בוקר טוב לכולם

אילנית03

New member
בוקר טוב לכולם

הבן שלי שאל אותי הבוקר שאלה ואני מעבירה אותך אליכם מה בא קודם הביצה או התרנגולת?

itche01

New member
יהיה יותר מעניין

אם גם תנמקו.

rsharon

New member
ואריציה על השאלה: מה יוצא מביצה?

הגננת שאלה את הילדים "מה יוצא מביצה?" היא כמובן ציפתה לתשובה הבנאלית: "אפרוח" אבל אחד הילדים ענה: "חביתה"...

chili3

New member
../images/Emo6.gif האחיין שלי חשב שתרנגולות מטילות

שניצלים

Angel972

New member
ברור שהתרנגולת

אבל יהיה קשה להסביר לו על מוטציות של מולקולות/DNA ... אולי תעשי כמו הדתיים ... תגידי שאלוהים יצר את החיות באותה מידה שהוא יצא את האדם.

אילנית03

New member
ניסיתי אז הוא הביא את הספר

ואמר לי תמצאי איפה כתוב והמשיך לשאול מה בא קודם הביצה או התרנגולת?

Angel972

New member
בתנך כתוב שאלוהים יצר את החיות

בראשית, פרק א, פס' כ : כ וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים--יִשְׁרְצוּ הַמַּיִם, שֶׁרֶץ נֶפֶשׁ חַיָּה; וְעוֹף יְעוֹפֵף עַל-הָאָרֶץ, עַל-פְּנֵי רְקִיעַ הַשָּׁמָיִם. כא וַיִּבְרָא אֱלֹהִים, אֶת-הַתַּנִּינִם הַגְּדֹלִים; וְאֵת כָּל-נֶפֶשׁ הַחַיָּה הָרֹמֶשֶׂת אֲשֶׁר שָׁרְצוּ הַמַּיִם לְמִינֵהֶם, וְאֵת כָּל-עוֹף כָּנָף לְמִינֵהוּ, וַיַּרְא אֱלֹהִים, כִּי-טוֹב. כב וַיְבָרֶךְ אֹתָם אֱלֹהִים, לֵאמֹר: פְּרוּ וּרְבוּ, וּמִלְאוּ אֶת-הַמַּיִם בַּיַּמִּים, וְהָעוֹף, יִרֶב בָּאָרֶץ. כג וַיְהִי-עֶרֶב וַיְהִי-בֹקֶר, יוֹם חֲמִישִׁי. {פ} כד וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, תּוֹצֵא הָאָרֶץ נֶפֶשׁ חַיָּה לְמִינָהּ, בְּהֵמָה וָרֶמֶשׂ וְחַיְתוֹ-אֶרֶץ, לְמִינָהּ; וַיְהִי-כֵן. כה וַיַּעַשׂ אֱלֹהִים אֶת-חַיַּת הָאָרֶץ לְמִינָהּ, וְאֶת-הַבְּהֵמָה לְמִינָהּ, וְאֵת כָּל-רֶמֶשׂ הָאֲדָמָה, לְמִינֵהוּ; וַיַּרְא אֱלֹהִים, כִּי-טוֹב

mic1511

New member
אני פשוט השארתי את השאלה הזו

פתוחה אצל הבת שלי, כמו גם השאלה האם אני מאמינה באלוהים? למה אם יש אלוהים הוא לא שמר על היהודים בשואה כמו שהוא עשה ביציאת מצריים? ועוד ועוד...

Boogi25

New member
לא מדוייק

אחרי השואה שנמשכה מספר שנים הקימו את המדינה. אחרי עשרות שנים של עבודת פרך והרג של תינוקות יהודים וכו' יצאנו ממצריים ועלינו לארץ ישראל. זה בערך בדיוק מה שהיה ביציאת מצריים.

Neta558

New member
הביצה

חיות רבות מטילות ביצים וסביר שיום אחד הוטלה ביצה עם מוטציה חדשה בתוכה-תרנגולת.

שרלוק

New member
לא תשובה לילד, אבל בכ"ז ../images/Emo8.gif

A chicken and an egg are lying in bed. The chicken is leaning against the headboard smoking a cigrette, with a satisfied smile on its face. The egg, pissed off, grabs the sheet, rolls over, and says "Well, I guess we finally answered THAT question!"​

למעלה