בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

אתמול בערב הלכתי עם בני למסיבת חנוכה שכבתית בבית הספר. בין הדלקת הנרות (שהדליק וברך אחד האבות) וההצגה שהכינו הילדים (שנקראה כולה מכרטיס דמוי נר שהחזיק כל משתתף) חולקנו ל - 8 קבוצות לשורה של משימות בשטח בית הספר ושהיו קשורות כולן בחג החנוכה. הבורות שגילו ההורים והילדים כאחת הדהימה אותי. קימברלי חרזה אתמול מחרוזת מכל שירי חנוכה ומונימי תהה אם עדיין קיימת משמעות למילים, אני רוצה לומר לכם שאחרי המסיבה לא נשארו לי תהיות, פשוט הבנתי שהילדים כמו ההורים לא רק שלא יודעים את המילים, הם לא הקדישו ולו דקה אחת להבין את משמעותם שלא לדבר על משמעות השם חנוכה. האירוניה הגדולה היתה, שבעצם מסיבת חנוכה היתה מעין חנוכת הקומה השניה שנבנתה בבית הספר כשבעצם זו השנה הראשונה שהילדים לומדים במבנה הזה. וכמו שכבר הספקתם להכיר ..או לא, אני לא מאלה ששותקות. נגשתי למנהלת שהסתובבה כמו אווזה נפוחה ושאלתי לפשר ההתעלמות המוחלטת מציון הארוע וההקשר הכל כך ברור למילה חנוכה (שורש ח.נ.כ) והיא רק ענתה בפיזור נפש...."גם זה יגיע".... כמו שזה נראה לי אתמול, זה לא. אני לפחות דאגתי להסב את תשומת לב בני לענין. אוף כמה אויר הוצאתי על הבוקר חחחחחחחחח אבל לא יכולתי שלא. שיהיה לכולנו יום מואר, חמים, שניהיה כולנו בריאים כי בלי בריאות מה אנחנו שווים?

monimi

New member
נו מה יש לומר ../images/Emo139.gif

ניראה לי שאת הסמל של האשוח ההורים בביה"ס ידעו להסביר טוב יותר לילדיהם ואני אומר את זה בצער רב מעומק הנשמה ולפעמים אני תוהה מה ההבדל בין ימינו אנו לבין תקופת ההתיונות והלא הרי כולנו מורים גם אני מורה אמנם לספורט חחחחחחחחח אם אפשר עוד להוסיף חיוך למצב העגום אבל אין ספק שהכון אליו אנחנו מחנכים הוא רע בלשון המעטה

קוב

New member
בוקר טוב! (עוד תופס או ש...)

ואני רק מקווה שהיוונים לא זוכרים לנו כמו שאנחנו להם...

למעלה