בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
בוקר טוב לכולם

אני התעוררתי ראשון? לפני כולם? יששששששששש
קפה רק בהזמנה אישית

בוקר טוב ראשון בשנה החדשה. אני

התעוררתי שניה. ואתה ידעת שאני לא שותה קפה ולכן צרפת תמונה של מיץ. תודה. התחלה של יום נפלא.

בוקר טוב וחג שמח גם לך, dani123|שמש

מי שקם לפניך מציע מיץ. ממליצה על זה.

bimbo.

New member
שנה טובה ובוקר טוב../images/Emo141.gif../images/Emo74.gif

קפה, מיץ, לא משנה. העיקר שיהיה ערב לחיך, עם מצב רוח טוב ותקווה לשנה טובה עם הרבה אור ואושר ושמחה, שלווה ובטחון.

emmy5

New member
בוקר נפלא לכולם,שנה טובה ומתוקה

שנה יפיפיה ומלאת שמחות. בוקר מקסים ,אנחנו כבר בשנה החדשה, טוב להיות ביחד. מתי מתחילים את הדיאטה? קפה בישבילי ....דחוף ...
:-):

בוקר טוב אמי. באמת טוב להיות ביחד.

מי צריך דיאטה? לא אני!!! קלת-רגליים אני ומיד רצה להכין לך קפה. עם סוכר או עם סוכרזית?

emmy5

New member
זהו , עכשיו יש לי קפה ,ריחני וטוב..

שיהיה לכולנו יום נעים .. אני מוכנה עוגה טובה וקפה עם סוכרזית...והרבה דיאטה ...אחרי האוכל ...

emmy5

New member
עוד מעט נשתה כולנו יחד את../images/Emo96.gif

מחכה למפגשנו בקרוב

nypx

New member
ברור ,איזו שאלה ?מי שאני אוהב אני

זוכר
גם פזי לא אוהב חם בגלל זה אני מביא לשניכם קנקן ולא כוס

ora11

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

ארוחת החג היתה אצלנו מיוחדת טליה היגיעה לכבוד החג . מתוקה קטנה ואנחנו מאושרים. חג שמח לכם חברים

offe

New member
בוקר חדש לשנה החדשה ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

באוויר תלויה שנה חדשה שנה מאירה שנה מתוקה שנה מרעיפה כל טוב. offe

emmy5

New member
גם לי היתה ארוחה מיוחדת,היתי מוזמנת

לשם שנוי , אצל משפחה דתית...עם פאר של ארוחה חגיגית, רימונים ותפוח עץ בדבש ... , ברכות.ויחס חם של משפחה חדשה .. עם סדור של מפיות שהזכיר לי את העבודות של אופה ....שבע ברכות על מאכלים מיוחדים ,אך היה חסר לי את האוירה עם גפילטה פיש שאנחנו רגילים.היום יבואו הילדים אצלי ,

pazi66

New member
בוקר טוב ,יום טוב,הכל טוב..../images/Emo24.gif

תתעוררו,תתנערו,תקפצו......התעמלות בוקר

פזי, מה תקפצו כעת? כבר רצתי להכין

לאמי קפה, מישו הצטרף, אתה בוודאי הרחת את הריח שלו ובאת גם --- וכעת לקפוץ? תנו לנוח קצת, עוד מעט מגיעה "משלוח" חדש של אורחים... סתתתםםם. הקובץ חמוד ביותר וגם שימושי לכל אלה שהגזימו אתמול באכילה ומתכוננים להמשיך בהגזמה היום.

דרדרית

New member
בוקר טוב של שנה חדשה ומבטיחה טוּב

מי יתן ואוירת החג ומצב הרוח הנפלא של ההתחלה ישארו עמנו לאורך כל השנה מי יתן ושנה זו תהה שקטה, רגועה ושלווה יותר מקודמתה

pazi66

New member
התחלה חדשה../images/Emo65.gif

שוב זו התחלה שנה חדשה פוקחת עין עצלה מסתננת לה ברווח שבין שלהי קיץ לסתיו נרעד שוב עולה תפילה שהשנה תאיר ימינו בהילה ותשמור על האהבה הזו המבשילה בינינו שתפרח לעד

pazi66

New member
שנה חדשה איום ישן ../images/Emo129.gif../images/Emo93.gif

מומחי אבטחה מזהירים מפני שתי סכנות חדשות שהופצו במיוחד לכבוד השנה האזרחית החדשה. הראשונה, וירוס תולעת בשם Jitux, התוקף את משתמשי MSN Messenger ואילו הסכנה השנייה היא תולעת אימייל הרסנית בשם PE_QUIS.A. הוירוס הראשון שולח הודעות למשתמשי מסנג'ר ומבקשם להוריד קובץ בשם jituxramon.exe. לאחר שהמשתמש מוריד את הקובץ, מתנחל הוירוס בזכרון ושולח הודעות למשתמשים אחרים כל חמש דקות. וירוס זה תוקף את כל גרסאות חלונות ואינו נחשב הרסני, סריקה פשוטה באמצעות תוכנת אנטיוירוס מעודכנת תדע לזהותו ולהסירו. הוירוס השני תוקף את גרסאות חלונות 95, 98 ו-ME, והשפעתו ההרסנית על המחשב רבה יותר. האימייל שנושא את הוירוס מגיע על הכותרת Merry Christmas, ומבקש מן המקבל להפעיל קובץ של שומר מסך. לאחר ההפעלה תוקף הוירוס את כל קבצי ה-EXE שבתיקיית "המסמכים שלי" ותיקיות אחרות וכן מוסיף רשומות רבות לרג'יסטרי. לאחר הפעלה מחודשת של המחשב יקבל המשתמש הודעה שעליו לפתור חידון כדי להיפטר מן הוירוס. אם יענה המשתמש נכונה, מבטיחה ההודעה כי הוא יילקח לאתר אינטרנט המפרט כיצד להסירו. השאלות בחידון מורכבות משאלות הקשורות בחג המולד, שאלות טכניות ושאלות כלליות. הסרתו של וירוס זה מסובכת למדי, ובאתר של סימנטק תוכלו למצוא הוראות מפורטות. אנו בטוחי כי רוב הגולשים של אתרינו לא יפלו בפח של פתיחת קבצים מצורפים ממכותב לא מוכר, אולם ריענון נהלי אבטחה ועדכון הגדרות האנטיוירוס עשויים למנוע בעיות מיותרות.

למעלה