בוקר טוב לכולם

TheBursar

New member
בוקר טוב לכולם

סיימתי סוף סוף את הפיל החמישי (היה חסר אותו במשך תקופה ארוכה) ועכשיו אני תקוע בלי ספרים... זה לא שקראתי את כל הספרים האחרונים שקראתי רק שהם תקועים באילת ואני תקוע בב"ש. חוץ מזה משעמם לי...

lordsot

New member
לי יש בעיה אפוכה: יש לי יותר מדי

ספרים ואני לא יכול לקראו את כולם. כול אחד מהם הוא בסביבות ה-800 עמודים באנגלית חוץ מHOGFATHER שעוד לא הספקתי להתחיל לקראו.

TheBursar

New member
הבעיה היא לא הפוכה

היא שונה. לך יש את הספרים זמינים ואין לך את הזמן. לי הספרים לא רק שאין לי את הזמן הם גם לא זמינים ועדיין אני רוצה לקרוא אותם

Maladict

New member
יש אותו בסטימצקי

אפשר להגיד שהוא המשך ישיר של הפיל החמישי. לדעתי גם הרבה יותר טוב. והפיל החמישי הוא בהחלט אחד הספרים החזקים. ותגידו זה רק או שבאמת במהלך סידרת המשמר כל הדמיות נעשות עמוקות יותר אבל הדמות של גזר נשארת אותה דמות...

smadarbi

New member
למה?

אני דווקא חושבת שהדמות של גזר נורא התחזקה- תראה אותו בשומרים שומרים לעמות הפיל החמישי לדוגמא- אי אפשר לזהות בכלל שזה אותה דמות

Maladict

New member
שומרים שומרים זה ספר יוצא מהכלל

בסידרה. מהספר השני בסידרה הוא נשאר פחות או יותר אותו דבר. ככה זה נראה לי לפחות. הוא אולי מחליף תפקידים אבל נגיד ויימס דמות הרבה יותר עמוקה ממנו או אפלו אנגואה. אפילו וטינארי נראה לי כדמות יותר עמוקה ממנו למרות שוטינארי לא דמות ראשית בשום ספר.

Maladict

New member
thud או בעברית חבטם

קשור לקרב בקום ואלי. משמר לילה קשור יותר להיסטוריה של ויימס ווטינארי. וטינארי הצעיר חזק ביותר!

trillian

New member
וטינארי הצעיר שולת!11

אני קוראת לספר על וטינארי הצעיר! וישא"ק!

ofer314

New member
אני מכיר מישהי במעונות ד'

שיש לה כמה פראצ'טים זמינים, תודיע לי אם אתה מעוניין, אני אחבר ביניכם

smadarbi

New member
אהבת את הפיל?

אני כן זה היה אחד האוהבים עלי למרות שעדין במקום הראשון זה משמר הלילה ושומרים שומרים( כן, אני בחור של ספרי משמר)

Dharmashetra

New member
הפיל לוקח

הכי טוב בסדרת השומרים (למרות שעוד לא קראתי את Thud!) שומרים שומרים הוא רק ההתחלה ומשמר לילה טוב אבל אין על הפיל החמישי ויימס! גזר! גספוד! איגור! איך אפשר לנצח את זה?

למה הפיל לוקח בדיוק?!?

קראתי אותו. יחסית לספר של טרי פראצ'ט הוא די משעמם. גספוד אדיר, איגור יותר. אבל זהו בערך...

ויימס

New member
אני רק קראתי את שומרים! שומרים!

זה היה היום המאושר ביותר בחיי.

למעלה