בוקר טוב לכולם

מעגלים

New member
בוקר טוב לכולם

לכותבים הפעילים ,לקוראים הפסיביים , למאוכזבים ,למבולבלים, לאלו המרגישים נפלא ,לאלו שמרגישים פחות נפלא, לאלו שלא מבינים על מה המהומה ולאלו שנפגעו בצדק או שלא בצדק... מה שקרה כאן לאחרונה הוא בעצם מה שתמוז התריע עליו כבר בהודעתו הראשונה. ואני ארשה לעצמי לפתח קצת יותר את הרעיון. הפורום הזה (כמו פורומים רבים ברשת ואינטראקציה וירטואלית בכלל) יוצר אשליה מסויימת שמאד מפתה להאמין בה. משתתפים שונים בפורום פיתחו ציפיות כאילו ניתן לקיים כאן קבוצה אוטופית. קבוצה שלא יחולו עליה הדינמיקות שמתרחשות בדרך כלל בקבוצות. קבוצה שרק תעטוף באהבה,משהו שכולנו חולמים עליו,חברה אוטופית אידיאלית ללא שנאה קינאה, סטראוטיפים, תיוגים,השלכות וכד´. ובכן בכל אדם יש מלאך, אך בכל מלאך יש גם אדם. זה אנושי לגמרי ואין שום סיבה שקבוצה שהחלה את האינטראקציה בצורה וירטואלית תקיים במציאות דינמיקה שונה מזו המוכרת בכל הקבוצות האנושיות על פני כדור הארץ ולאורך ההיסטוריה... הדינמיקה הוירטואלית שונה מאד מזו שבמציאות הפיזית. אינני מזלזל בביטויי האהבה שמובעים גם באופן וירטואלי וגם באופן פיזי. הבעייה היא בפיתוח הציפיות כאילו אפשר באמת ליצור קבוצה גדולה שרק תאהב כל הזמן ותקבל את כולם באופן שווה ... כולנו אנושיים כולנו סוחבים איתנו מטענים ,מבצעים כל הזמן באופן לא מודע השלכות,נפגעים,פוגעים,רוצים שיאהבו אותנו, רוצים להתקרב וחוששים,מפתחים מגננות בקיצור:אנושיים. אין ספק שבפורום הזה יש קבוצה גדולה של אנשים שהם באמת מיוחדים ,רגישים,חכמים ,מלאים באהבה,אבל עדיין אנושיים וזה אומר שהם גם פוחדים,מתגוננים,כועסים,נפגעים,זקוקים לאישורים חברתיים וכד´. אני באופן אישי לא פיתחתי ציפיות כאילו הגעתי אל גן העדן האבוד כשנכנסתי לפורום הזה. מדובר בקבוצה אנושית לחלוטין,שיכולה להתקיים באופן נפלא כמו קבוצות אחרות ולהעניק ולקבל אהבה .אבל בדיוק כמו בקבוצות אחרות יפעלו כאן אותן דינמיקות ... מה שעצוב לי זה שאנשים אכן נפגעו כיוון שתלו ציפיות מוגזמות ואני רוצה לקוות שעדיין לא היתה התרסקות של אף אחד(כפי שניבא תמוז)ושהבועה התפוצצה בזמן. זה לא אומר שהפורום התפרק זה רק אומר שכולם כאן למדו שזו המציאות ולא המצאנו שום דבר חדש,וזה עדיין יכול להיות בית נהדר למי שרוצה להרגיש טוב ולקבל תמיכה והבנה ... וכן- גם להיפגש ולבטא אהבה באופן פיזי,ולהבין שזו קבוצה כמו כל קבוצה ,רק להשתדל להכיר במגבלות האנושיות שלנו ולהשתדל לקבל כל אחד כפי שהוא... אני מקווה שלא נשמעתי יותר מדי "אקדמי" ... הרבה אהבה משה

אורלי_ל

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

מסכימה אתך, ואקדמי זה לא. ריאלי מאוד.
שלחתי לך מייל לפני כמה ימים האם קיבלת או שהדואר שלי מתעתע בי?

מעגלים

New member
אורלי חמודה

קיבלתי את המייל שלך...אני בזמן האחרון מגיע מאוחר מהעבודה ו...כן אני יודע שזה תירוצים (אוףףף..אני לפעמים דוחה התקשרויות בעיקר כשמדובר שאנשים שאני לא כ"כ מכיר ...)אני מבטיח להתקשר בקרוב..מאד רוצה לדבר איתך . אני מקווה שאת לא מפרשת את חוסר התגובה שלי באופן מוטעה. בכל אופן אני מחר טס לחו"ל ואחזור ביום שני ...אז מספר הטלפון שלך רשום אצלי... אפשר לחבק אותך?
משה

אורלי_ל

New member
זה בסדר גמור! ../images/Emo13.gif

תיהנה בחו"ל. חיבוק חוזר
שמת לב איזה אייקון גדול יש לחיבוק? אחלה.

חוכמית

New member
משה - כל מילה ../images/Emo45.gif

מאוד נעים לקרא את דבריך. אני מסכימה איתם, כרגיל,ו.. אני מחבקת חיבוק

למעלה