New member
בוקר טוב לכולם

אני בחורה בת 24 אמא לתינוקת מדהימה ת 4 חודשים לכאורה החיים שלי אמורים להיות מדהימים הבעייה היא שהתחתנתי עם בן אדם דפוק שמתעלל בי מילולית ומדי פעם מצרף לזה גם אלימות פיזית. אני רוצה להתגרש גם כדי להציל את החיים שלי וגם כדי לא לגדל את הילדה לתוך המצב הנ"ל. שאלתי היא אם זה באמת כתם כזה נורא להיות גרושה צעירה ???? אנשים אומרים לי שאני יסבול יותר אם אני יתגרש, זה נראה לי אבסורד האם אני צודקת או הם?

שירלי6

New member
אל תקשיבי למה שאומרים לך.

עשי רק מה שטוב בעיניך. את לא אמורה לסבול התעללות בשום גיל! אני התגרשתי צעירה ואני מוצאת בכך רק יתרונות. בהצלחה!

בוקר אור..וזה הזמן להתעורר....

את עוד צעירה. אל תמשכי דברים לא טובים. זה לא כתם. בהצלחה.

שלי 9

New member
מרשה לעצמי להיות נחרצת ולומר לך

שאם זה המצב ,תברחי כל עוד נפשך בך! - אין שום הצדקה לסבול את מה שאת מתארת, פשוט שום הצדקה! - העובדה שאת צעירה רק יכולה להיטיב איתך ולא להיפך! - שום כתם ושום בטיח,היום הגירושים זה לא מה שהיה פעם! - לדעתי לא רק שאת לא תסבלי בתור גרושה אלא להיפך,את תגלי כמה יתרונות יש גם במצב הלא פשוט הזה!!

המוכר והידוע...

לפמים תוקע אותנו מלשים רגל במקום אחר...לא ידוע... כי הרי...מאופו לנו לדעת מראש? אם לא תנסי...לא תדעי. לא כל כך משנה מה ידיגו לך...משנה מי את ומה את יכולה לעשות עם הזדמנויות שנקרות בדרכך.

גאקיטו

New member
צאי מהזוגיות .ליפני שתתרגלי שירלי|כ

ואני רציני. ואני מכיר אישית חברה .שויתרה וציפתה בתקווה לשינוי. ואחר כך זה הפך לנורמה ולקח לה 20 שנה לקבל אומץ ולעזוב..... מי שאלים נשאר אלים באם לא מטופל. ואגב אלימות מילולית לא פחות גרועה וקשה מפיזית. בהצלחה חג שמח

אלה43

New member
יותר נכון מנכון

הייתי שם. חיכיתי קיוויתי, פחדתי, קפאתי....לקח לי 15 שנים אומללות מהחיים שלי. אלימות מילולית בעיניי קשה יותר. אל תוותרי על עצמך. אל תיתני לאף אחד להתנהג אלייך באלימות. גם לא לאבי ביתך. זה שאת צעירה וביתך תינוקת...רק יתרון. אל תקשיבי למי שרוצים שתישארי ותמשיכי לסבול בשקט כדי לשאת את דגל ה"שלמות". שימרי על העצמיות והעצמאות שלך ו...כן. יפה שעה אחת קודם. מנסיון. חג שמח ובהצלחחחחה

אחלה תשובה../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד נשים רבות ממתינות יותר מידי זמן עד שמקבלות את האומץ זה מאוד עצוב אחר כך הם אומרות למה חיכיתי מה זה נתן לי חוץ מיזה מה נשמע

מי זה שאומר?

כדאי לבדוק אם אלו שאומרים הם אותם אלו שהיו רוצים להתגרש ולא היה להם את האומץ לעשות זאת. פעם, אולי, זה היה נכון אבל למזלנו החברה היום מודרנית יותר עד כדי כך שלהיות גרוש זה אפילו קצת באופנה. כתם הרבה יותר גדול ומשמעותי יהיה לך ולבת שלך אם תמשיכו לחיות עם בעל ואבא מתעלל. אין לך מה לדאוג, שלא יהיה לך שום חשש. דרך צלחה

למה צריך להיות אכפת לך

מאנשים וממה שהם אומרים? את סובלת לא?תברחייייייייייי את מעדיפה לסבול ממנו והעיקר שאנשים לא יגידו? את זה אני לא מצליחה להבין

מצוטטת

New member
חייבת כאן להיות בוֹטה!

בתחת שלי/ך מה אומרים... לצווח לך? ענית מיולה לבד זה א ב ס ו ר ד! שאת בכלל עוד מבזבזת חצי שנייה תמלטי ת'עצמך מהגיהנום הזה אפ'חד לא יעשה זאת עבורך אפ'חד

מזל חי

New member
נראה שסבלת מספיק

ורק לך היכולת לעצור את זה. הרימי ראש החיים יפים ומגיע לך לחיות אותם בשקט ושלוה.

מ'כפת לך מכתמים?

יותר טוב שהם יהיו על גופך?על פנייך??? כמו השאר מצטרפת,לתברחי ממנו!!!!!!!!!

naama78

New member
../images/Emo20.gifשאלת ואני עונה...

א. זה ממש לא כתם להיות גרושה. גם לא גרושה צעירה. גם לא קשישה..(כמוני למשל...). זה בכלל לא כתם! ב. לא תסבלי יותר אם תתגרשי. עכשיו את סובלת. כשתתגרשי- תהיה לך תקופה של כאב, עצב, בלבול..היא תעבור. ג. כן, זה ממש אבסורד. אבסורד שאת נשארת במערכת כזו שגורמת לך לסבול. ד. קומי ולכי. עכשיו. מהר, לפני שיהיה מאוחר. בהצלחה

ב ד ר ך

New member
בוקר טוב

את צודקת!!! ונראה לי שאת ההחלטה שלך כבר עשית. לכי על זה. שום דבר לא מצדיק אלימות. שום דבר לא מצדיק לגדל ילדה קטנה בצל אלימות. בהצלחה

ספיישיל

New member
אני התגרשתי קודם בשביל הבת שלי.

יצאתי מהנישואין עם תינוקת בת שבועיים.וגידלתי לבד,לגמרי לבד. אני,היא ו-4 קירות.(ללא צד של אבא בתמונה.) מזלי שיש לי מישפחה חמה אוהבת, תומכת, והיתה יד ימיני לכל דבר שרק ארצה. אך לא במקומי. עזרה עם תינוקת היא יותר מכסף.היא כוחות.פיזיים ונפשיים. גיליתי אז,שלא כל מישפחה כך עוזרת. קשה?-לא אגיד שלא.היום ביתי בת 12. לדעתי?....המחיר שווה ביג טיים! במצב שאת מתארת,אף אחד לא יקח לך את הקיום שלך.את הזהות שלך. את הזכות שלך לחיות בכבוד ובאמונה בעצמך. את מי שאת ובזכותך!!! הגב שלך יחזור להתיישר... ולא בשוום חסד!!!

למעלה