בוקר טוב לכולם

שולמית 1

New member
בוקר טוב לכולם

היי שוב אני..למעשה אני מגיעה לכאן רק בבוקר כי אני נכנסת מהעבודה בבית לצערי אין לי מחשב. אז זהו שרציתי לספר לכם מה היה לי אתמול בלילה אתם פשוט לא תאמינו.. אתמול בלילה בסביבות השעה 21.30 הידיד הזה של אחותי הגיע אלינו..אני פתחתי לו את הדלת הוא הסתכל לי ישר בעיניים ואמר לי מין היייייי שכזה חייכתי אליו ומיד קראתי לאחותי (התולעת)..היא באה..והם הלכו לשבת בחדר כרגיל..אח"כ אחותי קראה לי (אתם קולטים?) היא קראה לי לבד בלי שאני אדפוק על הדלת (החלטתי לא להפריע להם) ואז היא אמרה: "בואי שבי איתנו מה את יושבת בסלון?" כמובן שישר באתי ונכנסתי לחדר מבלי להתווכח אפילו.. אתם יודעים שהייתי מתה נכון?? אז זהו ש.. הרבה לא היה ישבנו דברנו צחקנו..לפחות אני יודעת כמה דברים חדשים עליו הוא בן מזל טלה..ואני יודעת על המזל הזה שם אחלה..הוא גר בדירה שכורה וזהו הרבה לא דברנו עליו..אוףףף אם היה לי אומץ להגיד לו..אין לי אומץ..אבל אולי אני אחכה קצת אולי הזמן יעשה את שלו.. יוו אני מה זה מודה לכם על אתמול שכתבתם לי אתם באמת משהו משהו.. שולמית 1

jess ועוד

New member
אוהו!!!

נשמע מבטיחה אולי אחותך באמת בסדר והבין שיש מצב... מחזיקה לך אצבעות שיסתדר לך כמו שאת רוצה

ניקולי

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo24.gif

מה שלומך מתוקה?? אני שמחה שהגעת להחלטה הזאת..ולא נורא שאת כאן רק בבוקר ממש לא נורא את יועת כל אחד כאן מתקבל בברכה. בקשר להוא יהיה בסדר..אל תיסחפי יותר מידי לסערת רגשות ומה שיהיה יהיה האמיני בעצמך ואל תמהרי להגיד לו כלום את תראי לבד במשך הזמן לאן זה מוביל.. והנה אחותך לא כ"כ רעה תראי היא קראה לך לבד לחדר לשבת איתם נכון?? שולמית יקרה אני מאמינה שבסופו של דבר אתם עוד תצאו ביחד גם אם זה יקרה עם אחותך ואיתך אולי לא אולי בכלל הוא יציע לך לצאת איתו לבד..חכי קצת. אוהבת ניקול*

@@

New member
שלומיתההההההההה.....

אני שמחה לשמוע מה שקרה אמש, וגם שמחה לשמוע שהזמן יעשה את זלו, גם אני מחזיקה לך אצצבעות. באהבה ריקי

jess ועוד

New member
אהובה שלי ../images/Emo23.gif

ממש מתגעגעת אליך ולכולם חייבים להפגש שוב כי אתם ממש ממש חסרים לי

@@

New member
ג´ססססססססס נשמתי ../images/Emo24.gif

מה נשמע? יש משהו חדש שטרם שמענו עליו?????????? במוצ"ש דיברתי עם קרן/ניקולי ואמרתי לה שחייבים לעשות עוד מפגש, אז מה את אומרת? יש מצב??? גם אני מאוד אבל מאוד מאוד מאוד אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךך.
גם את וכולם חסרים לי

ניקולי

New member
נשמות מתוקות...../images/Emo23.gif

מה דעתכם על מוצ"ש??? ושוב אצליייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחח אני מנדבת את הבית שלי.... ראווו אני יוצאת בהודעה היכונו היכונו!!!!!!!!

שולמית 1

New member
לריקי ג´ס..וניקולי

תודה רבה לכן על כך שאתן מבינות עיניין..אני יודעת שלפעמים יש דברים שקשה בחיים אבל אני שומעת לעצתכם ואני אשתדל לא למהר.. ניקולי כתבתי לך כבר הודעה אישית את פשוט מדליקה..את בחורה עם הרבה חוכמת חיים איך אומרים? מבינה עיניין.. ג´סיקה תודה גם לך את מדהימה. וריקי תודה גם לך את יודעת בדיוק מה להגיד ונכון את צודקת. חבל שאני לא אוכל לראות איתכן אבל אולי כשיהיה עוד מפגשון קטן אוכל להגיע למפגש הקרוב אני לא אוכל להגיע
.. אולי זה לטובה לכו תדעו אולי בכלל אני אפגש איתו ביום שבת מי יודע?? תאחלו לי בהצלחה אוהבת שולמית 1

יוווו....../images/Emo9.gif

אוי שלומית את רואה...אחותך קלטה אותך!!! אני ממש מקווה שאולי יצא מזה משהו טוב- אל תשכחי שוולנטינ´ז דיי ביום רביעי- מי יודע אולי קופידון החליט שזה זמן טוב להכיר אנשים חדשים..
איכס מה נהייה ממני עם הקיטש הזה על הבוקר!!!
שייהיה לך מ-ל-א בהצלחה! וכמובן גם יום מקסים!

mariana

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי ברוכה הבאה לפורום המקסים ביותר, קראתי את האכזבה שלך אז יש לי משהו קטן להגיד לך, אם אתם צריכים להיות ביחד אתם תיהיו ביחד אם לא אז לא. אני בטוחה שלאט לאט אחותך תעזור לך אם תדברי איתה שיחת נפש, אבל אני מבינה גם את אחותך. יכול להיות אם יצא ביניכם משהו אז הידיד הזה יתרחק מאחותך ואל תשקחי שהוא חשוב לה, כי הוא עזר לה באכזבה שלה. אני רואה שלאט לאט הכל מתחיל להיסתדר, ואני בטוחה שיסתדר. מקווה לראותך ביום שבת אוהבת מרין

למעלה