בוקר טוב..לכולם...

BlogTV Police39

New member
בוקר טוב..לכולם...

ותמיד תחשבו שאם עבר עליכם חרא של לילה....תמיד תדעו שיכל להיות יותר גרוע :) יום טוב לכולם באהבה ממני סאלי :p

Queenati

New member
בוקר נפלא לכולם...

בהחלט עבר חרא של לילה - מזל שמתחיל לו יום חדש

BlogTV Police16

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אתם בטח לא רוצים לשמוע מה עבר עלי אתמול... זה ממש מעייף

BlogTV Police39

New member
משהו נחמד:) > >

אחת נכנסת לכנסייה והולכת להתוודות... כומר, היא אומרת, אתמול בגדתי שעה, מה עלי לעשות כדי לכפר על כך? חושב הכומר ואומר: תתפללי 5 שעות ותדליקי 5 נרות נשמה. מאושרת הבחורה והולכת לדרכה. למחרת נכנסת לתא הוידוי בשנית: אבי, היא אומרת, אתמול בגדתי שעתיים, מה עלי לעשות כעת? חושב הכומר ואומר: תתפללי 10 שעות ותדליקי 10 נרות נשמה. מאושרת הבחורה והולכת לדרכה... למחרת נכנסת שוב הבחורה לתא הוידוי ואומרת: אבי, אתמול בגדתי 3 שעות 25 דקות ו-45 שניות, מה עלי לעשות כעת על מנת לכפר על כך? חושב, חושב הכומר עד שלפתע מוציא מחשבון ומתחיל לחשב. תראי, אומר לה הכומר, "אכפת לך ללכת להזדיין עוד קצת, כי יוצא לי שברים ? " ...

BlogTV Police39

New member
משהו קצר :) >

מה משותף למשחק כדורגל ולחמין? בשניהם שומעים את התוצאות במוצאי שבת :)

BlogTV Police39

New member
טוב עוד משהו :)

ישראלי זה לקחת מלון בירושלים ולהתלונן בקבלה שלא רואים את הים. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית,לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת שאתה בהודו. ישראלי זה לבדוק אוטו חדש ב 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג. ישראלי זה להתקשר ל 144 לבקש את המספר של איציק כהן מרחובות וכשהמרכזנית שואלת: "איזה איציק?", לענות: "זה עם התלתלים

BlogTV Police39

New member
יאא אני מציף תחסמו אותי../images/Emo13.gif

גבר ואישה הנמצאים בתהליכי גירושין דנים בבית המשפט אצל מי יישאר הילד. "כבוד השופט", התרוממה האישה בפתאומיות, "אני ילדתי את הילד בכאב ובעצב. הוא צריך להישאר אצלי!" שאל השופט את הבעל, "ומה יש לך להגיד להגנתך?" האיש חשב רגע, ואז התרומם לאט ואמר, "כבוד השופט, אם אני שם מטבע במכונת משקאות ויוצאת לי פחית קולה, של מי הפחית, של המכונה או שלי?"

BlogTV Police16

New member
טוב נו אם אתם לוחצים אני אספר לכם

אז זה הולך ככה...כמו שאתם יודעים הבאתי לי גורה יפיפיה וקראתי לה קנדי היא שובבה כמו כל הגורים , נאלצתי למכור את האופנוע בכדי לשנע את קנדי מאשדוד לפ"ת בימים שאני עובד כי אני עובד 24 ש' והיא לא יכולה להשאר בבית , אז אני משאיר אותה אצל אחותי לשמירה ומטפלים בה יפה שם. פרסמתי מודעה בלוח יד 2 באינטרנט אופנוע למכירה ותוך שעה התיצבו לי 3 קונים מכרתי אותו על הבוקר,יומיים רצופים הייתי במסע חיפושים לאחר רכב ואתמול מצאתי רכב והנה זה בא הסיפור שלי מאתמול. שעה 07:15 בבוקר אני יוצא באוטובוס לכיוון חדרה מפ"ת בשעה 08:00 אני בחדרה מתרשם מהרכב לוקח אותו לבדיקה משם לבנק הדואר , בשעה 11:30 מחזיר את בעל הרכב לעפולה הביתה בשעה 13:40 אני חוזר לפ"ת עושה ככה- שטיפה לרכב מתקין לו מערכת ואביזרי קוסמטיקה עושה ביטוח הולך למוסך לטיפול משם נוסע לרפד שירפד לי מחדש את הפנים של הרכב גג דלתות וכו..השעה כבר 20:00 ולא אכלתי כלום ומתחיל לי כאבי ראש עצומים בשעה 22:00 הוא מסיים אני חוזר לאחותי בשעה 22:30 כמו סמרטוט עייף רעב ועם כאבי ראש מנקה את החרא פיפי של קנדי 23:00 נכנס להתקלח נכנס לבלוג עושה 3 בדיקות משדר מסיר 2 שידורי צפון 00:00 נרדם ללא שליטה עם המחשב דולק עלי במיטה. זהו זה היה בקצרה מה עבר עלי אתמול אני חושב שאני היחידי שקראתי את מה שרשמתי פה חחחחח טוב נו זה לא אני אשם לא יצא לי להציף כמה ימים , בקיצור נשאר לי היום כמה סידורים קטנים ובערב אני חוזר לפעילות משטרתית בבלוג:) תכינו את הגולשים.

BlogTV Police39

New member
הכינותי לכם 10 הכללים לפוליס החפשן!

תהנו לקרוא בעיון רב...ואם אתם מתעייפים זה בסדר לנוח מכלל לכלל! מנוחה זה דבר בריא :) ‏1) נולדנו עייפים - וחיים כדי לנוח.‏ ‏2) אהוב את מיטתך - כפי שאתה אוהב את עצמך.‏ ‏3) תנוח ביום - כדי שתוכל לישון היטב בלילה.‏ ‏4) כשאתה רואה מישהו נַח - עזור לו.‏ ‏5) העבודה מעייפת - הַשְאֵר אותה לאחרים.‏ ‏6) ממנוחה רבה מדי - אף אחד לא מת.‏ ‏7) כשבא לך חשק לעבוד - שֵב... חכה עד שזה יעבור לך.‏ ‏8) עשה מנוחתך קבע!‏ ‏9) אל תדחה למחר - כשתוכל לדחות למחרתיים.‏ ‏10) חסוך בכוחותיך! זכור: החיסכון היא ערובה לאורך ימים.‏ ‏11) כמה טוב לא לעשות כלום - ואחר-כך לנוח קצת.‏

Queenati

New member
יא אללה...

כבר חשבתי שיש מוסר השכל, פואנטה, משהו בסיפור שלך.... היית שם כותרת "יומני היקר שלום". מה דעתך לכתוב בלוג כתוב בתפוז. אפילו למנכ"ל יש אחד...

BlogTV Police40

New member
קראתי את מה שיש לו בבלוג שלו

זה דווקא נחמד מה שיש לו שם הוא כותב בעילתה של המנכלים ענת זרקי לו מילה שיכתוב קורות חיים על תפוז איך זה התחיל זה מענין...

למעלה