בוקר טוב לכולם

sitvaniyot

New member
בוקר טוב לכולם

הבטיחו גשם והשמש עדיין זורחת. לפחות מחצית יום יפה צפויה לנו. חברינו איש אוהב בריא ושלם ולהוכחה מצורף שיר שכתב לנו. עמדתי בצומת דרכים ושאלתי את עצמי, היכן הימין והיכן השמאל, אך בהיות הימין והשמאל מתנכלים זה לזה נותרתי ללא כיוון. ‏ וכך אני פוסע בלא פשר ומשליך הבלים על סביבותי. ובעת שעיניהם של עוברים ושבים צופות בי, אני נותר קופא על מקומי כאותה בובה בחלון ראווה שאפילו את ריסי עיניה אינה מניעה. ‏ זוהי דרכי לחלוף על פני ימים שהם קשים. וממני עוד תמונה מהכרמל לפני שבוע בדיוק.

אנפה2

New member
שבת שלום , למארחים ומתארחים

לאלה שבבית יושבים, או אולי בחוץ מטיילים. בוקר טוב לתקוות שלנו, לברכות שלנו , ליחולים שלנו ולהגשמתם. בקיצור בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום

באשר הם, כאן או במקום אחר,באלה שכבר נכנסו,סיתווניות ואנפה, ולאלה שיבואו יותר מאוחר. אכן חזו לנו גשמים וקיבלנו יום שמשי. נהדר. במילא לא לוי בנו. משמים דואגים למזג האויר. שתהיה לכולנו שבת טובה ונעימה , ושנשמע בשורות טובות. אמן.

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכל החברים../images/Emo47.gif

שבת שלום כולם, מזג אוויר כזה מרדים, ישנתי ישנתי ולא הרגשתי. רק בשעה 11 התעוררתי ונזכרתי שהבטחתי להיות ב 12:00 אצל החברה לארוחת צהריים. התלבשתי מהר ורצתי. עכשיו חזרתי שבעה ורגועה. נהניתי לקרוא מה שכתוב. השיר של אוהב שלום שהובא לידי סיתווניות יפה לטעמי, אולי בעתיד אצרף גם אני שיר משלי בנושא זה. בינתיים אשמח לשמוע מה שכל אחד כותב. להתקרא

עמליה3

New member
שבוע טוב

השבת עברה. התחילה בשמש חמה ונעימה ופתאום במחצית היום קדרו פני השמים וגשם זלעפות תפס אותנו רצים לתפוש מחסה. כל השבת שיחת היום בחברה מצבו של ראש ממשלתנו וגלי האהדה מכל העולם. וכמובן השאלה מה הלאה. מתפללת רק לטוב.

אדזה

New member
שבוע טוב לכולם

ברגע זה סיימתי את אירוח אורחי מארה"ב,נכון זו היתה קצת טרחה אבל לראות ולשמוע את התגובות היה שווה את הכל.תודה לכם במיוחד לומילה,אנפה ויעלי על העידוד ששאפתי מכם אתמול.יעלי תודה לך על העוזרת ששלחת לי,לא הראיתי אותה לבעלי כי הוא עוד עלול היה להזמין אותה גם, ולי כבר לא היה כוח.התרגשתי מאד מן הסיפור של הבן דוד שסיפר שבזמן שאביו היה חולה מאד הוא הזמין לו ספר הביתה כדי שיגלח ויספר אותו כדי לשפר את הרגשתו,ואז האבא אמר שאחד הדברים שהוא מצטער שלא הספיק לעשות בחייו זה לבקר בארץ ישראל.הבן דוד התכופף והרים קבוצת שיער והחליט לשמור אותה אצלו למקרה שמצבו של אביו יוחמר.ואכן כעבור חודש נפטר האבא.כעת הוא הביא את קבוצת השיער איתו ורוצה להטמין אותה בארץ הקודש ובכך להרגיש שמילא את משאלת ליבו של אביו.כולנו התרגשנו והיזלנו דמעה.לא משנה איפה היהודי חי ומתי, הוא תמיד בליבו תמיד ישאר יהודי.ברגעים כאלה אני גאה על כך שאני חיה בארץ למרות כל מגבלותיה.תודה לכם שכולכם פה.

../images/Emo24.gif../images/Emo60.gifשבוע טוב

שבוע טוב לכולם. היום אני כל היום מתעסקת עם המחשב המטומטם שלי. כלתי עשתה לי משהו שהיה אמור לעזור לי אבל אני לא מסתדרת עם זה. אני חושבת שאין לי ברירה ואני צריכה להזמין אלי מישהו מקצועי שיסביר לי יותר ביסודיות. אני מאחלת לראש הממשלה שיקרה נסושהו יתאושש מהצרה שנפלה עליו.הרבה חיבוקים ונישוקים ציפי

הודה 77

New member
פתאום הצלחתי להכנס

לפורום.נסתרות דרכי המחשב.שמחתי לפגוש חברים מהקומונה :יעלי סיתווניות,אריקה,רוקסן ועוד.נחמד גם להכיר אנשים חדשים,כל אחד הוא עולם מלא.ביי הודה 77

אדזה

New member
ברוך בואך

ברוך בואך לפורום.אכן יש כאן בוודאי חברים שאינך מכיר/ה אבל אין זה משנה כלל,כולנו שמחים ואוהבי חיים,ונשמח לשתף פעולה

yaely2

New member
מנהל
להודה שבוע טוב ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלום הודה,
אנו מכירות זה נכון, אך קבלי ממני
וברכת ברוכה הבאה בהצטרפך אלינו כאן. נ.ב לחצי על התמונה

yaely2

New member
מנהל
לעמליה ציפי ואדזה,

לעמליה על האופטימיות והברכות, ציפי, מקווה שהמחשב יסור למרותך, בינתיים אני רואה שמהחשב שלך עונה על הציפיות שלי. לאדזה הסיפור שלך עם בן הדוד ממש מרגש. לפעמים משהו קטן מצליח לעורר עולם שלם, כמו השיער של הדוד. חרגת אותי עם העוזרת. נזכרתי גם אני בסיפור קצר שכבר סיפרתי בפורום. צליין אחד הגיע לארץ עם אשתו וחמותו מארצות הברית. טיילו במקומות הקדושים לנוצרים וליד טבחה זה קרה, חמותו צנחה ומתה. מיד הגיע הכומר המקומי, עם קברן והציעו לו לקבור את המנוחה באחד מבי הקברות הצמודים לכנסייה. האיש סרב. הסבירו לו שלקחת את הגופה חזרה לארה"ה זה סיפור של 5,000$ ואילו פה, הוא יקבל תמורת 200$ חלקת קבר לחמותו בינות פרחים וצל. האיש עדיין סרב. אמרו לו: "לא חבל על 4,800$ ההפרש בין הקבורה פה להטסתה לארה"ב?" והוא השיב: "לפני אלפיים שנה היה כאן איש שקברו אותו והוא קם לתחיה, אני לא לוקח צ'אנס"

טאקיטוס

New member
בוקר טוב עם בשורות טובות מחר או

בעצם היום!לבסוף נכנסתי לפודום בכל זאת,ונעים לפגוש חברים ותיקים! אני תקוה שיימשך הפסטיבל מחר אבל בכיוון הפוך!כלומר-עם נס בריאותו של אריק!כמובן שזו רק משאלת לב אבל מי יודע?אולי?מקוה לבקר כאן תדיר,לילה טוב!

yaely2

New member
מנהל
לילה טוב טאקיטוס ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך הבא אל הפורום שלנו, נעים פה. מצטרפת בכל לב למשאלה שמחר יחול שיפור ניכר במצבו של ראש הממשלה ויוסיף להשתפר.

למעלה