בוקר טוב לכולם

אייבורי

New member
בוקר טוב לכולם

יחי ערוץ 8 איזו השכלה על הבוקר. התוכנית : מוות גולף וזקנים מטנסי :העלילה : רופא מהוגן עם חיוך בזווית הפה מספר על מחלה מוזרה של גברים בגיל העמידה בטנסי. חקירת האירוע מביאה לתובנה כי קרציה מעבירה חיידק אלים שבעבר תקף צבאים. וגורם לקומה. כיצד הגיע הקרציה שחיה ביער לפגוע באנשים עד כדי מגיפה. התשובה טמונה במגרש הגולף. שחקני גולף גרועים לא פוגעים והכדור עף ליער, משם הדרך לקרציה קטנה. בקיצור זה האיידס של שחקני גולף גרועים. איך איך חייתי בלי להיות מודע למידע מסעיר ומלבב שכזה.

אויש אייב מקווה שהקלטת

איך עלה בדעתי לפספס דוקומנטריה שכזו? טוב בעצם יש לי YES וחוץ מזה מה שלומכם אנשים?

אייבורי

New member
חרמנים טוב תודה

ןמה אצלך ? תודי שזה עשה לך בגדול
הידיעה שזקנים שמשחקים גולף רע בטנסי עלולים למות מקרציה מעבירה מחלות.

למה חרמנים? בתור מינהל אתה אמור

לשמש לנו דוגמא להתפרקות בריאה בסקס משובח ( כמו זה שהיה לי אתמול ) ואכן בגלל מה שסיפרת קראתי לבנזוג שיבוא מייד מהעבודה כדי שאוכל לנשנש אותו , < עדיין מתלבטת אם לפנטז על הזקנים או על הקרציה>

אייבורי

New member
ראית מזה

הסנדלר הולך יחפ. בעצם לא ממש אתמול זה פני המון זמן <אייב שחיי מדקה לדקה>

../images/Emo70.gif Oh My God ../images/Emo12.gif

אייב כנראה שאתה באמת מאד עסוק. אם אתה צריך עזרה רק תצייץ. זה גורם לקומה גבוהה? או קומת קרקע? (אולי אפשר לבנות דופלקס או פנטהאוז.. זווה לבדוק, במיוחד שיש מגרש גולף צמוד)
תמיד כל הכיף בטנסי... רק לנו משאירים את התנינים בביוב.

מרחם????

כפרות, לפחות בסקי אין קרציות כאלה ורצית קוביות שוקולד לא? יאללה תגלוש, תגלוש...

לך תזדיין

בסבלנות. הכנתי עודיות שיש ועוגיות שקדים, תוציא ת'צנצנת מאחורנית יא נוכל, ותן לי להנות קצת. קנאי

אייבורי

New member
יייייייששששששששששששש

ברכות לצהריים. עכשיו רק נשאר למצוא עם מי להזדיין בהמון סבלנות. <פומי יש עדיין עשן מעל ארה"ב עוד שניה יוכרז מצב חירום לאומי>

למעלה