בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

שיהיה לכם יום של אור ויום מדהים לא לשכוח לאכול הרבה מחר צום
ותאמינו לי בשבילי זה עינוי.

ezraz

New member
בוקר טוב ליטלוש

מה שלומך הבוקר? אכילה מרובה מדיי רק תקשה על הצום. העינוי האמיתי מבחינתי שזה 25 שעות שלמות ללא מוסיקה ללא תשבצים, האוכל זה החלק הקל עבורי. את יודעת אם נחום בבי"ס? כדאי להגיע לסליחות בכותל היום? היית פעם? הבנתי שזו ממש חויה נפשית עצומה. מה קורה שם מבחינת הפקקים והבלאגן?

o.k אז ככה:]

1.אני מרגישה מצוין חוץ מהעייפות הכבדה !
2.אני הולכת לפנק את עצמי בארוחה מה זה מפנקת לא יודעת אם זה בריא אבל אין סיכוי שאני לא אעשה את זה ! 3.נחומי יושן עכשיו יש לו יום חופשי ... ניתן לו לישון קצת הילד לומד קשה... 4.תראה בקשר לסליחות זה מורכב כי אני לא מתחברת לקטע של ללכת לכותל ולכן אני לא יודעת לענות לך אם כדי אם אתה מתחבר ואוהב את זה תלך יהיה הרבה המולה ואנשים ולכן תיקח את זה בחשבון אבל זה משהו בהחלט רוחני אני יהיה ליד באיזה פאב קרוב אז זה גם סוג של רוחניות חחחח.... פקקים יהיו אבל אתה יודע זה תלוי רק עד כמה אתה רוצה ללכת !

ezraz

New member
תודה על התשובה

העייפות שלך נראית לי משהו כרוני אחותי. לכי על הארוחה המפנקת, עכשיו כשתמר נטשה אותנו נצטרך לדאוג לארוחה בעצמנו, איזה באסה? נחום הזה נראה לי מבריזן לא קטן, פעם המורה חולה פעם יום חופשי פעם מתחילים ב 11:00, כל פעם תירוץ אחר. טוב שיהנה לו. בקשר לסליחות, אני אישית מעדיף את הפאב למרות שאמרו לי שבכותל זו חוויה, אם אני אגיע זה יהיה בשביל אמא שלי וחמתי שנורא רוצות להגיע. בינתיים השבתי בשלילה, אבל עד הערב אלוהים גדול. בנוסף אני שונא את הבלאגן שיהיה מסביב.

אי י ל ת

New member
../images/Emo118.gifבוקר טוב!

הנה פעם בשנה אני אומרת בוקר טוב בזמן המתאים. שיהיה לכם יום נהדר, ולקראת הערב אני אפרד ממכם לרגל נסיעתי לתפוצות במוצאי החג.

gala21

New member
הי לכולם ( ואפילו לאבי)

מה שלומכם? לעזרא - אני הייתי הולכת לכותל למרות .. ואף על פי כן.. מה שכן .. הייתי מרביצה התייעצות קטנה עם נחומון לפני שהייתי יוצאת .

גלוש מאמי

או שאבי מתקלח מרוב שהוא אסטטי או שהוא בחדר כושר עושה שרירים לזה יש לו זמן לבוא לצוותא אין לו זמן ראית מה זה בוגד חחחח....

ezraz

New member
את חושבת שלנחום יש קשרים

גם שם? טוב אני אתייעץ איתו בכל אופן לפני שאני אחליט. ליטלוש שלנו יותר בעניין של פאבים ולא בענייני כותל. מה אצלך? תמר הבריזה לנו מהארוחה המפסקת. בניתי על הבישולים שלה ועל המסעדה של המשפחה של אבי שבטח גם סגורה בגלל כיפור. אבל בכל זאת אין סיכוי שאני אפעיל את הכיריים בבית.

gala21

New member
לא כאלו קשרים..:)

אני מניחה שהוא מכיר את ההתרחשות בכותל ערב-חג .. זה הכל . אולי יחסוך לך איזה שעה בדרך..

Nahoum

New member
חברים יקרים - אני והכותל ../images/Emo10.gif

בבקשה, בבקשה, בבקשה: אל תדברו איתי על הכותל
אני אל יודע מה הולך שם. זה מה שאני יכול להגיד.

כן כן

תראה השעות שלי זה בלילה אבל אני חייבת לקום בשבע בבוקר אז זה קצת בעיה לא להיות עייפה. חחחחח נחומי שלנו באמת קצת מבריזן אבל הוא ילד טוב . תראה לך לכותל גם זה סוג של בילוי לא? בלאגן יהיה אין מה לעשות יהיה המון אנשים במקרה הכי גרוע קפוץ לפאב שאני אהיה בו חחחח...

Nahoum

New member
בוקר טוב לכוכלם!! ../images/Emo25.gif

מה המצב? בכל טוב? אני עדיין עייף, אבל יש לי שיעור גיטרה אוטוטו אז השעטון העיר אותי :'( מה המצב? מה קורה עם כל אחד מכאן? לא הייתי כ"כ פעיל אתמות ושילשום, על זה בכלל יש לי לכתוב לכם, אני מבטיח בימים שאחרי כיפור. תתכוננו למונולוג - והפעם זאת ב א מ ת הבטחה. (ב"נ). לסיום - סיפור קטן: בבית ספר שלי יש גם פנימיה (לאלו שגרים מחוץ לעיר) ובשבועות האחרונים השיר "ניצחת איתי הכל" בRepeat מהמערכות שבפנימיה.
. אז מה ככה? כולכם מוכנים לעוד שבוע!! (אולי נעשה פתיח לאתר - ההופעה של עמיר היא עוד 7 ימים)
.

Nahoum

New member
חח ורד זה היה בצחוק..

הרי אל כולם הולכים, ואם עושים לצוותא - לא ייתכן שלא נעשה גם לגני התקוה, ואם נעשה לגני התקוה אז גם בנתניה, ואם נעשה לנתניה אז גם להופעה שאחריה וכן הלאה. לא נוכל להזניח הופעות ככה סתם, כי מי יודע? אולי אחת מהן תהיה הופעה כמו באשדוד :'(. מבינה?

ו ר ד ב

New member
אין

אין לך מושג כמה אני לא בטוחה לגבי ההופעה הזאת בגני תקווה בדרך כלל הדברים שהכי לא מצפים מהם יוצאים הכי טובים

ezraz

New member
נחום קיבלת את המסר שלי?

אם לא בא לך אתה לא חייב להגיב, רק שאדע שקיבלת. מחכה למונולוג! תגיד מה דעתך, כדאי לי להגיע הערב לכותל או שהבלאגן שם יהיה גדול מדיי?

Nahoum

New member
../images/Emo13.gif עכשיו קראתי אותו.

אני שלחתי לך בחזרה. בקשר לכותך - תקרא מה שכתבתי למעלה

למעלה