בוקר טוב לכולם! בואו נעשה שירשור תמונות נדירות אני מתחילה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 23/10/04 #3 חחח אניי בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif עוד מעט הולכת.. צ'או לכולם
M Meitar Rojas New member 23/10/04 #4 בוקר טוב../images/Emo42.gif יש לי תמונות מהמפגש שלי עם כוכבי פינת אור.. יש שם את אאוחניה מריאנה ואגוס..להעלות?
בוקר טוב../images/Emo42.gif יש לי תמונות מהמפגש שלי עם כוכבי פינת אור.. יש שם את אאוחניה מריאנה ואגוס..להעלות?
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 23/10/04 #5 ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifברוררררר../images/Emo70.gif
M Meitar Rojas New member 23/10/04 #7 אני יעלה יותר מאוחר עכשיו אני הולכת בינתיים תעלי את שלך יש לך תמונות יפותתת
י יעל רוחאס New member 23/10/04 #56 מאיפה יש לך את התמונה הזאת??? אני צילמתי אותה!!!!!! ואני לא יודעת איך זה הגיע לכולם? תעני לי בקשה תודההה
מאיפה יש לך את התמונה הזאת??? אני צילמתי אותה!!!!!! ואני לא יודעת איך זה הגיע לכולם? תעני לי בקשה תודההה
° °•°»Baroo§h°•°» New member 23/10/04 #9 בוקר טוב ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בוקר טוב לכולם.... שיהייה לכם יום נעים חיחי ואני אחפש תמונות נדירות שקשורות לפלוריסיינטה
בוקר טוב ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בוקר טוב לכולם.... שיהייה לכם יום נעים חיחי ואני אחפש תמונות נדירות שקשורות לפלוריסיינטה
° °•°»Baroo§h°•°» New member 23/10/04 #12 טוב הנה של בנחה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif זה מווווי נדיר אגב, ירדי((חח יש כמה ירדן לא משנה)) מהפורום צילמה את זה..
טוב הנה של בנחה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif זה מווווי נדיר אגב, ירדי((חח יש כמה ירדן לא משנה)) מהפורום צילמה את זה..
° °•°»Baroo§h°•°» New member 23/10/04 #13 עוד ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif אה ונראה לי שיש לי וירוסים במחשב..=[
° °•°»Baroo§h°•°» New member 23/10/04 #14 מאס../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif אין לי כ''כ הרבה שאני יכולה להעלות כי הרב זה של רינקון ושל תמונות שממש ממש נדירות, שאני לא יכולה להעלות....
מאס../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif אין לי כ''כ הרבה שאני יכולה להעלות כי הרב זה של רינקון ושל תמונות שממש ממש נדירות, שאני לא יכולה להעלות....
° °•°»Baroo§h°•°» New member 23/10/04 #15 עוד....../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif טוב נראה לי שזהו כמו שאמרתי הרב זה של פינת אור, ותמונות שאני לא יכולה להעלות שממש נדירות אז סורי אם אני אמצא משהו מתאים אני אעלה..
עוד....../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif טוב נראה לי שזהו כמו שאמרתי הרב זה של פינת אור, ותמונות שאני לא יכולה להעלות שממש נדירות אז סורי אם אני אמצא משהו מתאים אני אעלה..
M mamy girl3 New member 23/10/04 #88 יוווו...אני חולה על רינקון! פליז שלחי לי לאימייל תמונות נדירות נדירות נדירות ויפיופות...חולה עלייך! האימייל- [email protected]
יוווו...אני חולה על רינקון! פליז שלחי לי לאימייל תמונות נדירות נדירות נדירות ויפיופות...חולה עלייך! האימייל- [email protected]
° °•°»Baroo§h°•°» New member 24/10/04 #91 אם התכוונת אליי..ונראה לי שכה אז אני לא יכולה לשלוח תמונות נדירות לאף אחד כעמט..סורי
M mamy girl3 New member 24/10/04 #92 אווף...את בטוחה? את לא יכולה בגלל המחשב שלך או משו אחר? פליז אם זה בגלל המחשב אז תנסי...או תגידי לי מאיזה אתרים זה...(או שאת מצלמת את הנדירות...ח)
אווף...את בטוחה? את לא יכולה בגלל המחשב שלך או משו אחר? פליז אם זה בגלל המחשב אז תנסי...או תגידי לי מאיזה אתרים זה...(או שאת מצלמת את הנדירות...ח)