בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב לכולם!

חשבתי שאני אקדים את כולם בברכת הבוקר טוב אך מסתבר שטעיתי.... ורד, מה את עושה ערה בשעות כאלה? מחר זה היום האחרון שלי בעבודה ואני כולי התרגשות... סוף סוף קצת חופש. הבעיה היחידה שמאיפה אני אממן את כל ההופעות האלה? והנעליים? והבגדים? והאיפור? והבילויים? מאיפה??????????????? אבל הכל שטויות בחיים בייחוד כסף. בכל מקרה, יש כאן מישהו שכן בא לקמלוט מלבד ורד? מישהו קנה כרטיסים? ולמה גרציה עדיין לא חזרה? ואיפה נעמה? נשחקה מהילדים? אם בילדים עסקינן, היום הייתי בקניון ולפתע פתאום ראיתי עגלת תאומים עם תאומות בנות 8 חודשים בפנים. אמרתי לחברה שלי "את רואה את ההורים בסביבה? כי אני לא רואה, בואי נברח עם העגלה..." ואז שמעתי קול מאחורי "תברחי איתן, אין לנו שום בעיה... אנחנו כבר מותשים מהן..." אלו היו ההורים. ואז שאלתי את עצמי, עד כדי כך קשה עם ילדים? אה, עזרא? גאלה? נעמה? עכשיו שאני חושבת על זה עבדתי שבוע בגן ילדים, שבוע. טוב, השעה המאוחרת גורמת לי לדבר שטויות... דרך אגב יש לי עוד חודשיים יומולדת... 14.2 , אפשר לשלוח צ'קים מעכשיו. שיהיה לכם לילה קסום ויום טוב. אני מקווה שיצא לי להכינס לכאן מדי פעם (אתם בטוח לא תרגישו בחסרוני) כי בכל זאת צריך קצת חופש. סתם שאלה בלי קשר לפורום, (לא ששאר הדברים כן היו קשורים), יש לכם מושג אם קר בפראג עכשיו? מממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתההההההההההההההה עעעעעללללללללליייייכככככם!

ו ר ד ב

New member
מעכשיו את מודיעה

לי יש אוטוטו 28/12 ואני לא אמרתי רק עכשיו, עד 14/2 יש זמן צריך לחסוך מעכשיו

ספיר 2

New member
../images/Emo6.gif אני כבר יודעת מה זה ../images/Emo3.gif

גרציהל'ההה ברוכים השבים אלינוו

ספיר 2

New member
לילה/בוקר- טוב לכולם!

מתה עליכם ושריתי י'מצחיקה אחת. ורד את יפה