בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא lulit
  • פורסם בתאריך

lulit

New member
בוקר טוב לכולם

כן כן, רבע לשבע בבוקר ואני כבר על הרגליים. אני והאיש קבענו לצאת קצת יותר מאוחר, אבל אני חייבת לארגן פה מסביב, כי הדירה נראית כמו אחרי מלחמה. אז שיהיה לכולנו בוקר טוב, וסוף שבוע מצויין.

הבוקר שלי על הפנים

הבן הגדול לא ישן כל הלילה - הוא מפוצץ ליחהונזלת ומשתעל בלי הפסקה הקטנצ'יק - יש לו כמה עקיצות בגוף, שהתפתחו לשלפוחיות (וזה לא אבעבועות) ואני מה זה פוחדת, לא יודעת מה זה, הוא מלא ברגליים, במפשעה, בגב, ממש בועות. רק שזה לא איזה חיידק מחכה שהרופא יגיע וללכת אליו כשהילדים שלי חולים אני מתמוטטת אני בחרדות משש בבוקר עם דופק מהיר, לחץ בחזה, שלשלולים וכאבי בטן מתה כבר לשמוע מה יש לרופא להגיד ואולי הוא בכלל לא יודע מה זה? איזה מלחיץ קצת עצובה הבוקר באדי

g u r a

New member
../images/Emo142.gifבוקר טוב עולם...

אויש.. נשמע לא משהוא? אולי תגובה אלרגית ? בכל אופן- מקווה שהרופא ירגיע והחלמה מהירה.

lulit

New member
קודם כל - תרגישו טוב

תנסי לא לפתח תיאוריות לגבי הקטנצ'יק. יכול להיות שזו תגובה אלרגית למשהו, אולי אפילו למשהו שפורח בסביבה הקרובה. הגדול - זה בטח בגלל שינויי מזג האוויר. הבעל? אל תשכחי שגברים נוטים להקצין ולהגזים כשהם חולים.. בטח סתם משהו חולף. הצלחתי להרגיע אותך קצת?

Tully Is Here

New member
באדי,

כוס מים גדולה, לנשום עמוק ולהרגע!!!! את הרי יודעת שאת מלחיצה את עצמך סתם ועל כלום. תגיעו לרופא, תשמעי מה יש לו להגיד ורק אח"כ קבלי התקפת לב. תרגישו טוב ותחזיקי מעמד

בצהריים יש לנו תור לרופא

יהיה בסדר עכשיו בעלי בקניות ואני הולכת לנקות ת'בית שלא יראה כמו מזבלה עירונית באדי

עכשיו התקשרו מבית הספר

הגדול עם חום בעלי הלך להביא אותו אז אחד חולה השבת בטוח השני נבדוק בצהריים עם הרופא

eרון

New member
באדי,

כמו שאמרו קודמי קחי את הדברים בפרופורציה למרות שזה מאוד קשה, ואני מקווה שזה באמת כלום. תודיעי לנו מה קרוא אחרי הביקור אצל הרופא. שרון

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יש לי בית כמו אחרי מלחמה ואני הולכת לכבוש אותו ולנצח עוד מעט. אבל חזרתי עכשיו מספינינג ולשם שינוי אני לא הולכת למות כל רגע אלא מרגישה בכושר. איזה כיף

אני עכשיו

סיימתי לנקות ת'בית הכל מוכן עוד מעט לוקחת ת'ילדים לרופא חוזרת הבטחתי להם היום ארוחת ערב משפחתית אז יש לי לבשל (בדרך כלל עושים עם חברים על האש, היום נשנה קצת)

g u r a

New member
זהו

הבית נקי. הגורון הלך לישון הגור הגדול בחוג(גודו) הגורה בדרך מהגן.. ארוחת צהריים- באופן קבוע מרק + קוסקוס ארוחת ערב-כנפיים ברוטב (האיש מכין..) תפ"א בתנור,סלטים הגור- אורז לבן+שניצל תירס (רק את זה הוא אוכל...)
ש ב ת ש ל ו ם

למעלה