בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
צהריים טובים שמח לראות .........

שגם בני 100 פלוס מתארחים כאן

nypx

New member
שאלה שאלתית

מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? או מה הייתם רוצים מהפורום ? או מה לא הייתם רוצים . ושיהיה לכם יום נפלא זה בטוח שלא ==============================> או אולי כן

תשובה תשובתית

הצצתי והחלטתי להרים את הכפפה. כאשר הפורום נפתח קיוויתי שהוא יהווה פורום תמיכה, בו אנשים יספרו, ישתפו, יבכו, יצחקו, יעוצו עיצות מנסיונם וכו', כפי שהיה בפורום השכן בימיו הטובים. למרבה הצער אנשים לא נוטים משום מה לחשוף כאן את ליבם וההשתתפות מועטה. אני חושבת שגם האופציה של כניסות בניק אורח פוגמות באווירה. כל אחד נכנס חד-פעמית, זורק שאלה לחלל האוויר ונעלם שוב אל תהומות הוירטואליה. זה אינו מאפשר יצירת "קהילה" או "קבוצת תמיכה". ואולי לאנשים פשוט אין צורך?! ________________________________________ לשעבר btuv, למי שמכיר אותי מהפורום השכן.

tutida

New member
תשובה לשאלה

מאז שאני בפורום ומודה שזה לא הרבה זמן, שמתי לב שמצד אחד, שיש הרבה חיוכים בפורום, ויש קלילות חביבה ואהבתי את זה דווקא. אבל מצד שני, חסרה התמקדות בנושאים. לפעמים עולה נושא שבטוח נוגע להרבה מאיתנו, אבל לא מתפתחת שיחה סביבו. לא יודעת אם הסיבה היא צורך או אי צורך בדיון, או שיש עדיין התגבשות ולא קיימת עדיין מערכת אימון בין האנשים, כי לא מכירים ממש...

אני מבקרת באתר מדי פעם כי חברה

סיפרה על האתר אבל לצערי התאכזבתי קשות. נכון שהצרות מאחדות וכל הכותבות (בעיקר כותבות) חוו לצערי אבדן כזה ואחר. הבעיה נעוצה לדעתי בענין החד מיניות של הכותבות. אין גברים כדי לאזן את הרגשות כדי להבין גם מה עובר על הצד השני. האם זה כי אנחנו קשקשניות גדולות יותר או שפשוט אנחנו הורגות אותם ויש רק אלמנות ולא אלמנים? סתתתתתתתתם. אבל באמת הבחורים לא יודעים שקיים אתר כזה? לדעתי היתה מתפתחת אינטראקציה טובה יותר בתוך הפורום אם יותר גברים היו כותבים בו.

Star_Dust

New member
אין לי בעיה עם גברים

אבל לדעתי לא קיים צורך בגברים כדי ליצור אינטראקציה. בעיני הפורום הוא פורום תמיכה ולא פורום שידוכים ולכן אין שום חובה להבין מה "עובר על הצד השני". כשאני מחפשת תמיכה נפשית אני יכולה לקבל את אותה התמיכה מאלמנה או מאלמן. כמובן שגברים יתקבלו בברכה אבל אני לא חושבת שחייבים להיות כאן גברים כדי שהפורום יתחיל לזרום. אני בטוחה שקיים צורך בפורום כזה אבל הבעיה היא שכדי שאנשים ירגישו פה בטוחים לשתף ולהשתתף צריך איכשהו ליצור פה אווירה של בית. ואיך יוצרים אווירה של בית? כאן אין לי מושג... אז אני משאירה לך ניפ את האתגר
נ.ב. btuv - מתאים לך השינוי בניק

שמחה שהצלחתי "להעיר" קצת

את הפורום שנראה שנרדם מעט לאחרונה וידעתי שלהזכיר גם את הצד השני "יעשה" את העבודה. הכוונה ממש לא היתה, אפילו בשמץ של מחשבה, שהפורום הינו מעין משרד שידוכים ממש לא, אבל צריך היה לעשות משהו כדי להביא אתכן בנות להגיב. והעובדה שהפורום לא "זורם" לדעתי נעוצה בכך שאין מי שיזרים אותו. לכתוב בוקר טוב לא מספיק (ניפ.... לתשומת לבך) וגם אני משאירה לך את האתגר להרים את הכפפה שנזרקה כאן ולהעיר, להזרים לעורר וליצור אווירה של בית שכנראה נחוצה לכולנו . ואגב אני לא btuv.

tutida

New member
דווקא נחמד לפתוח את הפורום

ולראות ברכה לבוקר טוב או כל ברכה אחרת. יש בפורום חביבות ואמפטיה אבל אני חושבת שחסר קורטוב של אמינות. בין השורות יש הרגשה שלא נוגעים בדבר האמיתי. נראה לי שניפ העלה את השאלה השאלתית כדי שנתמודד עם העניין, אולי זה גם יביא לשינוי לכיוון הרצוי... בכל מקרה יש כאן עניין.

הצד השני?

אני לא חושבת שיש פה עניין של צדדים. יתכן שהתמודדות גברית שונה מהתמודדות נשית, אני לא יודעת (גברים, אתם מוזמנים להרים את הכפפה
), אבל בכל מקרה אין פה עניין של "צדדים". בפורום הזה כולם, למרבה הצער, באותו צד... אני באופן אישי לא מחפשת איזון של הרגשות שלי, אני מחפשת דברים אחרים כמו מקום לפרוק, אוזן קשבת, הבנה, הזדהות. את אלה יכול לספק כל אדם (בין גבר ובין אישה) שנמצא באותה סיטואציה של אובדן בן-זוג.

אוזן קשבת, הבנה, הזדהות

קשה לקבל את כל אלה מאנשים המתחבאים מאחורי ניקים למיניהם. נכון שכולנו באותו הצד ועוד איך ועצם העובדה שכולנו משתתפות בפורום הזה מצביעה על העובדה שכולנו מחפשות את ה"שותפים לצרה" שלצערי אלה ה"שותפים לצערי" אבל עד היום לא הבנתי מה לשם הפורום ולעצם קיומו. אני מקווה שמהגרעין הזה שלנו אולי יתפתח רב שיח שיביא בעקבותיו את השמות האמיתיים ואת האנשים (נשים) העומדים מאחורי שמות הכינוי.וגם אולי איזה מפגש והכל פתוח בעצם. מחבקת את כולם חיבוק גדול ומשתתפת בצער כולם.

pancha

New member
תשובה לשאלה

מצפה מהפורום שיהיה פורום תמיכה, ואני בטוחה שרובנו זקוקים למקום כזה. כדי שיהיה כזה המשתתפים צריכים לחוש בטחון ותחושת הזדהות מסוימת. מינם של המשתתפים במקרה זה אינו רלוונטי,אבל חשובה חשיפה מסוימת, ולכן הניקים הזמניים המרובים גורמים לתחושה של חוסר רצינות וחוסר מעורבות אמיתית. יש צורך בגרעין קבוע של אנשים, שמשדרים אכפתיות למה שנאמר,מגיבים, משתפים ומשתתפים בקביעות,וגם שחולקים מידע כלשהוא . ללא כל אלה הפורום לא יתרומם וחבל.... אם קבוצה כזאת מוכנה להתגבש, הייתי מציעה ליצור סבב הכרות, כדי להכיר את המשתתפים לפחות הכרות בסיסית.[אין צורך לחשוף פרטים חשובים כי זה בכל זאת אינטרנט, אבל כל אחד יכול להגיד על עצמו משהוא בלי לקחת סיכון רב מידי] יום נעים לכולם.

מה הייתי רוצה שיהיה....

אממממ... מה הייתי רוצה שיהיה.....? אז ככה.... רוצה שכל אחד מכאן שישתדל להיות רשום קבוע במערכת כדי שתהיה לנו אפשרות לשוחח ברצף...(ואל לו לחשוש שהוא פתאום חשוף בשל היותו רשום קבוע) ו... שכל אחד יקח על עצמו להכנס לפחות פעמיים ביום לומר בוקר טוב ולהתעדכן.. ולילה טוב... כך אט אט ירקום לו הפורום עור וגידים... את השאר אומר בהמשך במידה ש....... יקרה כאן משהו.... לאחר שתיווצר כאן מין קבוצה "סגורה" (קבוצה סגורה זוהי קבוצה בעלת מטרה משותפת וענין אחד) אומר מה אני רוצה שיהיה בהמשך.. לדעתי זה א' ב' ביצירת קבוצה בפורום.. מקווה שהייתי ברורה...

תגובה ל"איה בודדה" ול"נסיכה בשיחה"

לא יכולתי להתאפק, רציתי להגיד שני דברים - "אנשים שמתחבאים מאחורי ניקים" - כאן זה אינטרנט וככה נכנסים לפה, באמצעות ניקים. זה אתר הפתוח לכל העולם וכל אחד יכול להיכנס, החשיפה אינה הכרחית ובעיני עלולה אפילו להיות בעייתית במקרים מסויימים. למרות שאני אדם אמיתי לגמרי מאחורי הניק
, אין לי שום עניין לחשוף את שמי האמיתי או פרטים מזהים אחרים על חיי. אני אשמח להציג את עצמי (או את הסיטואציה שלי) בקווים כללים וכן לשתף ברגשות, במחשבות, בדברים שקורים לי, אבל למרות זאת אני בהחלט מתכוונת להמשיך להתחבא מאחורי הניק שלי ואני לא חושבת שזה יפגע בדרך כלשהי ב"קבוצתיות" או בתמיכה. "כל אחד יקח על עצמו להכנס פעמיים ביום" - פורום לא מתנהל על-פי חוקים כאלה. כל אחד נכנס כמה שהוא רוצה/צריך ומגיב כמה שהוא רוצה/צריך. בוודאי בפורום מן הסוג הזה. ואם ביום ראשון לא בא לי? אני בטוחה שהחיים של כולם דינמיים לא פחות משלי. יש תקופות שאני נכנסת מספר פעמים ביום ויש תקופות שהרבה פחות. לפעמים יש לי מה להגיד או להגיב ואני אומרת ולפעמים שבועות שלמים שאני לא מסוגלת או לא צריכה להגיד מילה. ובכל מקרה להגיד "בוקר טוב" ו"לילה טוב" כל יום זה לא מה שייצור את התמיכה. מקווה שמשהו טוב יתפתח פה גם בלי לאכוף כללי משמעת נוקשים

לא לזה התכוונתי...

התכוונתי שאנשים יהיו רשומים במערכת ויהיו קבועים כמוך למשל כי..... כשנכנסים אורחים מעירים והולכים אין אפשרות ליצירת קבוצה.....

למעלה