בוקר טוב לכולם

חיבוקי 3

New member
בוקר טוב לכולם

אני אמא למיה' בת שנתיים ותשעה חודשים הינו במעקבים מגיל חודשים ורק ביום שלישי הוחלט על התחלת טיפול ב דפלפט שמחים להצטרף אליכם אם ישנה אפשרות ספרו לנו קצת רקע על האפילפסיה תודה

qt1

New member
ברוכה הבאה אמא של מיה../images/Emo24.gif

יש המון מידע בטאגליין על אפילפסיה, גם על דפלפט, אני ממליצה להכנס דווקא למילון המונחים שהכין חיים לוי , מילון שיש בו המון מידע, איך מיה מסתדרת עם הדפלפט? איך אתם מסתדרים? תשתפי כמה שנוח לך, אנחנו כאן... יש כאן לא מעט הורים,אני מאוד מקווה שתמצאי כאן תשובות לשאלותיך ומקום נעים להישאר בו סתם כדי לקבל חיבוק, וגם לתת
המשך יום נעים
בבקשה המידע.

חיבוקי 3

New member
דפלפט

שאלת איך מיה' מסתדרת עם הדפלפט לבנתיים בסדר ביום שלישי צריך להגדיל לה את המינון וב 9.12.2004 יש לנו תור לנירולוג נראה לי שהיא לא כל כך אוכלת טוב

mira55

New member
דפלפט

בוקר טוב לך- בתי בת ה 6 אובחנה כאפלפטית בגיל 3 ומאז ועד היום מטופלת בדפלפט. תודה לאל (ואני לא דתייה אבל במצבים כאלה מוכרחים להודות לו) שלא היו שום התקפים מאז התרופה, למרות שהEEG האחרון שעשינו לפני חודש עדיין לא היה תקין. תופעת הלוואי העיקרית שרואים על בתי היא השמנה קיצונית בגלל הדפלפט וכן שיער מאוד דליל. מעבר לזה קשה מאוד בגיל הזה להבין אם משהו אחר כואב, מציק מטריד בגלל התרופה. אני מאחלת לבתך הרבה אושר ובריאות דורית

גליה0

New member
הי חיבוקי

יש לנו בנות האותו גיל עם אפילפסיה. אצלנו האפילפסיה היא חלק מתסמונת. תמר מקבלת דפלפט בנוסף לעוד תרופות. האם עד עכשיו מיה לא קיבלה כלל תרופות?

למעלה