בוקר טוב לכולם!

BaBa LiVe

New member
בוקר טוב לכולם!

טוב, מכוון שנורא עמוס... איזה עצוב, בכל הפורומים שקשורים לאלאניס אין תזוזה - איפה היא? לא משנה עכשיו! בדיוק שלחתי הודעה, לזאתי שפעפ נכנסה לפורום ואמרה שיש לה את ההופעה של אלאניס מראשון וגם את פורגיבן, ככה שאם את/ה רואים את ההודעה הזאת! בבקשה תענו לי ועוד שאלה לי - לאף אחד?? אין את ההופעה מקיסריה על קלטת? לו, למישהו רחוק שהוא מכיר? משהו בסגנון? אין מצב בעולם שלמישהו יש? תודה

Lotzifer

New member
בוקר טוב גם לך. ולכולם.

לי אין כלום, מצטערת.... אבל... אם אתה רוצה את ההופעה מקיסריה דווקא על קלטת אז יש אפשרות להקליט מהמחשב (אין לי מושג איך, אבל אני יודעת על אנשים שעשו את זה...) אם יש לך תהופעה במחשב

BaBa LiVe

New member
על קלטת..בשביל להעביר למחשב

כי כרגע יש באינטרנט שישה וחצי שירים מקיסריה! ואני כ"כ רוצה את ההופעה הזאת!

s u z i e

New member
היי, תתעודד

לי אין שום הופעה. איפה יש את ההופעה מקיסריה? עד שסופסוף יש לי צורב, אני חייבת לעשות בו שימוש מועיל..

bmk

New member
רן,

תכתוב לי את הסטליסט של ההופעה הזאת כי אני מצאתי 7 שירים. זה מהדיירקט. איפה אתה היום?

BaBa LiVe

New member
הסט ליסט..

BABA - יש MP3 ALL I REALLY WANT JOINING YOU WOULD NOT COME - יש חצי MP3 הגירסה הכי טובה שלו - מדהים!! HAND IN MY POCKET - יש MP3 So PURE Head Over Feet Sympathethic - יש MP3 You Learn Forgiven These R The Thoughts - יש MP3 YOK Uninvited --------------- Thank U Wake up - יש MP3 מדהים, כמובן! -------- TIWBG - גם יש וגם מדהים! Ironic

ערן1987

New member
לי יש נאדה

ותשנה את החתימה,היא לא מעודכנת

BaBa LiVe

New member
היא מעודכנת...

עם כמה שנויים... נראה לי ששלך קצת לא משהו... היא לא מעודכנת, ופוגעת בחלק מרגשות הציבור - חבל? אתה חושב שצריכים להורג את נינט? גם אני חושב שצריכים לזעזע את אלאניס - אבל יש דברים שלא אומרים

BaBa LiVe

New member
אגב, הציטוט של נינט

שכחת לכתוב כפרה! אני ובתיה שומעים את ההופעה המושלמת הזאת... אוי, איזה רגעים... יש ארבעה שירים ברצף יותר מושלמים מסוף ההופעה בראשון?

bmk

New member
רן !!!!!!!

איזה שותף אתה לשמיעת הופעה, מקווה שבקרוב נוכל גם לראות מופע ביחד בארצנו הקטנטונת. אמן. איזה הופעה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערן1987

New member
לא זה לא,נגמרה העונה ../images/Emo12.gif

ואם היית מסתכלת יותר טוב בחתימה שלי.. היית מבין שזה לא פוגע

BaBa LiVe

New member
אני מצטער על ההפרעה, אני רואה

שהפורום קצת ישן (אגב איפה אלאניס?!) מישהו יודע האם ההופעה של אלאניס מקיסריה שודרה ב-90FM? או אם לא באיזו תחנה? גראציה!

bmk

New member
טוב רן קיבלנו

תשובה אחת - מאהרון. גם לו יש רק את מה שלנו יש, הוא מצטער. בכל מקרה נראה לי שצריך להמתין אתה יודע למי. אבל אני אנסה שוב בדיירקט. נדבר. ביי.

BaBa LiVe

New member
אני מבין שמהפורום אף אחד לא יכול

לעזור, נכון? גם לא מכרים? בתיה, אל דאגה, עד שנמצא לא ננוח! מישהו יודע באיזו תחנה שודרה ההופעה בקיסריה?

Rוית

New member
יש לי הקלטה מהרדיו של זה..../images/Emo9.gif

זה היה בזמנים שהתחלתי להכיר אותה.. אז אני זוכרת ששמתי קלטת להקליט ברדיו (אחח הימים
) ובנתיים הייתי בסלון ראיתי טלוזיה (הבושההההה!).. אני צריכה לשמוע שוב את הקלטת אולי אומרים שם את התחנה...

s u z i e

New member
אני חושבת

שאולי (אבל לא בטוח) 102 FM, הזמנתי כרטיס להופעה ובסוף לא יכולתי להגיע, אז שמעתי ברדיו...

Rוית

New member
זה שודר בגלגל"צ (ההופעה של קיסריה)

מה שלי יש בקלטת (חולקת את השלל שלי כפי שרן אמר שיש לי): מתחיל מפורגיבן (לא הכי הכי מהתחלה, אבל יחסית בתחילת השיר) אחרי זה יור האוס אחרי זה יו אווטה נו, אחרי זה אניאוויטד ואז משום מה זה נקטע (אחרי שהקריינים מדברים קצת) ואז טאנק יו ואז נוט דה דוקטור ואז דאט אי ווד בי גוד שנקטע בסוף כי נגמר הצד ואז שהופכים צד יש את אירוניק כמעט מההתחלה (מהבית הראשון). אם מישהו מכיר טכניקות להעביר למחשב הוא מוזמן לשתף
וואי לשמוע את זה גורם ממש לרצות לראות את זה..

Rוית

New member
גרר, התכוונתי ההופעה של רשל"צ

לא קיסריה.. נו, אותו דבר.

BaBa LiVe

New member
בואו נעשה סדר קל!

מישהו יודע אם אפשר לקנות קלטות מתחנות רדיו? מההופעה בראשון חסרים שני שירים - פורגיבן (שיש לרוית קצת חסר מהתתחלה! אבל זה גם משהו ענק!!) רוית, סחתיין, יש לך בבית על קלטת את שיר הלייב הטוב ביותר לדעתי של אלאניס (ולא נרחיב) אז לגביי העברה למחשב, אנחנו נבדוק את האפשרויות
תודה! לגביי ההופעה בקיסריה, אני לא בטוח שזה גלגל"צ, כי הם שידרו את ראשון, וקראתי לדעתי פעם, שזה שודר באחת מתחנות הרדיו המקומי, כמו 90FM או כאלה. אני מזכיר - כל פיסת מידע תעזור תודה לכולכם! מבצע יזראל 2000 פונה לכיוונים נכונים!

למעלה