בוקר טוב לכולם!

pizzamm

New member
בוקר טוב לכולם!

טוב.....אז ככה...אתמול נסעתי להוציא טופס ירוק.... אני גרה בערד אז הייתי צריכה לנסוע לב"ש.... וכמו שהבנתי...אחרי שאני מוציאה את הטופס ועושה את הבדיקות עיניים אני צריכה למלא טופס עם הרופא משפחה...מה שאומר שהייתי צריכה לחזור לערד... בגלל שאני עובדת אין לי הזדמנות לחזור לב"ש על מנת להחתים את משרד הרישוי... השאלה שלי היא, האם אני יכולה לשלוח את אבא שלי למשרד הרישוי עם הטופס הירוק על מנת שהוא יחתים במקומי? או שאני חייבת לבוא בעצמי?? תודה מראש!!!! והמשך יום נעים...javascript:InsertIcon('
')

..

כשמשרד הרישוי חתם לי אז ביקשו ממני תעודת זהות אז מן הסתם את צריכה ללכת...

pizzamm

New member
ואם...

אני אתן לאבא שלי את התעודת זהות שלי..... והוא יבוא עם התעודת זהות שלו?!?! יש סיבה שהם לא יחתמו?

אני הייתי שואל הפוך...

יש סיבה שהם יחתמו? הם לא מבקשים סתם ת"ז כדי להקשות על התהליך.. הם עושים את זה כי זה סימן זיהוי שזה באמת את..

pizzamm

New member
חחחחח

אבל למה שזאת לא תהיה אני... הרי בטופס הירוק יש את הפרטים שלי... יש את הת"ז זהות שמאפשרת את האימות של הפרטים... ויש את הת"ז של אבא שלי...שבה כתוב שאני הבת שלו....

תקנה לרמאים...

ואם אותו בן אדם שעומד מולם (אבא שלך לדוג') מצא את הת"ז? ואת הטופס ירוק יחד איתה? אני לא יודע מה הוא יכול לעשות עם זה אחרי שהוא יצליח להחתים את משרד הרישוי.. אבל זה בשביל שלא יהיו זיופים וכו'.. חוץ מזה- יכול להיות שהם רוצים לבדוק שמה שכתוב בטופס הירוק באמת נכון ושלא חסרה לך בטעות איזה יד..

nog16

New member
אבל...

אם יש לו תתעודות זהות גם שלו וגם שלה, אז הם יכולים לדעת בוודאות שהוא אבא שלה, ולא סתם מישו שמצא תתעודת זהות והטופס שלה.

לאו דווקא..

אולי לאחיינית שלו קוראים גם בשם הבת? ואמרתי לך- יכול להיות שהם רוצים לראות אותה כדי לוודא שהפרטים בטופס ירוק נכונים ושהיא לא גידמת או פיסחת..

nog16

New member
אבלל

רשום בתעודת זהות של האבא, מי הילדים שלו! לכן ניתן לדעת בוודאות שהוא אבא שלה. בקשר לקטע של הנכות, אתה צודק, אבל במילא יש שם בדיקת רופא.. ככה שאם היא היתה גידמת או פיסחת, זה היה כתוב שם. חוץ מזה, אם לא מסתמכים על הטופס הירוק מלכתחילה זה קצת בעייתי, כי יש נכויות שאפשר להסתיר, ככה שלא יראו אותן במבט חטוף.

תגידי לי..

אני נראה לך כמו מנכ"ל רשות הרישוי?! עשי טובה- אל תשאלי שאלות קשות.. עניתי בערבון מוגבל- שיערתי שזה ההיגיון מאחורי הדברים.. יכול להיות שההשערה שלי נכונה ויכול להיות שלא.. רוצה לדעת בוודאות? תתקשרי לרשות הרישוי..

מימוזה21

New member
את צריכה ללכת בעצמך.

לא יקרה כלום את תפני שעתיים שלוש מהזמן שלך. מה תעשי שתלמדי נהיגה?

davidman2

New member
אמ אפשר לדעת איפה בדיוק בב"ש ...

אמ אפשר לדעת איפה בדיוק בב"ש אפשר לקחת טופס ירוק ? זה לא טוב שבערד אין .

king30

New member
בבאר שבע

בבאר שבע טופס ירוק בקניון הנגב בחנות אופטיקה וביצוע בדיקת ראיה במרקוביץ שגם כן בקניון הנגב

מימוזה21

New member
בקניון הנגב בחנות אופטיקנה מול

הסופר פארם אפשר לקחת טופס ירוק רק אל תשכחי להביא תמונת פספורט שלך

popapipu

New member
איזה מבאס!!

מה עכשיו היא צריכה לחור לב"ש???? זה ממש לא פייר כל העסק... חבל שלא קבעת רופא ב"ש, לא חייב שזה יהיה המורה הקבוע שלך

מימוזה21

New member
כי היא גרה בערד אולי?

ובימים אלה ב"ש זה ממש לא חור! יותר בטוח בב"ש מאשר כל מקום אחר בארץ

מתן1002

New member
היא לא התכוונה להגיד

שבאר שבע היא חור.. היא רצתה להגיד לחזור .. ובטעות שחכה את הזין .. (חח אני יודע שזה לא נשמע טוב )

adidas88

New member
אני היחידה

שלא הלכה לעשות חותמת של משרד הרישוי על הטופס הירוק? כל פעם שואלים את השאלה הזאת ואין לי מושג על מה מדברים....

למעלה