בוקר טוב לכולם!

nni8

New member
עונה

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב?כן באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר?ארוחת בוקר ובבצפר לא אם כן, מה?ממ כל מיני אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר?מתמתיקה מתמטיקה כן מה לעשות וביום שלישי? לשון הבעה אתם אוהבים בוקר?דיי אוהבים לקום בבוקר?לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם?לא זוכרת בצהריים או משו מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?לצחצח שיניים ואחרי זה? לקחת בגדים ואחרי זה?להתלבש מה המילה בוקר מזכירה לכם?קורנפלקס חח

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif עונה לשאלון

הדפוק במקצת הזה.. בוקר טוב? כן באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבצפר? רבע ל 7 כמוך.. אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? גם בבית אם כן, מה? מה שאנירוצה איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אמממ.. לא זוכרת וביום שלישי? חשבון אתם אוהבים בוקר? לא כל כך אוהבים לקום בבוקר? לאאאאאא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 12 וחצי מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מתמתחים?? ואחרי זה? הולכת למטבח ואחרי זה? אוכלת מה המילה בוקר מזכירה לכם?
בצפר..

:}

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? תלוי בהחלט. באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) בדרך כלל ב7. אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? רק בבצפר D: אם כן, מה? מה כן X: אמרתי לא, חוצפן. אם לא, למה? זה חשוב! נכון, אבל לא יודעת... בבוקר אני אף פעם לא רעבה =/ איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? 3 שעות "חינוך" [3 שעות!!!] וביום שלישי? מאיפה אני זוכרת P: למי איכפת D: אתם אוהבים בוקר? אני טיפוס יותר של לילה, תודה X: אוהבים לקום בבוקר? לא. ממש לא. באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 5 בערב? מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? משפשפת עיניים? X: ואחרי זה? מפהקת ואחרי זה? הולכת לשטוף פנים, לצחצח שיניים וכל הבולשיט הזה D: מה המילה בוקר מזכירה לכם? זריחה מדהימה. טרלהלהלה

מתוקה777

New member
../images/Emo163.gif

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? בוקר לא, (ערב)טוב כן באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7:25 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? רק בבצפר אם כן, מה?... אם לא, למה? זה חשוב! בקושי יש לי רבע שעה להתארגן איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ספרות וביום שלישי? מדעים(שעתיים) אתם אוהבים בוקר?כן אוהבים לקום בבוקר?לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם?2 וחצי מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים ואחרי זה?מתלבשת ואחרי זה?נועלת נעליים מה המילה בוקר מזכירה לכם? שמש

עונה אגב אני חדשה

בוקר טוב? גם לך
באיזה שעה אתם קמים בבוקר ? מתעוררת בשבע נרדמת וקמה בשבע ורבע.
אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? רק בבצפר כי בבוקר אין לי זמן.
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? שיעור של המחנכת- שפה/היסטוריה/חגים וכל השטויות האלה (אני בכיתה ו')
וביום שלישי? ספריה/מחשבים
אוהבים בוקר? לא ממש
מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? ואחרי זה? ואחרי זה? מצלצלת לאמא, הולכת לשרותים ושוטפת פנים.
מה המילה בוקר מזכירה לכם? אור יום

lucky gc

New member
..

באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 5:45 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? no :( אם כן, מה? ... אם לא, למה? זה חשוב! no its not! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? math? וביום שלישי? hm.... אתם אוהבים בוקר? no אוהבים לקום בבוקר? yea באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 11:30 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? go back to sleep ואחרי זה? ? ואחרי זה? hmmmm.... מה המילה בוקר מזכירה לכם? shit school

sha na na revol

New member
בוקר טוב!...

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? אפשר להגיד שכן.
באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) אף שעה אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לא ממש אוכל ארוחת בוקר, וגם לא ארוחת עשר... אם כן, מה? ... אם לא, למה? זה חשוב! -כי יש בזה קלוריות! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אין לי. וביום שלישי? כנ"ל. אתם אוהבים בוקר? כל עוד אני ער מהלילה שלפני... אוהבים לקום בבוקר? ראה תשובה קודמת. באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 9 בערב? מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מתלונן וממשיך לישון ואחרי זה? בודק אם יש לי הודעות ואחרי זה? מתגעגע לאנשים שעוד לא ערים \ לא נמצאים כרגע. מה המילה בוקר מזכירה לכם? את השיר הזה, נו "בוקר בא לעבודה...

MissNusha

New member
חמוד

בוקר טוב? אמ.. בוקר טוב באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 8 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אוכלת אם כן, מה? דגנים/טוסט אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? שעתיים ספורט וביום שלישי? שעתיים esl אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר?לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? לא זוכרת בטח 1 וחצי.. פחות או יותר מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? פיפי ואחרי זה? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מסתרקת מה המילה בוקר מזכירה לכם? מאיפהלי? קוקוריקווווווו

עונהההה!!

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר?7:30 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר?רק בבצפר, אפילו שם לא.. אם כן, מה? אם לא, למה? זה חשוב!כי אין לי כוח ואני לא רעבה ואין לי זמן בבוקר איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר?לשון וביום שלישי?אומנות אתם אוהבים בוקר?לא..אין לי כוח לקום.. אוהבים לקום בבוקר?לאאא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם?4 בצהריים...חחח מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?שוטפת פנים ואחרי זה?מתלבשת ואחרי זה?בודקת מי מחובר במסנג'ר...חחחחח מה המילה בוקר מזכירה לכם?בי"ס....בעעעע

יבח

New member
עכילגאולנחל

בוקר טוב? עולם...מה שלום כולם?? באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) או 6 בשעת אפס או 7 בשעה שנייה אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? גם וגם אם כן, מה? תלוי...במה שיש אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אנחנו לא לומדים יומשישי!!!!!כיייף וביום שלישי?מממממ...אומנם כבר אין כי סיימנו ללמוד אבל.....שיעור ערבית אתם אוהבים בוקר?כן אוהבים לקום בבוקר?לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם?אחד מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?מרביצה לשעון המעורר ואחרי זה?חוזרת לישון ואחרי זה?מרביצה שוב לשעון המעורר מה המילה בוקר מזכירה לכם?שמש

עווונה

בוקר טוב? סתמו יא ביצ'ס באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) שאמא מעירה אותי..בדר"כ ברבע לשבע אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? תלוי..אם אני קמה רעבה אני אוכלת עוגייה או משהו..בדר"כ זה רק קפה בבוקר ובבצפר סנדוויצ'ים... אם כן, מה? אמרתי,עוגייה או משהו אם לא, למה? זה חשוב! הסברתי גם את זה, לא תמיד אני קמה רעבה..בואו נחפור בנושא. איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? שעתיים מתמטיקה o_O איזה "כיף לי",הא?! וביום שלישי? הנדסה..מורה מפגרת יש לשיעור הזה אתם אוהבים בוקר? לא..אני שונאת.. אוהבים לקום בבוקר? כנ"ל באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 4 אח"צ..כי הלכתי לישון בשבע. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מפהקים תוך כדי קללת "סאן אוב א ביאץ'" ואחרי זה? מנסה לקום מהמיטה,נופלת ואז קמה שוב. ואחרי זה? הולכת לשירותים. מה המילה בוקר מזכירה לכם? באסה. קוקוריקווווווו לך לישון חתיכת תרנגול טיפש

Spiritfall

New member
נו, טוב.

בוקר טוב? כן באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) שעת אפס - 6:20 שעה רגיל 7 ורבע אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לפעמים פרי או משהו אם כן, מה? פרי או משהו אם לא, למה? זה חשוב! כן איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? לא לומדים שיש
וביום שלישי? תנ"ך =\ אתם אוהבים בוקר? ממש ממש לא! אוהבים לקום בבוקר? לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 1 בצהרים, כן אני לא ישנה הרבה מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מדליקה את הפלא ורואה מה השעה ואחרי זה? הולכת לצחצח שיניים ואחרי זה? חוזרת למיטה מה המילה בוקר מזכירה לכם? שמש. סעמק

../images/Emo80.gif עונה..

בוקר טוב? מאוד באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) אממ.. 7 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אוכלת ארחות בוקר אם כן, מה? קורנפלקס.. אם לא, למה? זה חשוב! אני אוכלת.. איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? חשבון..
וביום שלישי? גם.. חח אתם אוהבים בוקר? כן אוהבים לקום בבוקר? תלוי באיזה שעה.. באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 5 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? הולכת לשירותים ואחרי זה? אוכלת ואחרי זה? מצחצחת שיניים מה המילה בוקר מזכירה לכם? ביצפר.. חיחיחי

למעלה