בוקר טוב לכולם.
י יעלי36 המקורית New member 21/6/06 #3 בוקר טוב../images/Emo24.gif היינו אתמול במסיבת סיום של שי ואופיר. היה משגע. תכנית מעולה והילדים התנהגו למופת. בוקר טוב ישראל
בוקר טוב../images/Emo24.gif היינו אתמול במסיבת סיום של שי ואופיר. היה משגע. תכנית מעולה והילדים התנהגו למופת. בוקר טוב ישראל
א אמא של רלי גל ואריאל New member 21/6/06 #9 ../images/Emo42.gifבוקר טוב ויום נעים../images/Emo20.gif
E ETK18 New member 21/6/06 #12 בוקר נפלא לכוווולם, ברוכים השבים ו בריאות לחולים/מבריאים. הערב יש לנו חתונה חשובה ומשמחת. שיהיה יום מקסים מקסים. אתי
בוקר נפלא לכוווולם, ברוכים השבים ו בריאות לחולים/מבריאים. הערב יש לנו חתונה חשובה ומשמחת. שיהיה יום מקסים מקסים. אתי
1מדינת ישראל New member 21/6/06 #14 ברוכה הנמצאת חמודה../images/Emo24.gif נו, איך היה ? בטוח מלאת התפעלות.
A al55 New member 21/6/06 #15 היי שוש ../images/Emo24.gif אכן אני כולי התפעלות משפע הנופים המדהימים מכמויות המים העצומות, הלוואי עלינו, ובכלל מהכל... בהזדמנות אוסיף תמונות משגעות שיעשה לכם חשק לטוס שלם. שוש, הייתי בעיר והכל היה סגור, יום ראשון.
היי שוש ../images/Emo24.gif אכן אני כולי התפעלות משפע הנופים המדהימים מכמויות המים העצומות, הלוואי עלינו, ובכלל מהכל... בהזדמנות אוסיף תמונות משגעות שיעשה לכם חשק לטוס שלם. שוש, הייתי בעיר והכל היה סגור, יום ראשון.
א אמא לא טרייה New member 21/6/06 #17 המקום אכן מקסים ביופיו! הייתי כמה פעמים שם (מהעבודה) ותמיד התפעלתי מחדש מקסם מיוחד שיש שם. כמה טוב שנהנית וחזרת עם אנרגיות מחודשות.
המקום אכן מקסים ביופיו! הייתי כמה פעמים שם (מהעבודה) ותמיד התפעלתי מחדש מקסם מיוחד שיש שם. כמה טוב שנהנית וחזרת עם אנרגיות מחודשות.