בוקר טוב לכולם...

AviHayun

New member
בוקר טוב לכולם...

הרשו לי לצאת בקריאה נרגשת ונואשת למר בניון: תפסיק לשתות! זה לא מכובד וגורר תחושה של זילזול משהו בקהל האיכותי באמת, שעוקב אחריו לכל הופעה. שלום.

ezraz

New member
בוקר טוב לירושלמי

מה שלומך גבר גבר? יש כרטיס למוצ"ש? לבוא איתך? אגב, החלקת בבוץ ואתה מנחם את עצמך שזה לא בושה? שמים לב שאני היום בקטע של לקרוא חתימות?

AviHayun

New member
יש כרטיס, רק תבוא...

אם הוא שותה גם שם, אני אישית אדיר רגליי מהופעות... ולא החלקתי בבוץ דווקא היום, אני "מחליקן תמידי"...

AviHayun

New member
להתראות בינתיים...

הלכתי ללמוד... יום טוב ומוצלח לך עזרא, ולכל בית ישראל...

ezraz

New member
מהנסיון שלי בירושלים..

מהנסיון שלי בהופעות בירושלים דווקא הקהל הוא זה שמגיע שתוי ורדום. מה דעתך על זה? אבל לבקשת החברים כאן אתמול, כדאי שנרד מנושא השתיה כדי שאיזה עיתונאי קטן לא יתפוס במקרה כותרת על חשבון עמיר ועל חשבוננו. אני אולי עוד אפתיע אותך. השאלה רק אם יהיה לי כח לנסיעה אחרי פטרה/חליל...

עוד פעם עניין השתייה?

די!! פתאום כולם נהיו צדיקים. היה, נגמר. נקווה שזה לא ישנה. אם כן, אני אטפל בעניין אישית
.

ezraz

New member
Copy - Paste

"אבל לבקשת החברים כאן אתמול, כדאי שנרד מנושא השתיה כדי שאיזה עיתונאי קטן לא יתפוס במקרה כותרת על חשבון עמיר ועל חשבוננו"

אם היית מכבד את הבקשה אז

לא היית מרחיב את העניין מלכתחילה. לא משנה, אני עכשיו גם משתפת איתך פעולה. ואיפה החתימה שלך עזרא בכל הסיפור? and dont write english becouse I DONT UNDERSTANT

ראיתם איזה שמש יפה יש בחוץ...?

ועזרא אתה בטח רואה גם את הים ? ומותר לקנא נכון? רק הים חסר לי ... אולי אני אבריז לים? מה אתה אומר...? קצת ספר ..קצת דיסקמן... וקצת שמיים... ולקחת נשימות עמוקות ,להיתחבר אל עצמינו מחדש...

AviHayun

New member
אני מאוד בעד שעיתונאי יכנס לכאן.

עדיף ביקורת מעיתונאי שיזהיר, מאשר טיוח ושבעזרת השם הכל יהיה בסדר. תכעסו מהיום עד מחר. לא מיציתם אפילו מאית מהנושא. הבחור מתבזה לו על הבמה וכולכם מתמוגגים מהשירה. נ.ב: גם זוהר ארגוב שר יפה(זו לא דעתי..)*

בוקר טוב ...דעתי בעניין

יש דרך להעביר את האכפתיות, אני לא חושבת שזה המקום לכתוב על זה או לדבר על זה ,לא בגלל שבע"ה הדברים יסתדרו..כי... יש לו את הסיבות שלו כנראה... ובוא לא נשפוט אף אחד ולא נשווה אותו לאף אחד... זה לא הוגן... למי שבאמת איכפת יכול להעביר במסרים האישיים למנהלת הפורום והיא צריכה לדבר עם מישהוא מההפקה ,להסביר שאוהביו דואגים לו... לא שיש פה כעס רק דרך אחרת ,זה הכל...

AviHayun

New member
דווקא זה המקום.

במקום בו מרוכזים האנשים אשר מתמידים ללכת לכל ההופעות בעקביות. אני מקווה שהמסר הגיע לאן שצריך להגיע.

לחץ מיותר לאללה..

זהו שאני לא בטוחה שיש מישהו מההפקה שקורה פה? לכן חשבתי שלדבר איתם ישירות דרך מנהלת הפורום נראה יותר יעיל... ונכון,אתה לא חייב להסכים איתי זו דעתי.. בנתיים אף אחד מהפקה לא הראה סימן חיים ,שהוא מודע לפורום הזה בכלל...

AviHayun

New member
לכן יש צורך להעלות זאת כאן.

הרי במדינת היהודים, אף אחד לא מתעורר עד שקורה משהו דרמתי ודרסטי...

יש מי ששומר למעלה... נניח לדרמה

ואתה חושב שלהגיד "אמרתי לך" ישנה משהוא במדינת היהודים? לא חושבת... והאמת היא , שאני ראיתי אותו ברחובות ,בשדרות , ועוד כמה הופעות שאני אפילו לא זוכרת ,תאמין שהוא לא היה שתוי בכלל אפילו לא לגימה... בפוקוס מלא היה בנאדם... אז בואו לא נעשה סיפור מפעמיים זאפה... טוב יש את הפיתוי של הפאב..דיי הגיוני..כמעט אני נפלתי לכוסית באוירה הזאת ... מיד חזרתי בי...

למעלה