אני רוצה להצטרף להודעה של גאלה ותמר
אני רוצה להצטרף להודעות של גאלה ותמר מאתמול. כל מה שקרה ברקע של הפורום היה על רקע ענייני בלבד וכל מי שהיה מעורב יודע בדיוק על מה מדובר למרות ההיתממות שהייתה כאן אתמול! נחום- יש לנו מטרה משותפת, להרים את הפורום לגבהים שהוא מסוגל להגיע אליהם ונכון להיום הפוטנציאל לא ממומש עד הסוף. את ההישגים שלך עם הפורום והאתר איש לא ייקח ממך!!!! אך בשביל כולנו, כאשר מגיעה הצעה לעזרה מההפקה, מגאלה, ממני או מכל אחד אחר יש לבחון אותה עניינית ולא אישית מתוך בושה, משחקי כבוד, או אי נעימות, והכי חשוב לא להעלב ולהיפגע מהצעות כאלה אלא להוציע את הטוב מהן. נחום, הלימודים שלך חשובים יותר מכל הפורום והאתר. אתה אמור לדעת לדרג את החשיבות של הדברים בחייך מבלי שגאלה "תנזוף" בך. לגבי ההתנהלות בפורום, בדיונים שלאחר הודעתה של ליהיא (למי שזוכר) הבנו שאין מספיק נושאים לדבר אך ורק על עמיר 24 שעות 7 ימים בשבוע ולכן אין צורך למחוק הודעות רק בגלל שהשם עמיר בניון אינו מוזכר בהן. לאחרונה נמחקו המון הודעות של חברים בפורום ללא סיבה אמיתית. לא הודעות מעליבות או הודעות שעלולות להוציא לשון הרע אלא לרוב סתם הודעות בהן החבר'ה הרשו לעצמם להתבדח בהן. בשבוע שעבר הייתה השתוללות של מחיקות אבל יש לציין שבימים שאחרונים הדבר קורה פחות ופחות. בכל מקרה אנחנו נמשיך להיות חברים כאן כל אחד במינון בו ייבחר לעצמו. אני חוזר לעבוד עכשיו, אעדר מכאן רוב הבוקר. עזרא