בוקר טוב לכולם

ezraz

New member
בוקר טוב לכולם

אני מקווה שהיום יהיה יום רגוע יותר עם בשורות טובות. נחום ברוך השב, תפסיק להתקלח ערום ולא תצטנן. גאלה תמר איילת וליטל אני מקווה שהיום יהיה לכן יום טוב יותר ממה שהיה אתמול. לכולם שהיה יום מאיר ומקסים.

gala21

New member
כבר יותר טוב לי ..

אני בבית . מציצה למחשב מדי פעם . אבל אני לבד . אני צריכה פינוק ! כנראה שמי שיכין לי תה זו אני לעצמי :(

ezraz

New member
חבל שאי אפשר לשלוח תה דרך הפורום

קודם כל טוב שאת מרגישה יותר טוב. עכשיו תור תמר איילת וליטל לצאת בהצהרה דומה. יום טוב.

Nahoum

New member
לורד ב!!!

ברוכה הבאה לפורום - והפעם רשמית (את רשומה)!! ברוכה הבאה, שמחים לקבל אותך אלינו!!

ezraz

New member
מה פתאום לבד? גאלה אנחנו איתך

בוקר טוב מושיקו, תגיד, רותם ראתה את עצמה באינטרנט? הייתה מבסוטית? אני מקווה שלא יעלה השתן לראש עכשיו כשכולם יודעים שהיא מסתובבת עם סלבריטאים למיניהם והיא תמשיך להיות מתוקה כבעבר.

gala21

New member
אני חולה עליכם!

אולי בגלל זה יש לי כאב גרון? טוב נו.. אז מה מזמינים? כמה קפוצינו וכמה קרואסונים? יללה בואו.

ezraz

New member
אני את הקרואסון כבר אכלתי הבוקר

אבל אייס קפה 1 סוכר בבקשה. אני בדיוק מאזין ל"שלכת" עכשיו, הים נשקף למולי (קומה 9 באחד המגדלים של תל אביב). אייס קפה מתאים לי! את עושה משלוחה?

gala21

New member
משלוחה? תבוא תיקח!

הים .. קומה 9 .. מי כמוך יא עזרא.. אתה מלך.

ezraz

New member
אמנם בסוף השנהאני מפנה את המשרד

אבל בינתיים אלה באמת החיים הטובים. יש היום ראות מצויינת, תענוג לשבת בחדר אצלי ולבהות בים. כולכם מוזמנים. למי יש חשק לעבוד לפני החג?

עזרא , למה לנגן על המיתרים ?

אתה מול הים , איילת בורחת להישתחשך בים ורק אני פה עמוסה !!!! מה קורה פה ??? אחרי הצהרת הקנאה אני מאחלת לך בהיה נעימה.

ezraz

New member
כמוני כמוך

גם אני בסוג של שאנטי ולא בא לי לעבוד. מה גם שהיום גיליתי שמחר אני אמור להגיע לעבודה
פעם ראשונה מאז שיצאתי לשוק העבודה שאני עובד בערב ראש השנה שכן ביום זה אני חוגג את יום הולדתי לפי התאריך העברי. נולדתי בערב החג, כבר מהבטן קילקלתי לאמא שלי את ארוחת החג ושלחתי אותה לחגוג בבית חולים. העומס גם אצלי עובר כל גבול, אני מפחד להודות שזה בגלל הפורום הנכבד הזה. אני מבין שאת בדרך לפסטיבל התמר? איזה כיף לך.

עזרא, שיהיה המון המון מזל טוב |בלון

איזה כיף גם יום הולדת וגם עב חג, שמחה כפולה

ezraz

New member
תודה רבה אחותי

מיטב הברכות לשנה החדשה ממני אליך!

למעלה