הבן בבית. הגיע מאוחר בלילה.וזה כי... הוא מלווה אוטובוס של קרובי משפחה של עולים חדשים לטכס. מהצפון. אני מסימת את דברי כי אני מרגישה שאני הולכת להיות =לא פוליטקלי קורקט= להתראות אחזור שוב אחרי הטכס כמובן שהאוטובוס לא מיועד לסתם אמא אחת.
הבת חזרה אתמול לאפטר ראינו אותה לשעה ואז "צללה" לעולם החלומות. באמצע הלילה היתה עם חום.... וישר אקמול. כנראה מהעייפות המערכת החיסונית נחלשת. והיום על הבוקר חזרה לבסיס להמשך הקורס. אפילו שהאפטר קצרצר הם מגיעים הביתה לאגור פינוקים ועידוד לעוד כמה ימים. שיהיה יום מקסים לכולם.
קוספאות סרדינים. הוא לא אוהב ולא אוכל גבינות לבנות בכלל. נאמר להם ע"י המד"סית שהם חייבים לאכול הרבה סידן למניעת שברי הליכה. סרדינים הם עתירי סידן וזה מה שהוא הולך לאכול בתקופה הקרובה, מזל שהוא מאד אוהב.
זהו, אפשר לשחרר אצבעות, הבת קיבלה את הבסיס שרצתה (ביסל"ש) ואת אחד המקצועות שרצתה, והרבה חברות נשארות עימה כך שהכל טוב. היום פעם ראשונה שיכלה להתקשר בבוקר, מאיזור הסגל (אתמול היתה להם שבירת דיסטאנס...). נשמעת ברקיע השביעי וכך גם אני כמובן
. שיהיה לכולם יום נהדר. מעוז,
תהני בטקס ואל תתני לענינים לוגיסטיים להעכיר לך את היום הזה.
כמה כיף כשהם מרוצים.. אז אני מבינה שהיא ממשיכה עם הקילומטראז'ים עד ביסל"ש לעוד שנה וחצי.. היא תאגור הרבה נקודות ב"נוסע המתמיד".. ושבירת הדיסטאנס זה הרגע שהם הכי מחכים לו בקורס. ומה עכשיו? אין איזו רגילה באופק?
לחמשוש, אבל הסירים ישארו בארונות. יש שתי סבתות שרבות בינהן על תשומת ליבו אז התחלקו לשישי ערב ושבת צהריים ואני פטורה. לא לגמריי, אפנק אותו מחר כמו שצריך.