בוקר טוב לכולם

כרמית321

New member
בוקר טוב לכולם

הקריאה בפורום מעודדת אותי - גם אחרי הגירושין אפשר לצחוק ולשמוח. יש שם חיים והם נעימים.. אני נאלצת להתחיל לחתוך. אין לי שותף לשיחה, לדיון, לרצון לתקן.. יש לי בוס עריץ ונוקשה, עד שלא יראה אותי שבורה/צייתנית/מכונת עבודה הוא לא ישקוט.. האם ניתן לפרסם או לחילופין להפנות אותי לפירסום לדוגמא של חוזה גירושין? לא יודעת איפה להתחיל. הוא רוצה ללכת ביחד איתי לייעוץ המשפטי בויצ"ו כדי שלא יתנו לי עצות טובות נגדו.. אין דבר, הייתי כבר בנעמ"ת.. אבל בכ"ז, אם תוכלו, מאד הייתי רוצה לראות חוזה גירושין תודה ותמשיכו להיות מה שאתם

amitshein

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הרבה הצלחה בדרך הארוכה שלפנייך...

ציפייפה

New member
צר לי לשמוע זאת -כגבר

כמי שעבר את המשבר הזה אולי אוכל לתת עצה. לדעתי את חייבת להגיע להסכמה ולא להסחף לאקט מתלהם.הייתם ידידים ותשארו כאלה. חבל שכספיכם ילך לעו"ד וליועצים.קבלי ממנו את הממוצע,ואל תדרשי את המכס` אני חושש לכוחותייך הנפשיים,התהליך הוא מתיש בין כך. אמתין לתגובתך. היי חזקה.

חוזה גירושין

בניגוד לחוזה לשכירת דירה איננו דבר סטנדרטי ואין חוזים דומים אני מציע שתלכו ליעוץ שיוסכם מראש על דעת שניכם וכל מקרה בהצלחה בדרך

כרמית321

New member
רציתי נקודות שצריך לחשוב עליהן

כל כך לא התכוננתי לזה, כל כך לא חשבתי לכוון הזה. גם עכשיו אני מרגישה שיש לי בראש איזה סתימה בצקית שלא מאפשרת לי לחשוב בבהירות, ועל מה? איך לדאוג שבעלי ידאג לצרכים של הילדים שלנו? איך לדעת מראש אילו צרכים יהיו בעתיד? איך הוא יגיב לדברים שלא קבענו מראש.. מה, הוא לא יכול להחליט על זה לבד?! מה, אני צריכה להיות שוטר מפני ההתחמקות שלו מאחריות לילדים??!? אם כבר היום הוא מדבר בסגנון "אני לא משלם לך, אני אתן לילדים כמה שמקובל.." אבל חשבתי שבשביל הילדים נותנים את הנשמה ועוד יותר.. זה מה שאני עושה אז צריך לחשוב מה יהיה אם יזדקקו לטיפול שיניים, אם יצטרכו מורה פרטי, אם ארצה לצאת לחופשה לבד וצריך לקחת מטפלת לשלושה ימים.. ועוד משהו שאני צריכה לקבל עליו מושג: הייתי רוצה שיהיה לילדים הרבה זמן עם אבא. אבל אני גם חוששת שיכאב לי יותר מידי הפגישות התכופות איתו - איך אצליח להחלים?? מה אתם קבעתם?

רק רגש

New member
צריך לחשוב על הכל ולנסות

להגיע להסכמה לבד ביינכם. אפשר להיתיעץ עם מגשר או עו"ד. אבל לא ללכת לקרבות יקרים. לגבי העתיד, המזונות תמיד ניתנים לדיון מחודש. את ההסכם הסופי רצוי שינסח עו"ד. ברגע שאת מקבלת משמורת על הילדים לא תוכלי לכפות עליו להיות עם הילדים מעבר למה שיוסכם בינכם בהסדר הראיה. הלואי והיו הרבה כמוך שרוצות שהאב יראה הרבה את הילדים. בדרך כלל אנחנו הגברים סובלים מאד בשל הסדרי ראיה מינימליים.

ציפייפה

New member
צר לי לשמוע זאת -כגבר

כמי שעבר את המשבר הזה אולי אוכל לתת עצה. לדעתי את חייבת להגיע להסכמה ולא להסחף לאקט מתלהם.הייתם ידידים ותשארו כאלה. חבל שכספיכם ילך לעו"ד וליועצים.קבלי ממנו את הממוצע,ואל תדרשי את המכס` אני חושש לכוחותייך הנפשיים,התהליך הוא מתיש בין כך. אמתין לתגובתך. היי חזקה.

למעלה