בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב לכולם!

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה ועברתי תקופה דיי קשה (במשך חצי שנה ואבל הייתה עוד ירידה דיי עמוקה) אני מתוסכלת.. והפעם זה לא בגלל מה שסיפרתי.. אלא בפסח יש לי יומולדת.. פסחחחחחח כמו כל שנה אפ´חד לא זוכר את היומולדת שלי אז אני אתפלא עם 3 אנשים יזכרו השנה... (כולל המשפחה) וחוץ מזה כמו כל שנה אמא שלי תכין לכל האחים שלי עוגת יום הולדת ואני?! או עוגת מצות שאני לא יכולה להסתכל עליה או ...... כלום.. אז גדלתי בשנה (וזה לא מזיז לאפ´חד) רציתי לעשות מסיבה (מאוחר מידיי הרבה כסף) ובעעעעעעעעעעעעעעע!

golem

New member
וכבר מעכשיו...

כבר מעכשיו החלטת שאף אחד לא יתעניין ולא יגיד לך מזל טוב בפסח (שזה עוד חודש וחצי או משהו כזה..
טוב אז בואי נעשה הסכם.. את אומרת שיש שלושה אנשים? תגידי לי מתי היופ הולדת שלך - ואני יהיה הרביעי ואחריי יבואו עוד הרבה.... מה את אומרת?? ואגב אחת העגות הטובות ביותר שאכלתי אי פעם הייתה עוגה כשרה לפסח...אם כי אני לא זוכר מה המתכון - אבל אני ימצא לך אותו...
ושיהיה לך אחלה שבוע שבעולם - עם קצת יותר אופטימיות - תנסי???

ניקולי

New member
מלאכית יקרה

ספרי לי מתי תאריך הלידה שלך...ואני מבטיחה לך שבלי נדר יהיו הרבה שיגידו לך מזל טוב....אם לא באותו יום אז יום לפני..ואם לא יום לפני אז יום אחרי..אף פעם לא מאוחר... חוץ מזה תגידי תודה שלא נולדת ביום כיפור אז בכללללללללל..גם שלושה אנשים לא היו אומרים לך מזל טוב..ועוד משהו גם לא היתה לך עוגת מצות אפילו....חמודה אני מעכשיו אומרת לך : יום הולדת שמח
שפע ברכות,ואיחולים לבביים
.. חחחחחחחח סידרתי את כולם אני הייתי הראשונה.. שלך ניקול*

@@

New member
מלאכית מתוקההההההה

אני מבקשת בזה הרגע לרשום את תאריך לידתך ואת תראי בעצמך שיותר מ- 3 אנשים יזכרו את יום ההולדת שלך. (גם אני חגגתי מלפני שבוע וחברי הפורום עשו לי מסיבה ווירטואלית) ולא צריך להגזים עוגת מצות היא לא כ"כ גרועה, העיקר הכוונה
יום נפלא ונהדר
ריקי

למעלה