בוקר טוב לכולם

baronm10

New member
בוקר טוב לכולם

ולמי שהולך לנפנף ,המלצה לקינוח על האש שיפודי פירות לשפד פירות כמו משמשים,אפרסקים ,אגסים ,אננס ובננות . לצפות את רשת המנגל בניר אלומיניום כדי שלא יעברו טעמי הבשר לפירות. לצרוב את הפירות צריבה קלה מכל צד . להגיש עם משרה מעל. המישרה :2 כפות חמאה מומסת עם כף סוכר חום ,כף דבש ,חצי כוס וודקה או אלכוהול אחר ומעט קינמון. הטעם מדהים ,גונב את ההצגה משאר הארוחה מקור המתכון מאחד ממדורי האוכל לא זוכר בדיוק........

pirge

New member
ברון, בקר אור ותודה על ההמלצה המ

המצוינת.
תהנו במנגלים וזהירות בדרכים.

pirge

New member
בקר אור לכולם וארוחת הבקר שלנו.....

מציית בוטנים ופטרוזיליה אחת מתוך המציות של פסח. 3 ביצים 3 מצות רטובות 3 כפות גדושות בוטנים כתושים כף תבלון פטרוזיליה מעט מלח ללוש ביד ולטגן במעט שמן מ-2 הצדדים. לטגן במחבת קטנה, כדי שתצא מציה שמנה ועסיסית. לכסות במכסה כל הזמן. אחרי שצד אחד מטוגן היטב,מחליקים אותו על צלחת ומחזירים למחבת עם תוספת של טיפונת שמן,לטיגון הצד השני. תהנו.

בוקר טוב עולם../images/Emo39.gif איזה ../images/Emo42.gif

יום נעים וחמים בחוץ.. אני ומנש ממשיכים להעביר את הבית [לקחתי מגיסי טנדר עם עגלה], ומפזרת את הקטנים להוריי עד הערב. מחכה לי יום עמוס היום ב"ה כבר נישן בדירה החדשה.... ההתרגשות כאן בעיצומה... יום אחרון בבית הזה.. משאירה מלא זכרונות וחוויות מתוקים ועוברת למקום חדש. האמת? הבוקר הזלתי דימעה... כ"כ אהבתי את הבית הזה... אבל אני בטוחה שנתאקלם שם במהרה. המשך יום נעים... לגבי האינט' אני אתחבר בלילה [באמת] כי מנש כבר מפרק את המחשבים וחייבת לסגור. אוהבת, יעלי

bigjack

New member
יעלי, שיהיה בשעה טובה../images/Emo57.gif

ושתהנו לכם ב
החדש

מיכל63

New member
איזה יופי פירגה../images/Emo99.gifנראה מעולה

כמו כל הדברים שלך... ראית איזה קינוח טעים יצא לי בזכותך?

pirge

New member
מיכלי,הגבתי בשרשור חמודה. כמה../images/Emo67.gif

נהניתי לראות את הארוחה שלך. הצילומים מרהיבים וטעימים

pirge

New member
מאיה, פיזרתי בוטנים קצוצים. את המצי

המציה, אני מכינה מבוטנים לא קלויים. אני קונה כמות של בוטנים שלמים במשקל----- טוחנת אותם במג'ימיקס לטחינה ג ס ה. ושומרת למאפים ולתוספות. אין להשוות את הבוטנים האלו----- לבוטנים הקצוצים הקנויים
בבקשה

bigjack

New member
בוקר טוב לברון ולכולם../images/Emo42.gif

איזה תמונה משגעת של הפירות לפתוח איתה את סוף השבוע

מיכל63

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gifשבת טעימה../images/Emo20.gif

ברון התמונה שלך משגעתתתתתתת
תודה לך
צחי תתכונן לטיול ליעלי...

bigjack

New member
אנחנו קובעים חנוכת ../images/Emo82.gif אצלה?

אין בעייה רק צריך לדאוג לעדכן אותה בזמן

למעלה