בוקר טוב לכולם...!!!! אז מה התוכניות שלכם לסוף שבוע? אם אתם רוצים לשתף כמובן P:
מ מקסים המשוגע New member 22/7/05 #1 בוקר טוב לכולם...!!!! אז מה התוכניות שלכם לסוף שבוע? אם אתם רוצים לשתף כמובן P:
ש שאניה New member 22/7/05 #2 בוקר טוסט ../images/Emo13.gif התוכניות שלי הןןן אממממממ לישון חחחחח פשוט אך חשוב
מ מיכל שב New member 22/7/05 #3 הבוקר התחיל בקניות וניסיון כושל לסדר את הבית (אני חושבת שהצלחתי לבלגן יותר ) הערב מצפה לי ארוחה רומנטית עם הבעל לכבוד יום ההולדת ולגבי מחר עוד לא הוחלט מה עושים. סופ"ש נעים לכולם!
הבוקר התחיל בקניות וניסיון כושל לסדר את הבית (אני חושבת שהצלחתי לבלגן יותר ) הערב מצפה לי ארוחה רומנטית עם הבעל לכבוד יום ההולדת ולגבי מחר עוד לא הוחלט מה עושים. סופ"ש נעים לכולם!
ט טול טולה New member 22/7/05 #4 כמובן יום שישי...נוו תצחקו!! ../images/Emo4.gif אבל ביום שישי אני מנקה את הבית....זה התפקיד שלי =/ =/ =/
כמובן יום שישי...נוו תצחקו!! ../images/Emo4.gif אבל ביום שישי אני מנקה את הבית....זה התפקיד שלי =/ =/ =/
ר רוני ודי New member 22/7/05 #5 כבר לא בוקר- יום טוב היום היה לי מבחן בקורס (לומדת הנח"ש) אח"כ קניות וסידורים, עכשיו אני קצת כאן ארוחת ערב ומחר לא הוחלט עדיין
כבר לא בוקר- יום טוב היום היה לי מבחן בקורס (לומדת הנח"ש) אח"כ קניות וסידורים, עכשיו אני קצת כאן ארוחת ערב ומחר לא הוחלט עדיין