בוקר טוב לכולם!

D o o S h a

New member
בוקר טוב לכולם!

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אם כן, מה? אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? וביום שלישי? אתם אוהבים בוקר? אוהבים לקום בבוקר? באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? ואחרי זה? ואחרי זה? מה המילה בוקר מזכירה לכם? קוקוריקווווווו

D o o S h a

New member
עאונה לעצממי...

דרך אגב--- השאלון מיועד די לאנשים שלא סיימו בעצפר.. סורי לכל השאר... בוקר טוב? מאוד! באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) רבע ל-7.. כשבצפר מתחיל בשמונה וחצי.... אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אוכלים! אם כן, מה? טוסט ושוקו אם לא, למה? זה חשוב! נכון! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ספורט! כיף! וביום שלישי? מורשת... קקי
אתם אוהבים בוקר? יסס אוהבים לקום בבוקר? ממש לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 12 אולי.. אני לא קמה עד כדי כך מאוחר מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מתלבשת ואחרי זה? מסתרקת ואחרי זה? אוכלת ארוחת בוקר! מה המילה בוקר מזכירה לכם? תרנגול |תרנגול| |קוקוריקווו|

Swid666

New member
מעי

בוקר טוב? כן ^^ באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) בין 5 וחצי ל-6 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אוכלת =] אם כן, מה? בד"כ לחם ואלפרו
אם לא, למה? זה חשוב! אני אוכלת איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אני לא לומדת בימי שישי
וביום שלישי? מחשבים... בלעכס אתם אוהבים בוקר? תלוי מתי, מעדיפה לילה אוהבים לקום בבוקר? שוב, תלוי מתי
באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? לא זוכרת מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון
ואחרי זה? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מתלבשת מה המילה בוקר מזכירה לכם? בעעעצפר

la nana 2004

New member
עונה!!!

בוקר טוב? כן באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? כן אם כן, מה? עוגיות או קרונפלקס אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ביולוגיה וביום שלישי? מתמטיקה
אתם אוהבים בוקר? כן אוהבים לקום בבוקר? ממש לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 2 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מתחילה להתארגן ואחרי זה? אוכלת מה המילה בוקר מזכירה לכם? שמש ויום חדש

תשובות שלי!

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? אכן כן! חח באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) ב..שבע ורבע או חצי..
אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אני אוכלת תמיד בבית ספר אבל ארוחת בוקר לפעמים.. אם כן, מה? קורנפלקס!
אם לא, למה? זה חשוב! לפעמים לא כי אני לא מספיקה..
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אממ חשבון! וביום שלישי? חשבון אתם אוהבים בוקר? כן!
אוהבים לקום בבוקר? לא..
באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? שבע וארבעים..
מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? שמים את התיק ליד הדלת.. כדי שזה יהיה מוכן!
ואחרי זה? הולכים לשרותים
ואחרי זה? מצחצחים שיניים..
מה המילה בוקר מזכירה לכם? שמש..
חיחי זהו.. מענבליק!

Sheygets16

New member
../images/Emo171.gif

בוקר טוב? לא
באיזה שעה אתם קמים בבוקר לביצפר? 7:00 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לא ולא. אם לא, למה? ככה .. אז מה אם זה חשוב ? איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? מי לומד בימי שישי :] וביום שלישי? אומנות מעשי
אתם אוהבים בוקר?
אוהבים לקום בבוקר? לא לא לא ! באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? משהו אחה"צ :] מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מתלבשת ומתאפרת ואחרי זה? מכינה קפה\תה ומעשנת סיגריה של בוקר
מה המילה בוקר מזכירה לכם? סעמק !

ady18

Well-known member
תשובות

בוקר טוב? באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת)לא לומדת:) אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? אם כן, מה? לפעמים לא קבוע או בורקס+קוראסון יאמי או סתם סנדביץ עם משהו או כלום אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? וביום שלישי? אתם אוהבים בוקר? אוהבים לקום בבוקר? באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?מתלבשים ואחרי זה?שוקו ואחרי זה?מסתרקים מה המילה בוקר מזכירה לכם?בעע קוקוריקווווווו

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

בוקר טוב? היום כן P: שבת.. באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת)? בד"כ ב7 ועשרה אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? בד"כ רק בביצפר אם כן, מה? פיתה\לחמניה עם משו P: אם לא, למה? זה חשוב! אני כן :\ איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? היה פסיכולוגיה.. אבל שונתה המערכת :> וביום שלישי? היה אומנות.. אתם אוהבים בוקר? בערך אוהבים לקום בבוקר? לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? אממ 5 אח"הצ? :) מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? פיפי ומצחצחת שיניים P: ואחרי זה? מכינה נס.. ואחרי זה? מתלבשת מה המילה בוקר מזכירה לכם? לקום מוקדם :< קוקוריקווווווו: רק לא זה :|

victoria777

New member
../images/Emo2.gif

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב?לילה טוב באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר?גם בבית וגם ארוחת עשר אם כן, מה?יוגורט בבית וכריך בבצפר אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר?כבר אין(היה פסיכולוגיה) וביום שלישי?כבר אין(היה מתמטיקה) אתם אוהבים בוקר?לא תמיד אוהבים לקום בבוקר?לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם?1 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר?שרותים ואחרי זה?אמבטיה ואחרי זה? אוכל מה המילה בוקר מזכירה לכם?איכס,להתעורר קוקוריקווווווו

Danielle b3

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo142.gif

בוקר טוב
אכן כן
באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר
אני קמה בשבע
אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר
גם וגם
אם כן, מה
בבית אני אוכלת דגנים עם חלב
ובבית ספר
כריך
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר
תקשורת
וביום שלישי
תנ"ך
אתם אוהבים בוקר
מאוד
אוהבים לקום בבוקר
אממ...
כן באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם
2 בצהריים
מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר
רוחצים פנים ואחרי זה
מסדרת את המצעים של המיטה
ואחרי זה
יורדת לאכול מה המילה בוקר מזכירה לכם
שמש

coullette

New member
בוקר טוב בוקר טוב

בוקר טוב? לא משהו באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) ב-12 בצהריים אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? קונה משהו באוניברסיטה אם כן, מה? סנדוויץ' אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אין וביום שלישי? יהדות אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר? לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? ב-16:00 אחה"צ מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מצחצחים שיניים ואחרי זה? מתלבשת ואחרי זה? אוכלת מה המילה בוקר מזכירה לכם? בקר (מווווווווווו
)

emperor28

New member
אני

בוקר טוב? בטח באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לא ולפעמים גם לא בבצפר אם כן, מה? לא אוכל אם לא, למה? זה חשוב! כי אני לוקח ריטלין וזה מדכא תתיאבון איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? לא לומד בשישי וביום שלישי? אמממממממ וואי ברח לי מהראש אני חושב שמתמטיקה אתם אוהבים בוקר? מעדיף לילה :) אוהבים לקום בבוקר? לאאאאאאא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 11 בלילה מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מצחצח שיניים ואחרי זה? שותף פנים ואחרי זה? שותה משו מה המילה בוקר מזכירה לכם? זה מזכיר לי משפט waking every day wishing i could stay

תשובות

בוקר טוב? יאפ באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) ב-7 ורבע אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? רק בבצפר... לפעמים יש זמן לפני אם כן, מה? שוקו... שגם אותו אני צריכה לגמור מהר אם לא, למה? זה חשוב! כי בצפר מסריח מתחיל ב-8 ועשרים ויש לי הסעה אז אני צריכה לצאת בערך ב-20 ל-8... איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ערבית וביום שלישי? מתמטיקה אתם אוהבים בוקר? יאפ! אוהבים לקום בבוקר? לא ממש באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 1 וחצי מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? שירותים ואחרי זה? ציצוח שינים ואחרי זה? להסתרק מה המילה בוקר מזכירה לכם? חביתה ושוקו... =\

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בוקר טוב? נפלא. באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 5 וחצי לרוב. 6 - אם אני מתחילה ב-9. אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לא אוכלת, וגם לא בביה"ס. אם כן, מה? - אם לא, למה? זה חשוב! כי אני לא אוהבת לאכול על הבוקר. איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? לא לומדת ביום שישי. וביום שלישי? אנגלית הממ? אתם אוהבים בוקר? לא טיפוס של בוקר
אוהבים לקום בבוקר? לא. באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 3 בלילה. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מנסה להתעורר ע"י שיטוט בבית, ואז הולכת לצחצח שיניים. ואחרי זה? מתלבשת, מסתרקת. ואחרי זה? מתאפרת, מכינה תיק. מה המילה בוקר מזכירה לכם? פמפקין

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif ("תן לי כח ../images/Emo79.gif)

בוקר טוב? אגדי באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) בצפר? מזה? Oo. תלוי מתי מתחילים., שעה לפני. לבגרויות וזה אני קמה שעה וחצי לפני כדי לאכול. אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? תלוי בזמן. אם כן, מה? תלוי ביום. אני לא קבועה. אם לא, למה? זה חשוב! כי אני עייפה איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ספורט. וביום שלישי? שעתיים מתמטיקה אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר? רק כשמצפה משהו טוב אח"כ. באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? משהו נוסח עכשיו :p מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? חוזרת לישון ואחרי זה? מצחצחת שיניים ואחרי זה? זהו, כלפעם משהו אחר מה המילה בוקר מזכירה לכם? ציפורים, צהוב נעים קוקוריקווווווו. תודה.

טוב

אז הרי לכם שאלון על בוקר: בוקר טוב? ערב. באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) רבע ל8 חח אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? לא אם כן, מה? לאאאאאאאאא אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? אממ מדעים ב9 וביום שלישי? מתמטיק... אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר? לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 3-4 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? רואה מה השעה ואחרי זה? קמה או חוזרת לישון ואחרי זה? מתארגנת מה המילה בוקר מזכירה לכם? פיכס קוקוריקווווווו

../images/Emo110.gif

בוקר טוב
חחחח אממ.. לא בוקר
באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר
(יענו חוץ מיום שבת) וחוץ מיום שישי אתם מתכווניםם.. כי גם בו אנלא לומדת
אממממ מעירים אותי ב7 אבל עד שאני קמה מהמיטה זה בין רבע שעה לחצי שעה
אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר
רק בבצפר
אם כן, מה
^
אם לא, למה
זה חשוב
כי גם ככה אני אוכלת בבצפר
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר
לא לומדת ביום שישיייי
וביום שלישי
אממממממ אומנות
אתם אוהבים בוקר
תלוי אם יש לי מצברוח באותו בוקר או לא
אוהבים לקום בבוקר
ללאא
באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם
2 ורבע חחחחח
מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר
אמממממ שותפת פנים
ואחרי זה
חחח אממממ לא זוכרת
ואחרי זה
^
מה המילה בוקר מזכירה לכם
שצריך להפסיק לישוןן חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

בוקר טוב? בוקר טוב באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 6 וחצי אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? למי יש זמן.... אם כן, מה? לחם עם חביתה {קבוע} ופרי אם לא, למה? זה חשוב!
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? לא לומדת ביום שישי
וביום שלישי? היסטוריה אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר? לא באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 4 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? הולכת לשירותים ואחרי זה? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מתלבשת מה המילה בוקר מזכירה לכם? ת'אור הזה שיש בבוקר

CrazyYoYo

New member
תשובות

בוקר טוב? בעזרת השם
באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? (יענו חוץ מיום שבת) 7:20 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? גם אם כן, מה? קורנפלקס אם לא, למה? זה חשוב! איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? ספורט וביום שלישי? גם ספורט
אתם אוהבים בוקר? לפעמיים אוהבים לקום בבוקר? לעיתים רחוקות באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? אממ לא זוכר.. סביבות 14:00 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? ציחצוח שיניים ואחרי זה? ארוחת בוקר ואחרי זה? מחשב מה המילה בוקר מזכירה לכם? אודטה

ירדקניק

New member
בלהבלהבלה

בוקר טוב? מאודד!! באיזה שעה אתם קמים בבוקר לבעצפר? 7:00 אתם אוכלים ארוחת בוקר או רק בבצפר? רק כשיש לי זמן אני אוכלת בבית... אם כן, מה? דגנים.. אם לא, למה? זה חשוב! כנ"ל
איזה שיעור יש לכם על הבוקר ביום שישי בבצפר? חשבון.. וביום שלישי? ספרות.. אתם אוהבים בוקר? לא אוהבים לקום בבוקר? כן באיזה שעה הכי מאוחרת קמתם אי פעם? 12:00 מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים ואחרי זה? מתארגנת לבית ספר ואחרי זה? הולכת לבית ספר מה המילה בוקר מזכירה לכם? קפה

למעלה