בוקר טוב לכולם

צייר

New member
בוקר טוב לכולם

בוקר טוב אני חדש כאן והייתי מעוניין להציג את ציורי כרגע סיימתי לציירו שלכם צייר

שלום וברוך הבא!../images/Emo140.gif

נחמד באת, התמונה שהעלית נראית כאילו נעשה בתכנת תלת מימד, אשמח לשמוע באיזו תוכנה בדיוק והאם זה הסגנון הקבוע שלך. בטח יש לך גם עוד דברים שעשית. האם יש לך גם ציורים בטכניקות לא ממוחשבות? תביא...תביא...אל תתבייש. תבוא אלינו הרבה. אפרת

צייר

New member
אפרת בוקר טוב

נעים להכירך שמי יוסי, הצייר אני מצייר גם בפוטושופ, וגם בברייס בעבר , לפני 20 שנה ציירתי בפחם , שמן, סנגווין , צבעי אקריליק, וגם עם פיגמנטים, וכמובן רפידוגרף, הרבה זמן לא נגעתי בציור, ופתאום הכרתי את המחשב, והתחלתי לצייר עם הפוטו שופ, ויצאו לי תוצאות משהו משהו , אני מצרף לך ציור שציירתי שלכם יוסי הצייר

fairy_mi

New member
אשמח לראות

ציורים מוקדמים שלך שלא מורכבים מאמנות דיגיטלית. האמת שאני בכלליות לא אוהבת את רוב היצירות הנעשות בברייס, משום שרוב האמנים שיוצרים בה פשוט משתמשים באופציות הקיימות של עיגולים, עצים והרים וזה לעוס ביותר. טרם ראיתי יצירות שלך כדי לשפוט, אשמח לראות עוד. פיי

Druyanizem

New member
ברייס זו תוכנה חלשה יחסית

לדברים האלה. למרות שהצלחת להוציא ממנה תוצאות לא רעות.

FreeFeeling

New member
בברייססס

Druyanizem: לדעתי התוכנה "בברייס" דפקה מאוד חזקה... בתחילת דרכי באומנות היא הייתה לי כקלי האומנות , אבל זנחתי אותה דיי מהר לטובת הציור החופשי וההרבה יותר טוב. (שתי דברים שונים) ואת הציור אהבתי\אוהב הרבה יותר. (שתי התוכנות שונות מאוד ולכן כאשר מדברים אליהם הראות-(הגישה) של הדברים צריכה להיות שונה) ב"בברייס" יש פוקסים יותר מבציור ולכן אין לדאת מה יצא. (באופן הרחב כמובן) אני באופן אישי לא מחטיר עבודות שנוצרה בתוכנה הזו כ"ציור" כיבן שזה לא ציור. כן אומנות. ולכן גם אני מאוד אשמח לראות עבודות שלך מהעבר... ואם יש עבודות שלא נגעו בפלג-ינס גם כן אשמח לראות. כיבן שהם הורסים את הנפח והיופי של הציור ונותנים לו תחושה אחרת. (ומורידים את רמת העבודה) (יש מיקרים בודדים שהם גם מסוגלים לטרום אך לרוב ,כאמור לא לטובה) Free

Druyanizem

New member
freefeeling

אני עובד על 3d studio max אני גם חבר בפורום 3D. אני מצרף כמה עבודות שלי... זה יותר נסיונות מעבודות.... כי אני עדיין לא משהו בזה. אבל הינה.. סתם בחרתי משהו... אם תרצה לראות עוד... רק תגיד לי

SC

New member
היי, כבר ראיתי כמה וכמה עבודות שלך

באחד מהפורומים של תפוז עם מוטיב הכדור בחלל האינסופי, מרשים מאוד. לפי דעתי תמונה שצרפת עם הכדורים חסרים המון רפלקסים, נקודות אור וכהויות. שולי

SC

New member
תודה ../images/Emo70.gif יפה מאוד אפילו יותר מהקודם

אבל גם פה חסרים לי רפלקסים של אור בצבע המתכת. על כל פנים עבודה מרשימה מאוד. שולי

עטרה ב ט

New member
נושא מעולה לדיקטטורים ../images/Emo8.gif

אתה רואה דרויאן? אפ´חד לא ייקח ממך את הבכורה ! (וחוצמיזה, אהבתי
)

Druyanizem

New member
(:)

זה ברור מאליו עטרה... מי יתעק עם דיקטטור שמעצב כדורים ווירטואלים??? מי?!?!?

FreeFeeling

New member
אהבתי!

כול הכבוד!! רק נידמה לי שצריך לעבוד קצת על הטקסטורה. (נראה כמו שאיש) וכן ,אני אשמח לראות אוד.........

Druyanizem

New member
הטקסטורות פה נורא בסיסיות...

לא משהו מיוחד... אני באמת צריך לעבוד על זה קצת. אולי אני יעלה לפה עוד כמה דברים שעשיתי. בכל אופן... אם אתה רוצה לעבוד ב- 3D באופן רציני... ברייס זו לא התוכנה שאתה רוצה להתעסק איתה.

למעלה