בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

רציתי לשתף אתכם במה שקרה לי אתמול. אבי - בן אדם לא דייקן (בלשון המעטה) קובע איתנו ב7 מגיע שעתיים אחרי , כולם צריכים לחכות לו, תירוצים מפה עד הודע חדשה וכו. כך גם היה המצב שהורי היו נשואים - הם איחרו בגללו לכל מקום ואמי תמיד היתה מתנצלת. תמיד אני מתאכזבת ממנו מחדש. כנראה רק בגלל זה יצאתי סופר דייקנית (וגם אחת שמתעצבנת שמאחרים לה). בקיצור - הזמנתי אותו לארוחת ערב אתמול (ידעתי שהוא יאחר) והזמנתי אותו לשעה 6 בערב. כמובן שהנחתי שנאכל בשעה 8. בוא הגיע כרגיל ב7.20 וזאת הפעם הראשונה שהיתה ארוחת ערב בלי עצבים. יצא ארוך מצטערת.

Bavmorda

New member
../images/Emo140.gif לא יצא ארוך כלל......

וטוב שארגנת כך את הזמנים
.

רוצה לישמוע סיפור?

אני דוויקנית ברמות שקול ישראל מכוון את השעון שלו לפי ההתנהגות שלי.אני מעדיפה להגיע קודם ולא חצי שנייה אחרי הזמן. אז יש אמירה עלי במישפחה שכשמזמינים את כולם ל7 לי אומרים שבע וחצי וככה יוצא שכולם מגיעים בזמן (כי אני דייקנית והשאר מאחרים)

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif.....

זה בדיוק הענין,,, מתאימים את כולם לכולם, וככה אף אחד לא יוצא נפסד. קולקבוד על הדיוקים :)

49צהוב

New member
בעיות של איחור...

אנחנו המשפחה היקית, אמא שלי מגיעה תמיד חצי שעה לפני הארוע, בחתונות, תמיד אנחנו מגיעים לפני החתן כלה, הוריהם והמלצרים בעלי שיחיה, הגיע ממשפחה שתמיד מאחרת. ההתנקשות היא בלתי נמנעת, ארוחת ערב- -אצלנו 7 זה 7, האוכל מוכן העם מחכה... הוריו לאט לאט היו מגיעים בשמונה, אמא שלי עצבנית, אבא שלי כבר אכל והלך אזכרות- אנחנו עומדים ומחכים, והם מזדחלים לאיטם שעה אחרי... בקיצור ריבים מתמידים, אחרי 30 שנות נישואים לא התרגלתי ולעולם לא אתרגל לאיחורים מרגיז אותי הזלזול של אחרים בזמן שלי- כנראה אני חיה בארץ הלא נכון.

triorio

New member
מצאת פתרון אלגנטי!

גם אנחנו עושים אותו דבר עם גיסתי, אחרי שבסדר פסח שנה שעברה הם הגיעו שעה וחצי אחרי כולם, וכל התינוקות והילדים הקטנים כבר יצאו מהאיפוס... השנה הודענו להם כמה פעמים להגיע בזמן וגם הודענו להם להגיע חצי שעה קודם מלאחרים. והאמת עם השנים למדתי שמדברים כאלה אין מה להתעצבן, כי גם לאחר זו תכונה (אפילו שהיא שלילית) וצריך ללמוד לחיות איתה ואם מצאתם פתרון אז הרווחתם!

למעלה