בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

עוד יום חלף וכל כך חם פה במאהל. לאט לאט מתחילה המחאה לפעפע.. והאזרחים האדישים והמיואשים מתחילים סוף סוף להגיע גם אלינו ולהבין שבכדי לשנות חיייבים קודם לחקור וביסודיות. המחדל האיום בלבנון ולמעשה בכל המדינה החל מזמן לא מהיום. חייבים לבדוק לעומק.. יש שיר "כי מצפון תפתח הטובה.." אנו מאמינים שהחקירה היסודית בעקבות הרעה שנחתה עלינו מצפון תביא סוף סוף לניקוי יסודי של כל הרעות החולות שפשו במדינה ותביא אותנו סוף סיום לימים טובים יותר. היום אחר הצהרים בשעה 17.00 יצעדו חיילי המילואים של חטיבת בצנחנים שכבשו את מזרח ירושלים בששת הימים מגבעת התחמושת למאהלנו בככר אגרנט ליד בית המשפט העליון תחת כותרת מצפון תפתח חקירה!!!! אני מחכה לאהם ולכם באהל!!! שלכם שוקי

ayb1

Well-known member
שוקי הגיע הזמן שכל המפגינים יתמקדו

בדרישה אחת חדה וברורה. חלק מבקשים ועדת חקירה ממלכתית או ועדת בדיקה על ניהול המילחמה על ידי צהל,נוספים ועדה שתחקור את היתנהלות הממשלה בהפקרת העורף. אחרים מהמפגינים דורשיםאת היתפטרות חלוץ הרמטכל או שר הביטחון או אולמרט או לחילופין שלושתם גם יחדיש נוספים שדורשים בחירות עכשיו. והעם רואה ומתבלבל אנא שבו והחליטו כל המפגינים למינהם מה אתם רוצים הגדירו מטרה ברורה ולכו עליה,אז אולי תהיה תוצאה כל שהיא למאבק , בנתיים זה נראה כמו המון שרע לו אבל לא יודע למה כאשר כל אחד צועק לסיבה אחרת ולפתרון שונה (גם אם פה ושם יש תיאום מיקרי בדרישות המפגינים הרי הוא נשמע מקרי) .

אתה בהחלט צודק.

הכשלון מובנה בתוך חוסר ההבנה למקד את הדרישה להפיל את הממשלה וללכת לבחירות עכשיו ומיד.

איתיet

New member
שוקי יקירי

החלטתי שלא להגיע משני טעמים: 1- איני בן למשפחה שכולה חס ושלום ואין ביכולתי לעשות שירות מילואים פעיל כך שלא השתתפתי בלחימה. 2- אני סבור כי יש לתת למחאת המילואימניקים והמשפחות השכולות לעשות את שלה, אני מעדיף לשבת בצד ולאחל הצלחה. בכל מקרה, אני מעורב פוליטית ולכן לא נכון יהיה שאפעל כרגע. אני סבור כי יש להקים 2 ועדות - ועדת חקירה בראשות שופט (אני מציע את נציב הדורות הבאים הפורש מר שלמה שוהם, המוכר כאיש אמין ולבבי ולא שנוי במחלוקת). ועדת בדיקה והפקת לקחים ובדיקת התנהלות הסברתית ואסטרטגית שלא תהיה פוליטית ותורכב מאנשי אקדמיה לאסטרטגיה צבאית, אנשי מחקר בתחום ההיסטוריה והמזרח התיכון. אורי מילשטיין, גיא בכור, שאול שי, מרדכי קידר.

ביקרתי אותך במאהל

וראיתי את הדבקות שלך במטרה וגם חתמתי אבל אני כבר אומר לך שהמחאה שלכם ככל שהיא צודקת ומוצדקת לא תצלח להזיז את העם הזה מאדישותו החולנית והיא תיפול על סלע המציאות הקשה . ראש הממשלה יודע שהזמן פועל לטובתו ואם עד היום לא יצאו מיליונים לרחובות ודרשו להפיל את ממשלת הכשלון הזאת שום דבר כבר לא יעזור. שוקי הריקבון הוא בחברה הישראלית שזנחה את ערכי היהדות ומסורת ישראל ועברה לאכול ושתה היום כי מחר נמות.

תודה

ןחבל שלא אמרת מי אתה. מצב הרוח שלי היום בשפל. ואני מרגיש שזה הרגע הקריטי ואני מרגיש את האדישות!!! כל כך חבל. החברה שלנו פשטה את הרגל ומזמן. כל אחד דואג רק לעצמו ואני מרגיש זאת היטב בשעות הארוכות בחום המתיש תודה לכולכם ומחכה לעידוד מכל האנשים היקרים והאיכפתים אותם פגשתי כאן בפורום. אנשים ללא פרצופים אך איכפתים אמיתיים. תודה לכולכם שוקי

למעלה