בוקר טוב לכולם!!

בוקר טוב לכולם!!

מחרר היום הגדול .. ואנחנו בשיא ההכנות.. חסרות לי רק יערית ונוי שלא אמרו לי אם הן יכולות לבוא בננות יש לכן עד צהריים היוםם.. ויניבי אתה גם חייב להודיע לי סופית כי אם לא אנשי אחרים באים במקומכם וגם ככה היום זה די מאוחר בשביל להודיע לאנשי םאחרים אז עד הצהרים .. ליצור איתי קשר בפלפאפון.. לאסי,יסמין,טל וליאת יש א הפלא שלי.... זה חשובב אם אני אל מקבלת תשובה בצהריים אני חייבת לשים אנשים אחרים במקומכם.. אז למהר אנשים.. בינתיים הרשימה היא כזאת: דיקלה מיכאל יסמין ליאת טל חן עמית אסי נוי יערית ויניב בסימן שאלה..גם נוי ויערית.. .אז למהר אוקי?! ולא לשכוח.. לא מדברים על מקום ושעת המפגש בפורום ר במסנג'ר או אי סי קיו וכמובן לא לדבר על זה עם אנשים שהם לא ברשששימהה.. !! זהוו .. יום טוב לכולם אני פה באטרף.. והתרגשות מטורפתת ההכנות בשיאן.. ומחר היום הגדוללל לא לששכוח.. היום הצפה ב- 00:00 של ברכות יומולדת למלכה שלנוווווווווווווו שתהיה בת 27!!!!!! מאיוש שלי מחכה כבר למחרר!! ביייייייי ליאתי ,יסמיני טלוש ומושי שלי חולה עליכן יפות שלי

אני לא אוכל לבוא ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

משתי סיבות : 1. זה מוקדם מידי ... חשבתי שזה יהיה לפחות ב - 20:00 , אני עובדת עד 16:30 ...
2. יש לי דלקת בעיניים .. מבאס לבוא ככה
אבל אני מאחלת לכם שתבלו ותהנו ותחזרו עם חוויות ,שארגיש כאילו הייתי שם תצטלמו הרבה ותמסרו לה ד"ש חם , נשיקה וחיבוק ...
אוףףףףףףףף

k a b o o k

New member
דיקו'ש.., יש לי בעיה../images/Emo4.gif

כמו שאמרתי, ההורים שלי באילת, ואין לי דרך להגיע (לא, לצערי אין סיכוי באוטבוס/רכבת
) אז אני רוצה עוד לברר אם מיש'ו מהפורום גר באזור שלי (יבנה-ראשל"צ-רחובות) ויש מצב שיתן לי הסעה..

עד כמה ילדים יכולים להגיע??..

דיקלה זאת מלודי תגידי עד כמה ילדים יכולים לפגוש את מאיה אני צריכה תשובה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף תעני לי....

הודעה חשובה!!

קודם כל אנחנו מוגבלים ל-10 ילדים והרשימה מלאה..!!! בדיוק 10!! מצטערת לכל מי שלא יכול להגיע אולי בפעם הבאה.. דבר שני.. היום ב-9 בערך כל מי שבא שיכנס למסנג'ר לשיחת ועידה על האירגונים האחרונים.. !! אני בינתיים פה בהכנות אני גם מכינה ברכה מלאיוש מכל הפורום.. דברו איתי חופשי .. ביי

hen171

New member
לדיקלה המלכה

תודה דיקלה כפרה עליך הכל בזכותך וגם יסמין תודההההההההההההה

לא סורי .. זאת hen171

והנה הרשימה המעודכנת לבינתיים: דיקלה מיכאל ליאת יסמין חן אסי עמית טל נוי יניב אם יהיו שינויים אני אודיע מזל"ט לזוכים חח ;)

k a b o o k

New member
כנראה שכן../images/Emo13.gif

בתקווה שחס וחלילה לא יהיו שינויים פתאומיים.

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

תהנו
זה מה שהכי חשוב
עצוב לי שאני לא באה אבל כמו שאמרתי ליניב, אני אחיה עם זה
ודיר באלק אם אתם לא מביאים חוויות
ברור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה על כולםםםםםם איזה פורום מושלםםםםם

תודה כפרעע ../images/Emo13.gif

ותתקשרי אלי/או מיכל בסביבות 5 וחצי...אולי אני אספיק לבוא איתכם

למעלה